- 3 Nisan 2012
- 271
- 16
selam ablacım...süpersin canım her zaman ki gibi.......bende bayramda malesef ara verdim.... leslie ye devam
tr de kurban bayrami yogun tabi normaldir canim, bizim herzamanki gibiydi normal gunleer gibi
Merhabalar
kaslı kaslı vücut ıcın millet protein tozu içiyor özel çalışıyor leslıe ıle olmaz merak etme
ben 60 kiloyum 3-4 gündür yapıyorum 5 kilo vermek istiyorum.yararı olurmuki
dun yemekli misafirim vardi bisi yapmaya firsat kalmadi,
bugun se yine 4 fast mile yaptim cok sukur diyorum
evdeydim butun gun oturdum bugun, sonra zorladim kendimi leslie icin yapabildim aksam 8 gibi ve dusumu aldim, uzerimdeki hantallik gitti rahatladm
leslie gerçekten çok faydalı
ben geçtiğimiz aylarda çok düzenli olmayaraktan haftada 3-4 kez leslie yaptım
bazen 3 bazen 5 mil olanını inanılmaz zayıfladım
uzun boylu değilim aldığım verdiğim hemen belli oluyor o yüzden beni her gören nasıl zayıfladığımı soruyordu
leslile başladığım zaman 63 kiloydum ama ilk zamanlar leslie nin ardından yarım saat kadar kondisyon bisiklet kullanıyordum sonra bıraktım onları
bacaklarım belim incecik olmuştu
benim diz kapağı çevrem çok kalındı orası bile incecik oldu
en son mayıs gibi yapmıştım sporu ve bıraktığımdan beri hiç kilo almadım. günde birden fazla çikolata yediğim halde
en son tartıldığımda 51 kiloydum
Tebrik ederim canim gercekten güzel kilo vermissin. Sanirim leslienin sirri eglenerek farkinda olmadan calistirmasi ve düzenli yapilmasi tabii ki. Ama sporu birakman iyi olmamis, hayat boyu spor olmali asil hedefimiz. Yas ilerleyince toparlamak cok zor oluyor inan.
Tabii ki olur, hareketin en azindan zarari olmaz. Ama unutma ki eger spora yeni basladiysan ilk sonuclari görmek icin en az dört hafta sabirla devam etmelisin. Ben leslie ve baska videolarla 7 kg verdim. Artik kilo vermem durdu ama almiyorum da bir yildir. Yogun spor yaptigim günlerde bir yarim kg ile 1 kg arasi bir inis oluyor o kadar. Diyet yapmadan verdim. Normal yemek yedim, abur cuburu sinirladim, baklava börek kek gibi seyler yemedim.
leslie gerçekten çok faydalı
ben geçtiğimiz aylarda çok düzenli olmayaraktan haftada 3-4 kez leslie yaptım
bazen 3 bazen 5 mil olanını inanılmaz zayıfladım
uzun boylu değilim aldığım verdiğim hemen belli oluyor o yüzden beni her gören nasıl zayıfladığımı soruyordu
leslile başladığım zaman 63 kiloydum ama ilk zamanlar leslie nin ardından yarım saat kadar kondisyon bisiklet kullanıyordum sonra bıraktım onları
bacaklarım belim incecik olmuştu
benim diz kapağı çevrem çok kalındı orası bile incecik oldu
en son mayıs gibi yapmıştım sporu ve bıraktığımdan beri hiç kilo almadım. günde birden fazla çikolata yediğim halde
en son tartıldığımda 51 kiloydum
sabah erkenden 5 mile daha umarım böyle devam ederim. kendimide spor yapınca iyi hissediyorum negatif enerji gidiyor.