• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 20si. Öyle de ne bilim sanmıyorum göğüsler de indikten sonra. Regl gelir benim yine kesin.
Belki erkendir . Benimde bat 20 ama hic test yapmadim yarin yapmayi dusunuyorum saliverince insani bi merak sariyomus 😂

Benim de bat 20 gibi bakalım ben en son 3 gün önce test yapmıştım negatifti daha yapmadım

Belki erkendir . Benimde bat 20 ama hic test yapmadim yarin yapmayi dusunuyorum saliverince insani bi merak sariyomus 😂
Yumurtlama zamanım doğruysa çıkardı bence 5’i yumurtlama çıktı testte. Neyse artık olursa olur olmazsa olmaz napiim. Zaten şu coronadan korkuyorum hastaneye gitmek de istemiyorum 😝

Kızlar bu ay stres yapmamak için takvim uygulamamı sildim, evde tek test var başka test almayı da düşünmüyorum eğer regl gelmezse yaklaşık günü biliyorum o zaman yaparım dedim hadi bakalım dayanabilecek miyim 😄

BENDE PLANLIYORUM AMA ŞUAN Kİ DÖNEMDEN ÇOK KORKUYORUM SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELİRSE ORTADA KALIRIZ FİLAN DİYE :KK17:

kızlar bugun gebelıge hazırlık için kadın dogum uzmanına gıttım ultrasonla bakıp kistimin olmadıgını söyledı alttan muayenede rahım agzı kızarıklıgımın ve hafıf akıntım oldugunu soyledı bunlar için fitil ve hap verdı enfeksıyon varsa gebelık olusmuyormus dedım yok oyle bırsey dedı ama bır kan testı bıle yapmadı degerlerıme bakmak için illa özelemı gıtmek lazım yaaa insanın yuzune bakmıyorlar kendımı asalak gıbı hıssettım
Bende gitmiştim bana doktor dediki ne zamandır korunmuyorsun bende korunuyorum dedim ve şöyle dedi "korunmayı bırak, 1 yılın sonunda hamile kalamazsan o zaman gel" dedi şok içinde evime geri döndüm hiç bir muane test yada vitamin hiç bişe vermedi. kendim araştırdım folik asit kullanmam gerektiğini öğrendim.

Yarın benim yumurtlama sonrası 10. Günüm elimde erken gebelik testi yok normalle denicem

Back