Kısır döngü, çözümsüzlük :(

Herkese iyi günler arkadaşlar. Son konumun üzerinden yıllar geçti ama biz bir arpa boyu yol alamadık malesef. Eşimin cinsellikten bir türlü memnun olmayışı, uyku düzenini oturtmaması derken yine uçurumun kenarına yaklaştık. Artık klasikleşen yılda bir uyumsuzluk kavgamızı dün ettik. Ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.
5 yıl önceki konumda da bahsetmiştim, eşim ilişki sıklığından ve temas sevmeyişimden şikayet eder genelde. Ama artık düzene oturmuş gibiydi, yada ben öyle sanıyordum. Ortalama iki haftada bir, iş seyahat yorgunluk gibi durumlarda ayda bir cinselliğimiz vardı. Yaşlarımız 37-38, haliyle bana normal geliyordu. Geçen gün cinsellik için yaklaştığımda kibarca reddetti. İki gün sabrettikten sonra dün gece patladım. Özür diledi kırmak istememiştim dedi, bense sebebiyle ilgilendiğimi çünkü normal şartlarda reddetmeyeceğini söyledim. Bu sefer o döküldü, cinsel sıklığın az olmasına (tabi ona göre) geçmişte kızdığını, kırıldığını ama artık hissiz olduğunu söyledi. Yani artık arzulamıyormuş beni. Cinsellikle ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla.Evet çok işveli cilveli değilim ama arzulanmayacak bir kadın da asla değilim.
Dünden beri bu sözlere kırgınlık bir yandan, ne yapacağıma karar verememek bir yandan çökmüş durumdayım. Asla boşanmak istemediğini söyledi ama biliyorum ki benim için değil. Kızlarından ayrı yaşamayı asla göze alamaz, gerçi kızlarım da öyle babasız bir saati zor doldururlar. Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?
Adam sizle evli kalmış ama arzulanmadığını bile bile kendi başınıza gelince mi anladınız

Niyetim yargılamak değil ama sağlıklı bir cinsel hayatınız yokmuş zaten

Sizle ben aynı mıyım acaba bunu bi düşünün. Ben benim. Siz sizsiniz. Farklı kişikleriz değil mi? Ee ?
İstekli adam sizi istemiyorsa nasıl oluyor

Terbiye mi etmiş şeyini🤔
Ya aldatılıyorsunuz ya da aldatılıyorsunuz

İnsanlar doğru söylüyor hemen kızıp celalleniyorsunuz ama görmediğiniz bişeyler var
Ya da görüyorsunuz görmemiş numarası yapıyorsunuz

Sizin daha çok çabalamanız ve dinamiği yeniden sağlamanız gerekiyor.
Üzücü olan adamın artık gerek duymaması.
Siz bu dinamiği yeniden sağlamak için belkide artık kumda koşucaksınız.

Çünkü ilişkiyi evriltmeye çalıştığınız aralık yaraılış gerçeklerine dahi aykırı.
Eğer bu tarz bir aksiyon alırsak, karşı taraf daha başka veya daha daha farklı aksiyonlarla cevap verir.
Adamın elinde argüman çok.
Üzücü
Kastettiğiniz aldatmak mı? Önce de söylediğim gibi buna pek ihtimal vermiyorum ama olursa yıkılırım

İstekli adam sizi istemiyorsa nasıl oluyor

Terbiye mi etmiş şeyini🤔
Ya aldatılıyorsunuz ya da aldatılıyorsunuz

İnsanlar doğru söylüyor hemen kızıp celalleniyorsunuz ama görmediğiniz bişeyler var
Ya da görüyorsunuz görmemiş numarası yapıyorsunuz
evet çok mutsuzum aldatılıyorum mutlu olun şimdi rahat bi nefes alın ve misyonunuzu tamamlamanın verdiği keyifle lütfen mesajlarımı gözardı edin beni engelleyin ve yolunuza toksik toksik devam edin :halay:

Kastettiğiniz aldatmak mı? Önce de söylediğim gibi buna pek ihtimal vermiyorum ama olursa yıkılırım
Boşver inan bak herkes en ufak konuda direkt aldatılıyorsun boşan yazıyor bu konularda. takmışlar kafayı boşanmaya. illa boşatacaklar. aldatılmıyorum yazıyorsun inatla beynine sokuyorlar. ne kadar toksik insan var anlamıyorum ki. kocalarımızı bizden iyi tanıyorlar. aldatılıyoruz evet mutlu olsunlar :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Tabi ki her erkek bir değil, bunu bahane bilip aldatan olabilir ama dürüst olan bu noktaya gelmişse boşanır diye düşünüyorum

Tabi ki her erkek bir değil, bunu bahane bilip aldatan olabilir ama dürüst olan bu noktaya gelmişse boşanır diye düşünüyorum

forumda fazlaca aldatma konusu olunca tabii travma olmuş üyelerde hemen akla o ihtimal geliyor.
olmaz mı olabilir tabii ama önce çiftin kendi sorunlarını çözmesine odaklanması gerek.

Çözüldü yazmışsınız.
Ben sizin eski konunuzu okudum. Orda da hatanızın farkındasınız, orda da pişmansınız. Ama beş yıl geçmiş ve adamı git gide cinsellikten soğutmuşsunuz, şimdi yine pişman olduğunuzu belirtmişsiniz. Adam o dönem de artık cinsellik istemediğini söylemiş çok da farklı değil aslında.
Bana günübirlik olayı kurtardınız ama yine devam ettiremeyeceksiniz gibi geliyor açıkçası. Çünkü önceden de birebir aynısını yaşamışsınız zaten, şimdi şöyle pişmanım böyle pişmanım bana pek geçmedi. İnşallah devam ettirirsiniz. Sizin söndürdüğünüz ateşi yakacak birini de bulabilir eşiniz unutmayın. Bir beş yıl sonra tekrar pişmanım dememek için bu kez gerçekten çaba sarf edin

Back
X