Evet arkadaşlar son durumu yazayim:
Bu süreç de yapayalnızdım aileme anlattım fazladan evleri var kirada hiç demediler oraya geçersin..
Şuan oturduğu evleri 2+1 babamla yanlızlar eve gelinde demedi hatta örnek olarak kiraya geçsem su kadar diye ima ettiler..
Kenarda birikim ziynet eşyam yok
Elime geçecek evin yarısı, arabanın yarısı oda hala kredi odendigi için borcu kendimi elime geçecek para 125 bin civarı
Evi sana bıraksın diyenler için bırakmaz bunun teklifini ettim
Is bakıyorum deneyim diyor..
Küçük çocuğum var kreşe versem ortalıkta virüs var
Annem diyecesiniz bir kaç saat bakar ama tam gun bakamz ufacicik kırintıya bile tahammülü yok
Bunların hepsi kulağımda eko yapıyor kaç gündür..
Niyetim belli ne istediğini biliyorum ama şartlar benim elimi ayağımı bağlıyor.
Dun esim ile bir araya geldik karşılıklı konuştuk.. tüm lafları ağzına tıkadığı gibi barışma şartlarını sundu..
Cinsellikte sınırsız olmak istiyormuş (yerin dibine girdim üzüntümden o konuşurken alttan ellerimi öyle bi sıktım ki canım acıdı)
Işe girmemi istemiyor yanlız onun istediği yer olursa olurmuş..
Arkadaş ambargosu koydu görüşmemi istemiyor kötü örnek oluyormuş bana
Ben geç yatarım (01.30 -.2.00) gibi eşimde 10 gibi yatar.. benimle sarılarak uyumak istiyormuş ama ben çocuklarım küçük tüm gün gürültü yapıyorlar kafam şişiyor herkes uyudumu gece yanlizliga çekiliyorum film izliyorum dizi izliyorum hem kime ne zarar.. ama bundan sonra o uyurken yatacakmışım yanina buna sitem edince en azından o uyuyasıya kadar yanında olacakmışım.. sonra istersem içeri girebilirmisim
Son isteği hergun yanina oturup film izlicekmisim sohbet edecekmisin telefonu elime çok almicakmisim
Böyle arkadaşlar.. bakıldığında bazı istekleri çok normal olsa bile hepsinin bağlantısı sevgiye dayalı bende bazı şeyler bittiği için zulüm oluyor tabi bunu o anlamıyor..
O kadar mutsuzum ki mecburcoldugum şeylere Allah kahretsin ki zamanında bi memur olsaydım bunlara asla katlanmazdım çaresiz meğer ne zor şeymiş keşke hiç doğmasaydım hayat meğer ne kadar kötüymüş..
[/QUOTE]
Sizinle aynı sorunları yaşamış ve yaşamaya devam eden bir arkadaşım var. Sizden farklı olarak onun maddi sıkıntısı yok, işi, geliri var. Ama, o da boşanamadı. Sebep olarak, çocuklarının birinin küçük olması(ki çocuk 13 yaşında bu arada) nedeniyle elini kolunu bağlandığını ve eşinin hiç bir şekilde peşini bırakmayacağını, huzur vermeyeceğini söylüyor.Halen mutsuzluğunu ve eşinden yana şikayetlenmelerini bizimle paylaşır. Demek ki, çocuklar küçükken yapamayan ya da o cesareti kendinde bulamayan, parası olsa bile sonrada yapamıyor.
Psikolojik, ekonomik ve belki fiziksel şiddet sonucu içinizde biriktirdikleriniz, size fiziksel ve psikolojik hastalıklar bırakacak.Bunu bilin.
Şartlarınızı olgunlaşınca boşanırmısınız bilemem. Ama, eşiniz bu kadar isteklerini sıralanmış madem, sizde evlilik terapisine gitmeyi gerekli gördüğünüzü, onunda size bu konuda destek vermesini beklediğinizi belirtin.Alacağınız terapi evliliğiniz sürerken, eşinizin ve sizin bakış açınızda bir şeyleri değiştirip, kolaylaştırabilir.Hayatınızı yaşanır kılabilir. Kendinizi bu kadar mutsuz ve çaresiz hissetmesiniz.
Allah yardımcınız olsun.