Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
leslieye çok şey borçluyum ben 2 ayda süper bi vücudum oldu... Azıcık göbek kaldı onu da eritirsem işlem tamam :)

Tebrik ederim canim, iradenin zaferi!!! Ihmal etmeden yapanlar karli cikiyor. Göbek cogumuzun sorunu zaten, ama onu da birbirimize gaz verip calismalara devam ederek yenecegiz insallah.

Halsizlige en iyi care nedir? Tabii ki 3 mil leslie!!! Üstümdeki tembelligi attim, simdi güne devam edebilirim!

mrb derya abla
sizi gecen sene burdan hatirliyorum, bi grubunz vardi sporla fit olalim fit kalalim gibi bisiy,
leslie yapiyodunuz devam ediyosunuz ne guzel, benimde baslayip sureklilik arz etmesi gerekiyo
kac aydir devam ediyosunuz hic birakmadiniz sanirim, kilo kaybi ne kadar oldu merak ettim, nasl degisiklikler oldu yada

Canim evet ben de seni hatirladim. Buraya bi de Brazill Butt basligina yazdigim icin kendi actigim basliga yazmiyorum artik ama belki de bilgileri tazelemek lazim takip edenler icin. Ben gecen Aralik tan beri spor yapiyorum. Leslie vazgecemedigim, onun disinda acik havada yürüyüs, degisik bölgesel videolar ve pilates,yoga yapiyorum. Haftanin 4-5 günü spor yapmaya calisiyorum. Diyet yapmadan 7 kg verdim karnim ve belimden (sadece oralari ölcmüstüm) 10ar cm inceldim. Diyet de yapabilseydim belki daha fazla inceirdim ama az olsun saglam olsun. Buraya resim ekledim gecenlerde, üsenmez birkac sayfa geriye gidersen cikar. Tekrar ekleyemiyorum sildim cünkü.

gordum resimlerinizi derya abla, cok guzel degisiklikler tebrik ederim, iki beden incelmek harika
bende cok diyet yapamiyorm ama en azindan biraz hareketli olabilirim, hadibakalim bismillaj

gordum resimlerinizi derya abla, cok guzel degisiklikler tebrik ederim, iki beden incelmek harika
bende cok diyet yapamiyorm ama en azindan biraz hareketli olabilirim, hadibakalim bismillaj

Cok tesekkür ederim canim. Faydasi olmaz mi hareketin vücudumuzun buna ihtiyaci var. Diyet yapmiyorum derken, her gün baklava börek de yemiyeceksin. Mümkün oldugu kadar abur cubur türü seyleri gündüz saatlerine al. Ben bazen aksam gec saate kadar oturunca canim bir seyler cekiyor kendimi badem, findik ve kuru üzüme alistirdim. Bir avuc atistiriyorum nefsimi köreltiyor. Ben makarnayi cok severim mesela hic dayanamam, hangi sosla olursa olsun. Makarna yedigim günlerde biraz daha fazla hareket etmeye ve mümkünse kardio yapmaya calisiyorum. Hamur isi zaten ekstra yemem pek. Ekmegi bir tek kahvaltida yerim. Ama bunlari zaten önceden de yapiyordum. Beslenme düzenimi degistirmedim yani. Protein konusunda bilinclendim sadece, kilo yapar diye düsünürdüm megerse spor yapinca ihtiyacimiz varmis. Sen bütün bu zamanda hic baslamadin mi canim? Sorup sorup vazgeciyorsunuz ablaniz olarak kizayim biraz...

haklisiniz valla, bi hevesle baslaniyo, devami gelmiyo
ben gecen sene taebo yapmistim uc hafta kadar, sonra disarda ayagimi burktum, iki yerinden cikmis megerse uc dort ay oyle agrili gezdim tr de cikikci cozumum oldu :) burdaki drlar bilemedi, mayista tr ye gittim uc aylligina tatile, derken oldu bu vakit, evdede hareketsiz kaliniyo, yine zamaninin geldigine karar verdim anliyacagniz, insallah sureklilik arz eder

yarın 1 y olacak basen üzerinde çalışmalarım ama sanki çok az fark var
pes edesim geliyo ama diyorum bunun 2 ayı 3 ayı var hayatımdan cıkarmamak var ama işte fark istiyorum :26:

yarın 1 y olacak basen üzerinde çalışmalarım ama sanki çok az fark var
pes edesim geliyo ama diyorum bunun 2 ayı 3 ayı var hayatımdan cıkarmamak var ama işte fark istiyorum :26:

