• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
İlk gebeliğimde 22.5 kilo almıştım düzenli egzersiz artı temiz beslenme ile 30 kiloya yakın verdim hatta😅 hallederiz hele bir doğuralım. Zaten yaklaşık 4 yıldır düzenli
spor yapıyordum ben ağırlık antrenmanı artı cardio❤️ kaslarım bile vardı🥲
Sen bu konuda tecrübelisin ya bir şey sorucam sezeryandan sonra o dikişin üzerinde gitmeyen göbek gerçek mi yoksa gerçekten spor ve beslenme ile eski düz karnımız olacak mı 😅

Sen bu konuda tecrübelisin ya bir şey sorucam sezeryandan sonra o dikişin üzerinde gitmeyen göbek gerçek mi yoksa gerçekten spor ve beslenme ile eski düz karnımız olacak mı 😅
Öyle bir gidiyor ki dedim ya kas dahi yaptım ben. Yeter ki istikrar, irade ve azim. Asla bırakmayacaksın. Ben haftanın 3-4 günü ağırlık antrenmanı ve cardio yapıyordum. Temiz ve keskin bir beslenme ile destekleyerek. Protein ağırlıklı beslenerek. Abur cubur, paketli ürün bunlar olmayacak asla. Bak öncesi sonrası atayım bu benim değişimim ilk doğumdan sonra. Doğumdan sonraki ilk günlerim / 3 yıllık spor sonram
Spor yapmayı özledim 🤤

Eklentiler

• IMG_7938.jpeg
    IMG_7938.jpeg
    114,8 KB · Görüntüleme: 90
Gündüz grup çok sessiz herkes gündüz uyuyor gece ayakta sanırım hahhshshdjshhs
Nzbxjxbdndn dengemiz şaştı hem gece hem gündüz uyuyorum 😂 egzersiz mi yapsam acaba yurusem falan anlar mıyım dogurdugumu, açılmamın arttığını vs. sizce öneri var mıdır 🥹 ne yapacagimi bilmiyorum, açıklık varken alttan mikrop kapar mıyım vs hepsini düşünüyorum. Ya da özelde gittiğim doktora bi gidip kontrol olup onun tavsiyelerini falan mi alsam kafam karışık aşırı oturup bunları düşünüyorum 😅

Öyle bir gidiyor ki dedim ya kas dahi yaptım ben. Yeter ki istikrar, irade ve azim. Asla bırakmayacaksın. Ben haftanın 3-4 günü ağırlık antrenmanı ve cardio yapıyordum. Temiz ve keskin bir beslenme ile destekleyerek. Protein ağırlıklı beslenerek. Abur cubur, paketli ürün bunlar olmayacak asla. Bak öncesi sonrası atayım bu benim değişimim ilk doğumdan sonra. Doğumdan sonraki ilk günlerim / 3 yıllık spor sonram
Spor yapmayı özledim 🤤
Ay maşallah aynı azim ile ilerlerim inşallah 😄

Nzbxjxbdndn dengemiz şaştı hem gece hem gündüz uyuyorum 😂 egzersiz mi yapsam acaba yurusem falan anlar mıyım dogurdugumu, açılmamın arttığını vs. sizce öneri var mıdır 🥹 ne yapacagimi bilmiyorum, açıklık varken alttan mikrop kapar mıyım vs hepsini düşünüyorum. Ya da özelde gittiğim doktora bi gidip kontrol olup onun tavsiyelerini falan mi alsam kafam karışık aşırı oturup bunları düşünüyorum 😅
Kuzum birkac gun daha dayan yanu 37 yi tam tamamla oyle başla egzersizlere

Merhaba🌸 daha önce emzirme tecrübesi olanlara bir sorum olacak.
Sütyen giymekten nefret ederim normal şartlarda 🙈 emzirme sütyeni şart mı? Bralet vs iş görür mü ?

İnan o konuda bilgim yok şimdi ne dersem yanlış olur bence doktora danışmakta fayda var❤️
Ay maşallah aynı azim ile ilerlerim inşallah 😄
İnşallah yeter ki iste😍

Spor yapmayı özledim 🤤
Doğurduktan sonra Mart anneleri fit olma yolunda grubu açalım 🤪 hahahah hepimiz fit olalım

Kızlar akıntı geldi ama hafif sarı renkli koyu kıvamlı. Nişan olma ihtimali var mı acaba. Kasıklarım ağrıyor sabahtan beri. Birde karnım kasılıp duruyor ama acı vs yok
Nisan için pembemsi leke olcak diyolar ama pek bilgim yok görenler yazsın diye yorum atıyorum 🙏 kaç haftaliksin

Zaten bol su için yeter diolar doğru mu bilmem süt için. Uyku, roka, dereotu, ve şekerli buğday çorbasını duydum bir de
Bol su içmek çok faydalı ama enerji kaybı olduğu için canın bir şeyler de çekiyor emzirirken. Bebek küçükken saati saatine beslenmek zor olabiliyor, bulduğunu yiyorsun biraz da bu yüzden kilo verilmesi zorlaşıyor. Bir doktorun verdiği örnek hep aklımdadır. Şerbetli tatlı süt yapar sanıyorsunuz ama asıl tatlı yedikten sonra içiniz yandığı için bol bol içtiğiniz su süt yapıyor demişti. Çok doğru. Doğumdan sonra ilk düşüncemiz kilo olmasın, kilo her şekilde verilir. Bol bol sütümüz olsun, ek gıda sürecinde kendimizi yıpratmadan veririz kiloları inşallah 🌸
İlk gebeliğimde 22.5 kilo almıştım düzenli egzersiz artı temiz beslenme ile 30 kiloya yakın verdim hatta😅 hallederiz hele bir doğuralım. Zaten yaklaşık 4 yıldır düzenli spor yapıyordum ben ağırlık antrenmanı artı cardio❤️ kaslarım bile vardı🥲
Ben de 23 kilo aldım canım. Lohusalıkta tekrar 68 e düştüm. 7.ayda diyetisyen desteği aldım ve yürüyüş yaparak 3 ayda 68 den 55 kiloya kadar düştüm. Kızımın ilk yaş gününde o kadar zayıftım ki. Herkes nasıl kilo verdiğimi soruyordu. 🥹 Sonra biraz psikolojik sebeplerle 70 e çıktım ne yazık ki. O kiloyu veremeden de hamile kaldım. Doğum sonrası kilo ve spor konusunda birbirimize destek olalım 🙏 Senin bilgilerinden faydalanmak isterim. Azmin ve disiplinin bize de geçer inşallah 🌸🙏

Spor yapmayı özledim 🤤
Harikasın 💜

Back