• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Çatlamadan kaç gün sonra pozitif çıktı diye kendimle karşılaştırmak için canım, benim 8. Gün kan negatif çıktı da o yüzden
Ay anladım şimdi ya ben ovülasyon testi falan kullanmamıştım bu ay ama yumurtlamayı ilk haftada hissettim sanki kuşum yine de net bilmiyorumm

Evet bende şaşırdım baya erken geldi yerleşme değil parlak kırmızı geliyor
Napalım nasip . Ben baya kafaya taktım stres yaptım. Ondan düzenim bozuldu sanırım
Kuzum moral bozmuyoruz stres yapmiyoruz onumuzdeki ay daha çok çalışıyoruzz 😘😘

Canım inşallah Allah yardımcımız olsun
Benim karnım arada bir şok ağrıyor regl olacağım gibi sende de var mı
Benim ince ince iğne batar gibi sızılar var kuşum alt karnımda, aşırı sancı gibi olmadı pek ama hafif hafif var. Sol tarafımda hissediyorum daha çok ya neden bilmiyorum sol alt karnımda bir şey var baskı mı şişlik mi desem o korkutuyor beni bir tık

Benim ince ince iğne batar gibi sızılar var kuşum alt karnımda, aşırı sancı gibi olmadı pek ama hafif hafif var. Sol tarafımda hissediyorum daha çok ya neden bilmiyorum sol alt karnımda bir şey var baskı mı şişlik mi desem o korkutuyor beni bir tık
Benim arada bir geliyor anlamadım yorgunluktan heralde ama ağrı gibi pek batma gibi değil anlamadım umarım kimyasal falan olmaz

Evet bende şaşırdım baya erken geldi yerleşme değil parlak kırmızı geliyor
Napalım nasip . Ben baya kafaya taktım stres yaptım. Ondan düzenim bozuldu sanırım
Benimde bugün kırmızı geldi bende artık kesin elendim. Stresten 5/6 kere test yaptım sanırım vücut kaldıramadı erkenden geldi assdd

Back