Kısır döngü, çözümsüzlük :(

Tatile değil de 2-3 günlük gezilere çıkıyoruz aslında devamlı, ama çocukları bırakmıyor. Hem o hem de çocuklar çok sevdiği için de bozmak istemiyorum
başbaşa kaldığınız zamanları arttırmaya çalışın. konununu okudum, belki bu zamana kadar hatalarınız olmuştur sizde kabul ediyosunuzki olmuş, bundan sonraya bakmanız güzel, arkadaşlarımızın dediği gibi bu süreç biraz zaman alacaktır ki buda normal, bir birikmişlik var, iyice üstüne giderek bunaltmayın, evliliğiniz içerisinde illaki eşinizin sizle cinsel olarak paylaştığı hayalleri, sizden beklentileri vardır bunuda size belli etmiştir, onları bir düşünüp tabiri caizse eşinizin zaafı olan yerden yaklaşın, file jartiyerse jartiyer, topukluysa topuklu, gecelikse her neyse eşinizin sizden isteyipte sizin reddettiklerinize yoğunlaşıp bi konsept kurun bence. gelişmeleri bekliyoruz, hayır haberleşrinizi daha doğrusu

Eşim kırk yaşında her gün ilişki istiyor siz iki hafta nasıl beklettiniz benimki boşanma davası açardı kesin.
Bundan sonra tekrar konuşun yatağa geçip birden soyunun ön sevişmeyi siz yapın mesela bu kez. Üzgünüm artık kendinizden vermek zorundasınız bu kadar zaman yapmadığınızın telafisi olarak düşünün. Ayrıca temas sorununuz vardı niye evlendiniz ki ilginç

Fiziksel temasımız var aslında ama şimdi düşününce hep bana dönük şekilde. O sarılır genelde, o masaj yapar, o huylandırır vs. Hatta önsevişme bile hep bana dönük. Ben ona yapamıyorum pek, ama içimden gelmediğinden değil. İster yapı deyin, ister yetiştirilme tarzı aşamadım bir türlü bunun ben de farkındayım.
Son söylediğiniz de dikkatimi çekti. Aslında ben de eşimin arabalara, teknolojiye vs açıkçası biraz da gösterişe merakı olmasını istedim hep. Ama arzulamama etkisi olduğunu düşünmedim hiç. O böyle düşünmüş olabilir mi acaba?
Kadınlara bu kadar erilliği yakıştırmıyorum ben.Sonra kocalar dişilleşiyor işte ama eşinize üzüldüm cidden .
Bu saatten sonra zor ,umarım toparlayabilirsiniz.

amaaan canikom bosversene ya, erkekten ne kadar kacarsan o o kadar kovalar. Sen relax takil, kendine vakit ayir bolca.
Su „iki haftada bir cok az“ diyen kadinlar ne yasiyor yahu? O sirada cocuk oldugundan beri (6 ay oldu) esiyle sadece 1 kez iliski yasayan ben 🫣.
Bence her insanda libido dalgalanmasi olur, robot degiliz ya canim. Bazen daha az isteriz bazen daha cok, ikisi de normal bana göre. Konu sahibi belki esin de suan daha az istiyordur, bunu bi problemmis gibi kafanda büyütmemeye calis.
Yorumunuz saçma,okuyun tekrar bi. ayrıca altı ayda bir kez olması size göre normal olabilir dönüp eşinize sorun bunu. Bide kaçan kovalanır demişsiniz tövbe ya.adam elden gidiyor kadın o yüzden konu açmış farkında mısınız?

