5 day slim down hakkinda dusuncelerimide solim, fast mile lere gore yavas geldi biraz bana ama tabi siz daha ii bilirsiniz, buda guzel zaten ayni hareketler sayilirda cok kalori harcatmasinin sebebi surenin uzun olmasi galiba diye dusundum,,, sIkIlmamak icin degisik videolar yapilabilir tabi
tesekkur ederiz...dua edelim ins arkadaslar mubarek gunlerdeyiz, allah hepimize saglik huzur hayirli gunler versin ins, ailemize evlatlarimza bagislasin...[/QUOTEA
Amin arkadaşım,benim içinde dua edin lütfen kasımın ilk haftası ameliyat olacağım.
leslieye çok şey borçluyum ben 2 ayda süper bi vücudum oldu... Azıcık göbek kaldı onu da eritirsem işlem tamam :)
tesekkur ederiz...dua edelim ins arkadaslar mubarek gunlerdeyiz, allah hepimize saglik huzur hayirli gunler versin ins, ailemize evlatlarimza bagislasin...[/QUOTEA
Amin arkadaşım,benim içinde dua edin lütfen kasımın ilk haftası ameliyat olacağım.
gecmis olsun ins ne ameliyati?
gecmis olsun ins ne ameliyati?
Teşekkürler,miyom ameliyatı.
Teşekkürler,miyom ameliyatı.
Gecmis olsun canim Allah acil sifa versin.
Gecmis olsun canim Allah acil sifa versin.
Sağol canım. Aminnnn...
1haftadan sonra başladım 3 mile. hastaydım bi de bayram girince 1 hafta ara vermek durumunda kaldım ve çok hamlamışım fark ettim . Bu arada yani yapmadığım zamanlarda kaslarım çok acıdı. Kaslarım soğuduğu için mi acaba?
leslie beni acaip mutlu ediyor onunla spor yaparken kafAMI boşaltıyorum sankiii :) yaza kadar 3 mil yapsam epey fark eder mi acabaaa :) kaslı kaslı bi vücudum olur mu
leslie beni acaip mutlu ediyor onunla spor yaparken kafAMI boşaltıyorum sankiii :) yaza kadar 3 mil yapsam epey fark eder mi acabaaa :) kaslı kaslı bi vücudum olur mu
hafta sonu spor adina bisi yapamadim epey yogun geciyo, bugun yine 50 dlkik fast 4 mileimi yaptim
Selam sekerler, ben dün bugün cok hamarattim. Dün 4 mil leslie, pilates, aksam da bir saat yürüyüs yaptim. Bu sabah da kizimla 2 saat yürüdük.
Selam sekerler, ben dün bugün cok hamarattim. Dün 4 mil leslie, pilates, aksam da bir saat yürüyüs yaptim. Bu sabah da kizimla 2 saat yürüdük.