1 ay sadece leslie mi yaptin canim? Eger öyle ise artik kaslarin alismistir biraz bir seyler katabilirsin. Bir iki sayfa önce xhit daily nin bacak kalca calismalarinin oldugu you tube sayfasinin linkini vermistim. 10 ile 20 dk arasi calismalar. Haftanin üc günü yaptigin leslienin arkasina bunlardan ekleyebilirsin. Kisa bölgesel calismalarin bile ne kadar fark yarattigina inanamazsiniz. Her seferinde degisik bir video secip yaparsan degisik kas gruplarini calistirmis olursun. Bir ay boyunca istikrarini korudugun icin de ayrica tebrik ederim.

Yok canım leslie eğil onu son 1 2 haftadır yaptım ama hergün değil ben basene kalçaya yönelik yani bölgesel egzersizler yaptım ama hergün.
Evet gördüm baktım o linke canım sağol bunlarıda yapıyorum ara ara hemen hemen benzer hareketler.
Teşekkür ederim yılmadan devam edersem daha iyi sonuclar alır mıyım acaba bilmiyorum sanki basenim fazlalıgı olan 2 3cm hiç erimeyecek

Her gün bölgesel yapma uzmanlar bir gün yapip bir gün ara vermeyi öneriyorlar. Erir erir zamanla merak etme bir ay pek uzun bir süre degil.

2 saat yürüyüs, yarim saat pilates. Sizde ne var ne yok?

cumartesi pazarimiz epey yogun gecti disarda, haftasonu leslie yapamadim, bugun yaptim cok sukur dusumu aldim rahatladdim burada saat 11.20 am civari bugun bitmeden bi kez daha yapmayi istiyorm, 4 fast mile yapiyorm ben 50 dk suruyo...

cumartesi pazarimiz epey yogun gecti disarda, haftasonu leslie yapamadim, bugun yaptim cok sukur dusumu aldim rahatladdim burada saat 11.20 am civari bugun bitmeden bi kez daha yapmayi istiyorm, 4 fast mile yapiyorm ben 50 dk suruyo...

Sevgili amerikadan, 5day slim down i denedin mi hic? Paylastigim linklerin icinde var. 75 dk sürüyor ancak o kadar vaktim yok dersen isinma bölümü ve ilk mili birakip digerlerini yapabilirsin cünkü her milde vücudun ayri bir bölümünü calistiriyor ve cok da terletiyor. Bana bugüne kadar en cok kalori harcatan leslie calismasi o oldu.

Ben bu sabah ev temizligimi tamamladim, ögleden sonra da kizimi doktora götürdüm ve yürüyüs yaptim. Toplam 3 saat yürümüsüm.

Herkese iyi Bayramlar dilerim arkadaslar. Bayram sonrasi hepinizi saglikli ve motive olmus sekilde basligimiza bekliyorum. Sevgiyle kalin.

tesekkur ederiz...dua edelim ins arkadaslar mubarek gunlerdeyiz, allah hepimize saglik huzur hayirli gunler versin ins, ailemize evlatlarimza bagislasin...

5day slim down videosunu hemen buldum derya abla, yeni biraktim 35 dk kadarini aptim oglusum huysuzlandi, genelde benimle yapiyodu ama uyku vakti yaklastigindan sanirim, 27 aylik bi oglum var bu arada, seninde o yaslarda bi kizin vardi diye hatirliyorm derya abla, bende bugun dr a goturdum , tevafuga bak:) vucudu bi haftadir kabariyo kasiti oluyo, alerji dedi dr, 1 ay boyunca ilac kullanicaz ins gecer...

5 day slim down hakkinda dusuncelerimide solim, fast mile lere gore yavas geldi biraz bana ama tabi siz daha ii bilirsiniz, buda guzel zaten ayni hareketler sayilirda cok kalori harcatmasinin sebebi surenin uzun olmasi galiba diye dusundum,,, sIkIlmamak icin degisik videolar yapilabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…