Son düzenleme:
Yorumunuz saçma,okuyun tekrar bi. ayrıca altı ayda bir kez olması size göre normal olabilir dönüp eşinize sorun bunu. Bide kaçan kovalanır demişsiniz tövbe ya.adam elden gidiyor kadın o yüzden konu açmış farkında mısınız?
ben dönemsel dalgalanmalardan bahsediyorum. Belki inanamazsiniz ama cocuk bizi o kadar yordu ki ikimiz de seks düsünmüyor olduk pek. Simdi ortalama bi Türk kadinini düsünürsek, hem calisiyor, hem cocuk büyütüyor, hem ev isi temizlik vs. derken, hangi kadin bir de 2 güne bir seks istiyor? Cok nadirdir öyle kadinlar. Dolayisiyla biraz sartlara da bakmak lazim. Erkekler anca sikayet etmesini bilirler ama bi isin ucundan da ben tutayim, kadinin üstünden yük alayim demezler. Kimse kimsenin hayatini ve yogunlugunu bilemez o yüzden burda haftada kac deda seks yapmanin normal olup olmadigina siz karar vermeyin bi zahmet

Dün gece kendiliğinden fırsat oluştu aslında. İftardan sonra arkadaşa uğramıştım. Döndüğümde kızlar uyumuş. Eşimin de üstünde bornoz vardı, yatak odasında saçını kuruluyordu. Gayet keyifli bı şekilde naptınız falan dedi. Ben de sokuldum hemen, serlestigini de farkettim. O sırada telefonu çaldı, konuşurken kıyafetlerini de aldı başka odada giyindi. Sonrasında yine normaldi, sohbet etti , espri de yaptı. Uzak mı yakın mı bilemiyorum bir türlü

Dün gece kendiliğinden fırsat oluştu aslında. İftardan sonra arkadaşa uğramıştım. Döndüğümde kızlar uyumuş. Eşimin de üstünde bornoz vardı, yatak odasında saçını kuruluyordu. Gayet keyifli bı şekilde naptınız falan dedi. Ben de sokuldum hemen, serlestigini de farkettim. O sırada telefonu çaldı, konuşurken kıyafetlerini de aldı başka odada giyindi. Sonrasında yine normaldi, sohbet etti , espri de yaptı. Uzak mı yakın mı bilemiyorum bir türlü
Erkekler istese ferhat gibi dağları deler. istemeyince böyle kaçar. İsteyen erkek sizi çoktan yatağa atmıştı. Ya çok üzgünüm ama siz çok çabalıyorsunuz olmuyor. Size çekilmiyor. Adeta sadece arkadaş modunda. Ev arkadaşı. İyi bir dost baba ama koca değil. Şu an koca modunda değil. Bunu anlamıyorsunuz sanıyorum. Güler konuşur sohbet eder bunları arkadaşlar da yapar. Ama cinsel çekim yoksa olmuyor.

Erkekler istese ferhat gibi dağları deler. istemeyince böyle kaçar. İsteyen erkek sizi çoktan yatağa atmıştı. Ya çok üzgünüm ama siz çok çabalıyorsunuz olmuyor. Size çekilmiyor. Adeta sadece arkadaş modunda. Ev arkadaşı. İyi bir dost baba ama koca değil. Şu an koca modunda değil. Bunu anlamıyorsunuz sanıyorum. Güler konuşur sohbet eder bunları arkadaşlar da yapar. Ama cinsel çekim yoksa olmuyor.
İşte ben de o noktada emin olamıyorum. Bu tamamen soğuma mı, yoksa bana olan tepki, cezalandırma biçimi mi? İkincisi olduğunu umut edip inadını kırmaya çalışıyorum.

İşte ben de o noktada emin olamıyorum. Bu tamamen soğuma mı, yoksa bana olan tepki, cezalandırma biçimi mi? İkincisi olduğunu umut edip inadını kırmaya çalışıyorum.
Benim eşim de böyle. Sizle aynı durumda olmasam bu kadar emin konuşmazdım. Kabullenmek gerekir bazen. Ben kabullendim. Ceza değil isteksizlik. Erkekler bizim kadar komplike düşünmüyor. Plan kurup sinsi hareket etmiyor. Ceza olsa direkt söylerdi. İçinden gelmiyor.

