Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
5 day slim down hakkinda dusuncelerimide solim, fast mile lere gore yavas geldi biraz bana ama tabi siz daha ii bilirsiniz, buda guzel zaten ayni hareketler sayilirda cok kalori harcatmasinin sebebi surenin uzun olmasi galiba diye dusundum,,, sIkIlmamak icin degisik videolar yapilabilir tabi

Basindan basladiysan yavas gelmesi normal canim ben de isinma bölümü ve ilk mili atliyorum, diger bölümler de evet leslienin diger calismalari gibi degil, zaten tüm vücut calismasi olarak düsünülmüs. Ben bölgesel calisamadigim zaman hem cardio hem bölgeseli bir anda halledeyim diye yapiyorum. Fazla kalori yakimi da hareketlerin kaslari zorlamasindan sanirim. Degisik degisik yapmakta fayda var. Sen hangisi daha kendine uygun geliyorsa onu yap sonra devamliligi saglayamazsin.

leslieye çok şey borçluyum ben 2 ayda süper bi vücudum oldu... Azıcık göbek kaldı onu da eritirsem işlem tamam :) :KK52:

2 ay uzun ama güzel bir zaman dilimi tebrik ederim darisi basimiza :) bende 1 haftadir leslie yapiyorum ama yolum uzun bu sefer verebildigim kadar kilo veril öyle bölgesel egzersizlere gecmek istiyorum

birlikte bsladik sayilir ozaman arkadasim benimde bi hafta oluyo
bende bugun yine 4 fast mile yaptim 50 dk lik
dunde baslamistim misafirim geldi yarim saat yapmistim

dun 25 dk yaptim 2 fast mile olarak, artik oglusum leslie yi kiskaniyo sanirim, nezaman yapmaya baslasam geliyo bacaklarima sariliyo kucagima alcakmisim:KK43: bakalim bugun napicaz

1haftadan sonra başladım 3 mile. hastaydım bi de bayram girince 1 hafta ara vermek durumunda kaldım ve çok hamlamışım fark ettim . Bu arada yani yapmadığım zamanlarda kaslarım çok acıdı. Kaslarım soğuduğu için mi acaba?

1haftadan sonra başladım 3 mile. hastaydım bi de bayram girince 1 hafta ara vermek durumunda kaldım ve çok hamlamışım fark ettim . Bu arada yani yapmadığım zamanlarda kaslarım çok acıdı. Kaslarım soğuduğu için mi acaba?

Biraz ara verince kaslarda acima yapmasi normal. Arkadaslar spor sonrasi esnemeyi ihmal etmeyin. Özellikle leslie bacaklari cok yordugu icin bacaklari iyi esnetmek lazim. Bu konuda zorlananlara bir esneme videosu ekleyebilirim.
http://www.youtube.com/watch?v=AF9OT-ewSnw&list=PLYgVKKyEx8yS9Tw-K0FYblMrZm8sR1dIf&index=1

Son düzenleme:
leslie beni acaip mutlu ediyor onunla spor yaparken kafAMI boşaltıyorum sankiii :) yaza kadar 3 mil yapsam epey fark eder mi acabaaa :) kaslı kaslı bi vücudum olur mu :KK52:

leslie beni acaip mutlu ediyor onunla spor yaparken kafAMI boşaltıyorum sankiii :) yaza kadar 3 mil yapsam epey fark eder mi acabaaa :) kaslı kaslı bi vücudum olur mu :KK52:

Olmaz canim. Biz kadinlarin öyle kasli kasli olmasi icin cooook calismamiz lazim hem de agirliklarla filan. Ama düzenli spor yapinca vücudun hafif kaslaniyor tabii, yagin yerini kas aliyor. Ben bacaklarima kollarima, totoma dokununca artik kaslari hissedebiliyorum. Cok güzel bir duygu tabii calismanin karsiligini aldigini görmek. 3 milin tabii ki faydasini görürsün. Düzenli yapmana bagli.

Merhabalar
kaslı kaslı vücut ıcın millet protein tozu içiyor özel çalışıyor leslıe ıle olmaz merak etme :KK53:

Selam sekerler, ben dün bugün cok hamarattim. Dün 4 mil leslie, pilates, aksam da bir saat yürüyüs yaptim. Bu sabah da kizimla 2 saat yürüdük.

Selam sekerler, ben dün bugün cok hamarattim. Dün 4 mil leslie, pilates, aksam da bir saat yürüyüs yaptim. Bu sabah da kizimla 2 saat yürüdük.

selam ablacım...süpersin canım her zaman ki gibi.......bende bayramda malesef ara verdim.... leslie ye devam

haftada 4-5 kez yapmis oluyorum,ins ise yarar, diyet yapmiyorum diyorum ama insan spor yapinca ister istemez azaltiyo azda olsa yemeyi,

X