Lütfen yardim edin ( konu boşanma)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin.. oncelikle cevap için teşekkür ederim. Sorularınıza cevap vereyim;
Tedavi ermişsiniz hormonlarımda sorun yok,istek olayındada yok vucud o tepkiyi,sinyali veriyor ama esime karşı bir arzum yok (tabi bu yanlış anlaşılmasın başkasına da yok) ama istekli biri oldugumu hissediyorum.. eskiden öpüşme olsun başka detaylar olsun yine yapıyordum ama son 1 yıldır öpüşmek bilevistemiyorum bu onada haksızlık banada..
Diğer Sorunuz eşinin iş ile beklentisi,ben temizlik işi bile yaparım yeterki namsumla çalışayım zihnindeyim ,yani illa bir erkekle başbaşa çalışmak değil derdim..cama bi seçenektir bu çünkü ben ön muhasebe işinde çalışıyorum genelde hep 1 yada birden fazla patronum oldu ve ben hep tek çalıştım bunu o zaman sorun etmedi evlendikten sonrada etmedi sonrasında etmesi beni üzdü..haaa illa oyĺe bor şartta olacak diye birşey yok ben ihtimalleri konustum sadece
Ailem konusunda nedensiz bir sebep yok gittiysem ne zaman geleceksin baskısı.. bir yaşanmislikla örnek vereyim annem ameliyat oldu tek kızı olarak geceleri yanında kaldim büyük çocuğun o zamanlar 3 yaşında gündüzleri evladıma ilgilenip gece babasına bırakıp annemin başında durdum ona bile borçtan laf etti..

Gittik .. para tuzağı diye devam etmedi

Böyleleri de kendi mutlulukları olunca hep din din din, eşleri söz konusu olunca o dinin kuralları rafa kalkıp öküzlük kuralları gelir. Kendisi sizi mutlu etmek için uğraşıyor mu? Hayır
Duble hayır.. ama biliyor çaresizliğimi.. iş bulamaz ,baba evine donemez( annem fazla karışan baskıcı biri gerek bana gerek çocuklarıma rahat vermez) bunları biliyor eşim.. iş yok para yok

Çok duygulandım bir yürekte dualarda yer almak ne diyim Allah razı oldun

0-7 yas arasi cocuklarda anne kendi istegi ile velayeti vermedivi surece hakim velayeti anneye veriyor.7-13 yas arasindaki cocuklarda hakim cocugun fikrini de soruyor kinde kalmak iztersin diye ancak yine de aon karari kendi veriyor. Ve mumkun mertebe kardesleri ayirmak istemiyorlar. 13 yas ve uzeri cocuklarda cocuk kimde kalmak isterse cocugun beyanina gore hakim velayeti belirliyor. Sizin cocuklar 9 ve 3 yasti degil mi? 3 yasindaki cocugun velayetini alamaz. 9 yasindaki cocuga da bir oedagog esliginde sorulur kimde kalmak istiyorsun diye ama hakim o yastaki cocugun cok etkilendigi icin kararina pek bakmaz. Hatta kardesleri ayirmak istemiyorlar genelde ve mumkun mertebe cocugun duzeninin bozulmasini da istemezler yani siz eger gideceginiz yerde bir okula kayit yaptirirsaniz orada ojuluna devam etmesini ister. Zaten 9 yasindaki cocugun anneye sefkatina daha cok ihtiyaci vardir. Lutfen velayet konusunda bir avukattan daha genis bilgi alabilirsiniz ona sorun.

Tutulacak hiç bir tarafı yok bu adamın.. Taş olsa çatlar bunca sene bu eziyete..
Bir de sizin günahınızdan sevabınızdan ona ne! Şu yaşadığınız şey kendine bir kukla yapmış da nasıl isterse öyle oynatıyor gibi.. O ipleri ne kadar çabuk keserseniz o kadar mutlu olursunuz..

Öncelikle her bir harf için ayrı ayrı teşekkür ederim. Babam ile konuştum gerekli bilgileri edinecek.. Ben çocuklarımı vermek kesinlikle istemiyorum.. ve evet iki kardeş ayrılmamalı.. Ben gerek ilgi,gerek şevkat,gerek eğitim anlamında çocuklarıma çok daha faydalı olacağımı biliyorum keza oda biliyor ama çocuklarına çok düşkün

Inanın 4 gündür o kadar huzurluyum ki tek endişem bundan sonrası malum ülkece kötüye gidiyoruz virusden herşey şuan alehime

Velayet konusunda lutfen daha genis bilgi alin. Benim avukatim bana boyle soylemisti yine de siz iyice arastirin. Bu arada evi terk edip sonra bosanma davasi acarsaniz evi terk etme kusurdur. Yani evlilik birlikteligini boznak anlamina geliyor. O yuzden bir avukata sorun bosanma dilekcesini verdiginiz gun terk ddebilirsiniz. Dilekce onun eline bir kac gun sonra ulasir. Bu konuyu da avukatla gorusun. Gecmis olsun.