Benim eşim de böyle. Sizle aynı durumda olmasam bu kadar emin konuşmazdım. Kabullenmek gerekir bazen. Ben kabullendim. Ceza değil isteksizlik. Erkekler bizim kadar komplike düşünmüyor. Plan kurup sinsi hareket etmiyor. Ceza olsa direkt söylerdi. İçinden gelmiyor.
Sertleştigini farkettim ama, kendini özellikle tutuyor gibiydi. Ayrıca eşim kadınlardan bile komplike düşünebilir ondan eminim. Dediğiniz gibi olsa bile çaresi yok mu dersiniz, sizin ne kadar zamandır böyle, öncesinde istekli miydi?

Sertleştigini farkettim ama, kendini özellikle tutuyor gibiydi. Ayrıca eşim kadınlardan bile komplike düşünebilir ondan eminim. Dediğiniz gibi olsa bile çaresi yok mu dersiniz, sizin ne kadar zamandır böyle, öncesinde istekli miydi?
1.5 senedir :) hala istekli ama bana değil. Sorunu benle. Beni istemiyor. Benim de zaten libidom düşük ve canıma minnet :KK71: dert etmiyorum. Aklıma bile gelmiyor.

Şayet planlı yapıyorsa iyi bir şey bu. Soğumadıysa ceza veriyorsa düzelir.

1.5 senedir :) hala istekli ama bana değil. Sorunu benle. Beni istemiyor. Benim de zaten libidom düşük ve canıma minnet :KK71: dert etmiyorum. Aklıma bile gelmiyor.

Şayet planlı yapıyorsa iyi bir şey bu. Soğumadıysa ceza veriyorsa düzelir.
Aldatıyor mu yani?

Sertlesince ne oluyor ki, sabah ereksiyonu diye bir sey var. Bu istemsiz bile olabiliyor. Dua edin gene olabiliyor. Olamayabilirdi de.erkeklerin de hisleri, gururu var.

Yillarca istedi reddettiniz, kavga cikti, alttan aldi, belki hakaret ettiniz gururu kirildi alttan aldi. Icine atti. Belki birlikte bile olurken bitsede gitsek modunda davrandiniz. Kendini erkek olarak yetersiz gordu. Istenmedigini bile bile bir seyler icin cabaladi.
Tercih artik sizin, mucadeleden vazgecmeyin, yillar yili yiktiginiz seyleri bir gunde toparlayamazsiniz.
Kizlariniza da cok guvenmeyin. Kizlarindan, babaligindan bosanmayacak sizden bosanacak.

Ay iyi bari 🙂 öncesinde siz nasıldinız peki, yanaşır mıydınız, istekli miydiniz? Yoksa ben gibi mi yaptınız
Ben istekli biri değilim sanırım ya. Hem de üşeniyorum. Aklıma gelmez hiç. Hep böyleydim. Sorun ettim bi süre. Sonra baktım ki işime geliyor. Boşverdim.

Sertlesince ne oluyor ki, sabah ereksiyonu diye bir sey var. Bu istemsiz bile olabiliyor. Dua edin gene olabiliyor. Olamayabilirdi de.erkeklerin de hisleri, gururu var.

Yillarca istedi reddettiniz, kavga cikti, alttan aldi, belki hakaret ettiniz gururu kirildi alttan aldi. Icine atti. Belki birlikte bile olurken bitsede gitsek modunda davrandiniz. Kendini erkek olarak yetersiz gordu. Istenmedigini bile bile bir seyler icin cabaladi.
Tercih artik sizin, mucadeleden vazgecmeyin, yillar yili yiktiginiz seyleri bir gunde toparlayamazsiniz.
Kizlariniza da cok guvenmeyin. Kizlarindan, babaligindan bosanmayacak sizden bosanacak.
Daha önce bu konuda tartışmamız oldu ama öyle hakaretli kavgalı noktaya gelmedik hiç, sitemdi daha ziyade.
Kızlara güvenerek hareket etmiyorum zaten. Eşimin bu konudaki düşüncesini söyledim sadece

Ben istekli biri değilim sanırım ya. Hem de üşeniyorum. Aklıma gelmez hiç. Hep böyleydim. Sorun ettim bi süre. Sonra baktım ki işime geliyor. Boşverdim.
Peki ya eşiniz de sizin isteksizliğinizden dolayi geri cekilmisse?

Back
X