- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Belki erkendir . Benimde bat 20 ama hic test yapmadim yarin yapmayi dusunuyorum saliverince insani bi merak sariyomusEvet 20si. Öyle de ne bilim sanmıyorum göğüsler de indikten sonra. Regl gelir benim yine kesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki erkendir . Benimde bat 20 ama hic test yapmadim yarin yapmayi dusunuyorum saliverince insani bi merak sariyomusEvet 20si. Öyle de ne bilim sanmıyorum göğüsler de indikten sonra. Regl gelir benim yine kesin.
Erken yapmistin fazlada umutlanmamak lazimBenim de bat 20 gibi bakalım ben en son 3 gün önce test yapmıştım negatifti daha yapmadım
Bakalım Ovülasyon testi yaptım lh bakalım nasıl çıkacakErken yapmistin fazlada umutlanmamak lazim
Benim de korunmayı bırakalı şişiyorlar 4 aydırBen tedavi başlıyalı 3 ay oldu.Göğüslerim hep adet öncesi şişerdi şimdi 3 aydır hiç şişmiyorlar o belirti artık yok bende
Yumurtlama zamanım doğruysa çıkardı bence 5’i yumurtlama çıktı testte. Neyse artık olursa olur olmazsa olmaz napiim. Zaten şu coronadan korkuyorum hastaneye gitmek de istemiyorumBelki erkendir . Benimde bat 20 ama hic test yapmadim yarin yapmayi dusunuyorum saliverince insani bi merak sariyomus
Sonucu paylas canimBakalım Ovülasyon testi yaptım lh bakalım nasıl çıkacak
Canim bazen cikmayadabiliyomus o yuzden .Yumurtlama zamanım doğruysa çıkardı bence 5’i yumurtlama çıktı testte. Neyse artık olursa olur olmazsa olmaz napiim. Zaten şu coronadan korkuyorum hastaneye gitmek de istemiyorum
İnşallah öyledir canım.Canim bazen cikmayadabiliyomus o yuzden .
Dayanamadım ben de test yaptım bugün yine negatif ama hâlâ umudum var bat 19 gelmez inşallah. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.İnşallah öyledir canım.
Yarın test yapıcam ben@Mmmmmerveeeee hasbeee R ressamasel -bridget- @Eunmi3535 Blackeyess C Cernac Hayalmeyal3 kizlaaaar son durum ne
Ay bende yarin ilk idrarla yapcamYarın test yapıcam ben
Bende gitmiştim bana doktor dediki ne zamandır korunmuyorsun bende korunuyorum dedim ve şöyle dedi "korunmayı bırak, 1 yılın sonunda hamile kalamazsan o zaman gel" dedi şok içinde evime geri döndüm hiç bir muane test yada vitamin hiç bişe vermedi. kendim araştırdım folik asit kullanmam gerektiğini öğrendim.kızlar bugun gebelıge hazırlık için kadın dogum uzmanına gıttım ultrasonla bakıp kistimin olmadıgını söyledı alttan muayenede rahım agzı kızarıklıgımın ve hafıf akıntım oldugunu soyledı bunlar için fitil ve hap verdı enfeksıyon varsa gebelık olusmuyormus dedım yok oyle bırsey dedı ama bır kan testı bıle yapmadı degerlerıme bakmak için illa özelemı gıtmek lazım yaaa insanın yuzune bakmıyorlar kendımı asalak gıbı hıssettım