Ahh bu maddi gerçekler, ah korona ahhh ki ne ahh.. güzel cumleleriniz için teşekkür ederim.

Yok ben evimdeyim, o terk etti..

Inanın yazdığınız ayrintilar yani koşuşturmalar beni korkutmuyor evet çok zor ama huzur olacak mutlu anne mutlu çocuklar.. Allahın izniyle elimden geleni yapacağım yapmak zorundayım..

Umarım bu şekilde yazanlar bu duruma düşmez,düşmesinde.. benim amacım sonradan sorulacak soruları tek kalemde yazmaktı. Okuyan herkes konuya bi seferde hakim olacak ve tekrar tekrar aynı sorular sorulmaması için

Canım bak eşine karşı cinsel olarak bir arzu hissetmiyorsan bunda eşinin suçu yok. Onunda kendine karşı arzu duyan bir eş hakkı var. Bu konuda eşini suçlayamam. Ben sadece dini boyut değil yasal olarakda eşlerden birinin sebepsiz yere cinsellikten kaçmasının kusur sayıldığını söyledim.

Eşinin yüzüne soğuduğunu söylemişsin ki bu da yasal olarak boşanma sebebi ve kusurdur. İyi bir baba olduğunu vicdankı olduğunu felan yazmışsın. Sen soğudun peki çocukların gerçekten soğudu mu?

Bak canım forumda çok çok nadir bir kişiye boşan yazmışımdır. Çünkü boşanmakda boşandıktan sonrasıda ağızdan çıktığı kadar kolay değil. Çocuk varsa çok yıpratıcı bir süreç. Hem maddi hem manevi olarak bu günlerini aramanı istemem.

Senden tek bir ricam var. Boşanmış bir kişiyle dertleş. Şu an yaşadığın zorlukları görüyorum ama boşandıktan sonra yaşayacağın zorluklarıda lütfen bir düşün.

Orta yaş bunalımı 35 yaşında başlar. Bir çok insana çok hata yaptırır. Tercih elbetteki senin tercihin arzu duymadığın bir kişiyle evlilik yapmak en baştan hata. Sadece 10 yıl sonranı ayrılığınızı çocuklarına nasıl anlatacağını da düşün. Çok kişi bunu söylemiyor ayrılınca çocuk hep yanında kalacak zannediyor ama 10 yıl sonra o 9 yaşındaki çocuğun babasını haklı bulup onla yaşamakda isteye bilir ve engel olamazsın.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Eşinsiz daha iyi bir hayatın olacağına inanıyorsan tercih senin. Ben biraz başka şeylere odaklanman değişik meşgaleler bulmanı tavsiye ederim. Çocukların olmasa farklıda yazabilirdim ama onlarında babalarıyla büyümeye hakkı var bence.

Yanı her geçen gün maneviyatını güçlendirdi ilk zamanlarda doğru gelen ters gelmeye yanlış gelmeye başlamış.. dinde kadın iş yapsa bile eşi gel diyorsa işi bırakıp gitmem gerekiyormuş bunu bana kitaplarda okuya okuya öğretti ne diyim ki başka keşke yine gel dese ama saygı duysa gelmeme durumlarimi keşke bazen şefkate ihtiyacım oldugumu ahh bir bile bilse

Çok teşekkür ederim.. benim için her yorum çok değerli.. bende eşime belki bir bunalımdır çalışayım eğer iş bulamıyorsam bi kursa yazilayım cok dedim.. Tamam desede çok geçiştirdi.. dediginiz gibi elbette benim soğumam onun sucu değil ama beni o noltsyackendi getirdi bu haksızlık degilmi .. daha cocuklarcyok iken yeni rvliyken ben onun işden gelmesini beklerken onun 9 da uyumadı (işi yorucu degil) 2 simitle sahilde yürüme isteğime ben boşver evde olalım ben edinelim diye bama haksızlık etmesi??

Ama söylediğiniz herşey çok yapıcı ve çok değerli evim için tekrar çok teşekkürler..

Beni kıran bazen o kadar moralmen düşük oluyorum ki isteğini geri çevirdiğinde sadece şevkat istiyorum dediğimde buna anlayissiz yaklaşması.. insan kendini kötü hissediyor.. zaten soğuğum ona birde bu şekilde olunca hepşen çekilmez oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…