Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir egzersiz ?Selam kızlar ben Derya'nın bloğundaki challengeye başladım..Bugün 2.günü yaptım
Danurcum link eklemek yasak ceza alirsin rose almisti bu yüzden. Bakmak isteyen arkadaslar instagram adresim profilimde var oradan girebilir ya da deryaninsporgunlugu diye google da aratinca çikiyor.Merhaba bahsettiğim egzersizler deryanın bloğunda.Bende üst bacağımı inceltmek istiyorum..videolar baya etkili 2 günde bacaklarım cayır cayır yandı.Linkinide ekliyeyim kolay olsun bulması umarım bcerebilirim..
http://deryaninsporgunlugu.kadinlarkulubu.com.tr/search/label/challenge
Danurcum link eklemek yasak ceza alirsin rose almisti bu yüzden. Bakmak isteyen arkadaslar instagram adresim profilimde var oradan girebilir ya da deryaninsporgunlugu diye google da aratinca çikiyor.
Birkac gun engellenmis sanirim bloga girisi.Derya bilmiyordum yasak olduğunu Bide ceza derken nasıl bir ceza korktum kız sabah sabah..Mesajıda silemiyorum..
3mil zorlamiyorsa baslayabilirsin.Kızlar ben de 4 ay önce doğum yaptım ve koca bir göbeğim var. Walking at home kilo vermede etkili mi? haftada 3 gün pilates yapacağım ve her gün Walking at home. Bunu 1 milden başlama gibi bir zorunluluk yok değil mi? günde 2 kez 3 mil başlasam olur mu? derya1970
Vidyoyu izleyince pek bir kolay gelmişti ama ciddi zorladı. Günde 1 kez yapıyorum. Bugün üçüncü gün ve bacak karın ve kol kaslarım ağrıyor3mil zorlamiyorsa baslayabilirsin.