Amin.. oncelikle cevap için teşekkür ederim. Sorularınıza cevap vereyim;Öncelikle evlilikde cinsellik önemli bir konudur. Dini olarak bir kenara yasal olarakda eşlerden birinin bir mazereti olmaksızın sürekli cinsellik istememesi boşanmada kusur sayılır. Karşı tarafın boşanmaya hakkı oluşur. Burda erkekler cinsellikten kaçınınca kızıp sana hak vermek biraz garip olur. Sanırım cinsellik esnasında ağlamıyor gidip gizlice ağlıyorsun. Bence tedavi olmalısın. Sen istemesende karşındakine saygı göstermelisin.
Eşim çalışmamı istemiyor değil eşim bir erkekle baş başa olduğumuz bir ortamda çalışmamı istemiyor diyorsun sanırım. Neden kalabalık olan iş yerlerinde çalışmak için iş aramıyorsun. Normalde erkeğin kendine güvensizliği, eksikliği dersim ama sizde arzu eksikşiği eşiniz tarafından hissediliyorsa bu da etkili olabilir.
Anneme kafama göre gidemiyorumdan ne dediğinizi anlamdım. Gitme derken bir sebep söylüyor mu?
Çocuklar büyüdü boşluğa düştüm derken 35 yaşta başlayan orta yaş bunalımı var. Bir okumanı tavsiye ederim.
Eşim vicdanli,iyi biri. Çocuklarıma iyi bir baba cimri değil.. kimseye muhtaç ettirmedi elindeki parayı hep bize harcadı demişsin ki iyi yönleride var anlaşılan.
Cevaba geleyim. 3 yaşındaki çocuğun sende kalır. Diğeri de kardeşleri ayırmamadan sende kalır çocukları vermezsin. Evlilik süresince edinilen mallar ikiye bölünür. Kişilik haklarına saldırı göremedim tazminat alabileceğini sanmıyorum hatta sen ödemek zorunda kalmazsan şükret.
Çekişmeli boşanma olursa maddi manevi çok çok yıpratıcı bir sürece girersin. İş bulmak zor ama bilemem. Çalışırken çocuklara kim bakacak ayrı dert. İlgili babadan çocukları ayırmak daha zor. Çocukların sıkıntı yaşar. Pişman da olabilirsin. Eşinsiz daha mutlu olacağından emin ol. Bir kaç da boşanmış kişi ile konuş artıları eksileri tart öyle karar ver.
İnşallah senin eşin ve çocukların içşn hayırlısı olur.
Tedavi ermişsiniz hormonlarımda sorun yok,istek olayındada yok vucud o tepkiyi,sinyali veriyor ama esime karşı bir arzum yok (tabi bu yanlış anlaşılmasın başkasına da yok) ama istekli biri oldugumu hissediyorum.. eskiden öpüşme olsun başka detaylar olsun yine yapıyordum ama son 1 yıldır öpüşmek bilevistemiyorum bu onada haksızlık banada..
Diğer Sorunuz eşinin iş ile beklentisi,ben temizlik işi bile yaparım yeterki namsumla çalışayım zihnindeyim ,yani illa bir erkekle başbaşa çalışmak değil derdim..cama bi seçenektir bu çünkü ben ön muhasebe işinde çalışıyorum genelde hep 1 yada birden fazla patronum oldu ve ben hep tek çalıştım bunu o zaman sorun etmedi evlendikten sonrada etmedi sonrasında etmesi beni üzdü..haaa illa oyĺe bor şartta olacak diye birşey yok ben ihtimalleri konustum sadece
Ailem konusunda nedensiz bir sebep yok gittiysem ne zaman geleceksin baskısı.. bir yaşanmislikla örnek vereyim annem ameliyat oldu tek kızı olarak geceleri yanında kaldim büyük çocuğun o zamanlar 3 yaşında gündüzleri evladıma ilgilenip gece babasına bırakıp annemin başında durdum ona bile borçtan laf etti..