Lütfen yardim edin ( konu boşanma)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim.. gerçek olan bu hayat endişesi dışında çok huzurlu ve mutluyum .. kendisini zerre ozlemiyorum

Amin.. tarif edemem zorluğunu. Allah kimseye yasatmasin

Uzatmadan demissiniz ama uzatmissiniz. Konunuzu okumadim bu kadar uzun yazacak kadar dertli iseniz bosanin
Çok yazıkk.. kadının düşmanı kadındır.. siz sağlıkla evladinizi kucağınıza alın boşverin benim derdimi yorulmayın.. Allah ne size ne evladiniza uzun cümleler yazacak dert vermesin

Peki siz ne durumdasiniz? Benzer durum dediginiz için sordum..
Dinimiz mükemmel sadece herkes kendi işine göre çekiyor

Bunca yıl.. basda seviyordum yeni evlenmişim sonrası ,el-alem sonrası çocuk derken stabil hale geldi duygudan yoksun ama sakin bir hayat baskı daha normal dozda sonrası baskı arttıkça bende ne isteyip me istemediğime anlayınca bu noktaya geldim

seninle cinsellik yaşamak istemeyen kadına karşı dini kullamak nasıl bir acizlik. vallahi acıdım.
Bana böyle diyerek psikolok baskı uyguluyor.. günaha girmeyim mantığı ile ve dirdirini çekmemek için katlandım hepp

Eşiniz evlat olsa tuvalet fırçasıyla sevilecek bi tip düşman başına.
Daha çok gençsin ömrünü bu yobazla harcamaya değer mi?
Olan bana olacak kendi sağlam işi risksiz ben ortada ..bu şartlara rahmen birşeyler yapmak istiyorum ailem dahil çevrendeki arkadaşlarım yuvanı bozma diyor.. oysa onların yuva dedigi bama zindan ruhum yok bedenim var sadece

Arkanda kimse yoksa,herşeyden seni uzaklaştıran bir eşe sahipsen, paran yoksa is dünyasından uzak kaldıysa, herşeyden önce 2 evlâdın varsa o karar kolay alınmıyor

Çok kötü ya ağlayarak duşa girmek ne deme K ki sizi mutlu edecek hiç bişey yapmıyor sadece kendini düşünüyor
Mutlu etmek demiyelimde benim sevgimin bitmesine neden olacak herşeyi yaptı.. başdan beri o ten uyumu olmasada esimi severek öper aglamayacak bir cinsellik yaşardım zamanla baskısı, yasakları kuralları ile çekilmez hale getirdi hayatımızı .simdi ilgili bir eş ama benden gitti giden.. kadın aynı adama ikinci sefer aşık olurmu sever mi???

Öyle yapacağım.. hakkımda hayirlisi

Artık o kadar mutsuzum ki çocuklarıma bile yeterince ilgi gösteremiyorum.. en çok içimi acıtan bu.. benim için idin turu önemli değil yeterki saati net ve sağlam olsun ..sonucda ara verdim elbette en asadan baslicam

Çok zor bir durum. Demek ki eşinizin zihniyeti size dayattığı şeyler gibi. Otobüs camindan manzarayi izlemiyorda kadinlari izliyor ya da diğer anlattığınız herşeyi yapiyor ki size de yakistirabiliyor. Çok yorgun oldugunuzu düşünüyorum. 2 çocuk ve anlayışsız bir eş. Sizin yerinizde ben olsaydim ondan gizli işimi ayarlar ve ondan bosanmayi talep ederdim. Böylece hem piyasayi arastirip nerde oldugumu görürdüm hem de özgüvenim yerine gelirdi. Ya da ikinci olarak kpss ye hazırlanirdim canla basla 2022 ye kadar sadece bu sinav için odaklanir ve önüme gelen tüm tercihleri degerlendirirdim. En kötü ihtimal katip olabilirsiniz klavyenizi gelistirirseniz. Önüme tüm seceneklerimi doldururdum. Kendi aileniz yani anne babanizin durumunu bilmedigim için bir de insan kendi ayaklari uzerinde durmalı kanaatindeyim az daha dişimi sıkardım. Tabi ailenizin durumu iyiyse ve arkanizda sahip çıkan birileri varsa 1 dakka durmayabilirdim de... esiniz gibi örnek o kadar cok ki etrafta. Bazen diyorum gercekten dinimiz böyle birşey mi??? Kurani açıp okumayan insanlar her yerde kiyametleri kopariyorlar... neyse insallah hersey kalbinizdeki gibi olur

Annemlere gitmek istesemde bu annem ve benim acımdan imkansız annem ile ben yapamam annem ile çocuklarında yapamaz kendimi geçtim o çocuklarım kırmızı çizgim annemin kafası kaldırmaz çocuklarının kalbini kirar bende annemi kirarim

Aminnn çok teşekkür ederim.. söylediğiniz herşey planladığın şeyler içersinde.. ailem konusuna gelince hemen 1 mesaj önce cevap verdim sevgilerr..

En başından beri ilgisiz bir adammış sanırım.Kızacaklar belki ama neden 2 çocuk? Yobazlığına girmiyorum bile
Orta seviyede daha normal bir durumdu hatta şunu diyordum telkin ediyordum kendimi.. evet sevmiyorsun ama rahatın yerinde çocuğunda var ee iyi biri ne zamana kadar böyle devam eder dedim açıkçası 2. Çocuğun öncesi bu kadar ne isteyip istemedigim o net bilmiyordum.. eşinin baskısı benim ondan uzaklaşmakta dahada arttı bende yeterr artık duruma getirdi.

Duble hayır.. ama biliyor çaresizliğimi.. iş bulamaz ,baba evine donemez( annem fazla karışan baskıcı biri gerek bana gerek çocuklarıma rahat vermez) bunları biliyor eşim.. iş yok para yok
Ne kadar zalimce sizin bu halinizden faydalanması

Çok mutsuzum.. cevap için çok teşekkürler.. mesela söyle örnek vereyim annemlere gittim bugün 7 olmasına 10 dk var.. babama durumu anlatıyorum annem arkadaşlar adada bekliyor hadi yürüyüşe gidelim diyor babama gerisini siz düşünün ayrilcam diyorum annem çocuklara kim bakacak diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…