- 3 Nisan 2012
- 271
- 16
Iste budur!!! Ben de cogu zaman kendimi zorla motive ediyorum ama sonradan cok daha iyi hissediyorum spor yaptigim icin.
leslie gerçekten çok faydalı
ben geçtiğimiz aylarda çok düzenli olmayaraktan haftada 3-4 kez leslie yaptım
bazen 3 bazen 5 mil olanını inanılmaz zayıfladım
uzun boylu değilim aldığım verdiğim hemen belli oluyor o yüzden beni her gören nasıl zayıfladığımı soruyordu
leslile başladığım zaman 63 kiloydum ama ilk zamanlar leslie nin ardından yarım saat kadar kondisyon bisiklet kullanıyordum sonra bıraktım onları
bacaklarım belim incecik olmuştu
benim diz kapağı çevrem çok kalındı orası bile incecik oldu
en son mayıs gibi yapmıştım sporu ve bıraktığımdan beri hiç kilo almadım. günde birden fazla çikolata yediğim halde
en son tartıldığımda 51 kiloydum
Teşekkürler inşallah başarabilirim dun başladım 3 mil birazdan 5 mile olanı yaparım pes etmemem gerekir.
cok guzelmis ya tebrikler
peki sadece haftada 3-4 kez leslie yettimi kilolari vermek icin
yanisira diyet uyguladinmi canim?
bende yeni basladim sayilir arkadasim 16 gun olmus bile baslayali, geriye baktigimda mutlu oluyorum, isin zahmeti gidiyo rahmeti kaliyo derler ya, kendimizi zorluyoruz yapmak icin ama ins sonunda guzel seyler olcak
selam kızlarbugunde 3 fast mile tamamdır....... enson spordan sonra yüzüm cok fena yanıyo normal mi bu arkadaslar? hayranım leslie ye yaaa ben nefesimi zor düzene sokuyorum kadın spor yaparken rahat rahat konusabiliyo
bişey sorcam 3 fast mile de enson esneme hareketlerini birisi bana cevirebilir mi neler anlatıyo leslıe.........
16 günde hiç kilo verdinmi tartıldınmı
selam kızlarbugunde 3 fast mile tamamdır....... enson spordan sonra yüzüm cok fena yanıyo normal mi bu arkadaslar? hayranım leslie ye yaaa ben nefesimi zor düzene sokuyorum kadın spor yaparken rahat rahat konusabiliyo
bişey sorcam 3 fast mile de enson esneme hareketlerini birisi bana cevirebilir mi neler anlatıyo leslıe.........
surekli tartiliyorum zaten:)
tartida bisi degismedi canim ya belkide sonuc almak icin henuz erken diye teslli ediyorum kendimi
bide ben pasta borek tarzi seylerle cok hasir nesirim, kilo almami engelliyodur belki exercise yapmak
yuzun yanmasi bende de olabiliyo, havalar sogudu burada ruzgara maruz kalinca cildim kurumus oluyo, spor yapip terleyincede , ter de bilirsiniz tuzlu olur :) yipranmis deriyi yaktigini dusunmustum bende
Spordan sonra kaslarimizi mutlaka esnetmemiz gerektigini söylüyor ve hareketleri nasil yapacagimizi anlatiyor. Ordan oraya dönün biraz daha egilin gibi...
tesekkür ederim ,,, peki bacak incelmesiyle ilgili bişeyler diyo mu leslie.......
Bacak inceltmesi icin 5day slim down olan videosunu uygulayabilirsin. Orada özel bacak bölümü var. Ama normalde bacaklar hareket halinde oldugu icin tabii ki inceliyordur da.
Merhaba kızlar
2 aydır leslie ile yürüyorum. Zaman'ıma göre 3 yada 5 mil yaptım. Bazı zamanlarda da başka videolarda ekledim. Albüm ekledim. Bi bakıp yorumlar mısınız. Ben fotolara bakmaktan şaşı olucam yakında.
nerdeler ben göremıyorum
Sadece arkadaşlarımın görebildiği özel bir albüm. Seni arkadaş olarak ekliyorum. Fotoğraflar biraz karışık. Fotoların altında tarihler yazıyor. Ağustos Eylül ve Ekim aylarına ait resimker