Lütfen yardim edin ( konu boşanma)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunca yıl neden katlandınız vs gibi bi yorum yapmayacağım önünüze bakmalısınız geçen geçti .. vah etmeyle vakit kaybetmeyin bence her şey bir tecrübe olmuş .. bu evlilik çoktan bitmiş zaten.. boşanmak için duygusuz ve mutsuz olmak yeterli bi sebeptir zaten . Ya işe giremezsem i değil olumluyu düşün.. illaki size göre olan bir iş bulacaksınızdır..Mana da olmayan evliliği resmiyette de bitirin artık . Ve önünüze bakın ..

Bu konu bana çok tanıdık geldi.Baktim üyelik de yeni..ikinci üyelik bence

İyi de cinsellik evliliğin olmazsa olmazı. Eğer duygunuz yoksa boşanın. Erkeğin karısından istemesi çok normal. Bunun dışında bir şey demicem

İstemesi normal ama karısın da onu istemesi için bir şey yapması lazım. Kadın istemiyorsa tecavüzdür. Kadın istemiyorsa tecavüz etmek yerine erkek boşanabilir.

Esimi severek evlendim ama yanlız bırakması, ruhsuz olması aslında bi detay var yazmak istemiyorum gerek o olsun birde ten uyumumu uyuşması bilmiyorum o istediğim enerji oluşması sevgi zamanla bitti yıprandıkça bitti onu sevgim gitsede onsuz bir hayat düşünemiyordum ama zamanla oda bitti işte bu süreç de oldu olan

İstemesi normal ama karısın da onu istemesi için bir şey yapması lazım. Kadın istemiyorsa tecavüzdür. Kadın istemiyorsa tecavüz etmek yerine erkek boşanabilir.
Tamam ama kadın boşanma emaresi göstermiyorsa adam da dine düşkünlüğü başlamışsa dinde boşanmak çok kötü olarak görülür. Hatta denir ki Allah'ın en sevmediği helaldir diye geçer. Adam da zorlamış. Kadın boşanmalıydı. Ne zamana kadar böyle ağlaya ağlaya birlikte olacaktı ki?

Yaşadıklarınız kaldırılası şeyler değil Allah kolaylık versin inşAllah Rabbim çıkış yolu versin.. Ama ortada zorlamayla giden bir birliktelik var (evlilik demiycem bu evlilik değil çünkü).. Maneviyat duygusu çok başka bi şey ama bu maneviyatın üzerinde baskıcı bi tutum bu şekilde Yürümez insanın hayat enerjisi biter hayata olan inancı yok olur özgüveni kırılır.. sevmediğiniz birine bence bu denli katlanmayın

Hatta adam sonsuza kadar boşanmaya da bilirdi. Kadının şimdiye kadar durması hata. Resmen duygusuz duygusuz beklemiş. Duygusal şiddete maruz kalmış.

Kadının boşanması zor ki gelmiş burda yardım istemiş. Adam vicdamlı ve karakterli bir adam olsa karısını ağlata ağlata yapmaz bu işi. Dini kullanan bir tecavüzcü. Din buna izin veriyorsa o zaman din de yanlıştır. Birazcık da insanlığı savunun. Diyecek başka bir şeyim yok.

Hatta adam sonsuza kadar boşanmaya da bilirdi. Kadının şimdiye kadar durması hata. Resmen duygusuz duygusuz beklemiş. Duygusal şiddete maruz kalmış.

Adam boşanmaz çünkü şerefsiz. Kadın da boşanmak istiyor görüyorsunuz, neden zorlandığını da yazmış. Hala boşanmamış dememiz kötü niyet bence.

Bel altı vurmasanız mı acaba? Ben adamın düşünce yapısını mı savunuyorum? Kadın adamı bklememeliydi. Duygusuz duygusuz o evde durup eziyet çekeceğine boşanmalıydı. Ve adam cinsellik isteyecek evli kaldığı sürece bu iki iki dört.

Dini kendi amaçları doğrultusunda kullanan insanlardan nefret ediyorum.. her koşulunu uygula madem erkeksin hanımını hoş tut ama yok.. erkek ne isterse eş yapmak zorunda çünkü dinimiz emrediyor ama dinimiz kadına hoşgörüyü saygıyı da emrediyor.. eşiniz sizi yıllarca bu şekilde zorlamış tekrar okudum yaşadıklarınızın bi çoğunu bende yaşadım çok zor şeyler kendiniz olmaktan kimse için vazgeçmeyin

İsteyecekse gerekeni yapacak erkek. Pisliğin tekiyse böyle yapar. Tartışma bitti benim açımdan.

İsteyecekse gerekeni yapacak erkek. Pisliğin tekiyse böyle yapar. Tartışma bitti benim açımdan.
Allah Allah yaa ben adam gerekeni yapmış kadın razı olmamış mı dedim. O kadın adamın cinsellik isteyeceğini bilmiyor mu? En kart adamdan tutun en iyi adama kadar hepsi isteyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…