• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En fazla iki saate kadar çıkar ama ilk beş dakikada çizgi çıkmıştı canım ondan gidip hemen kan verdim normalde ışıklarda bakardım olmazdı bilmiyorum korkuyorum ağlayasım var benim
Sakin olmaya bakalim canım cevremde bir suru örnek var yapacak bisey yok denemeye devam olmazsa da rabbim bu sekilde sınamasın hic kimseyi ne diyim . Sonucu hemen paylas bizimlede 😊

Valla bendede bir suru belirti var ama bisey diyemiyorum . Cok sık idrarim geliyo bu sıra kasiklarim belim agridi gerci bugun temizlik yaptim markete gittim aslinda bunlari yarim yapcaktim testen sonra aman dedim Allah nasip ettiyse iyecek ekmek varsa olsa bile bisey olmaz diye gaza geldim 😊
merve merve

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-24-15-21-19-443_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-02-24-15-21-19-443_com.instagram.android.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 25
Miyuuumevdimden galiba kız benim de çok fena normalde hiç ağrımaz. Benim de dün ultra erken negatifti. 🤷🏻‍♀️
Valla yumurtlamada şişerdi inerdi bu sefer hiç inmiyo uçları da bi garip 😬 sabah inmişti testte de çıkmayınca amaaan regl gelir dedim. Sonra yine şişti. Bi de ateşim çıkıyo 37lerde 2-3 gündür. Noluyo bize yahu🙄

Valla yumurtlamada şişerdi inerdi bu sefer hiç inmiyo uçları da bi garip 😬 sabah inmişti testte de çıkmayınca amaaan regl gelir dedim. Sonra yine şişti. Bi de ateşim çıkıyo 37lerde 2-3 gündür. Noluyo bize yahu🙄
Ay hadi inşallah. Ben nisan topiğinde takılmaya başladım bile. 🤣🤣

Arkadaslar bu srada benim yarin bata iki gunum kaliyo bebetime marka almistim elimde 2 tane var eczaneye sormadim erken mi normal mi biliyomusunuz

Benmde bikaç ay önce olmuştu ağrı göğüslermde prolaktinim yükselmiş gene şimdi ağrım çok fazla azalıp artıyo gene prolaktinmi yükseldibilmiyorum ozaman kesin hamileyim demiştim adet olumca yıkılmştm

Back