- 24 Mart 2010
- 1.004
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
60 yaşında mı şok oldum şu an :1shok: vay be helal olsun :dance:ben de araştırdım ve yükledim başladım:dance: çok zevkli bir program:dance:
önemli olan programın başına geçmek. üşenmeyip yaparsak baya zevkli ve hareketlikaydirigubbakcemile2
leslie adında 60 yaşında bir ablamız var ama 30lu yaşlarında gibi maşallahboshayallersmile
devamlı konuşarak ritimli bir şekilde yerinde saydırarak veya sağa-sola, öne-arkaya kolları hareket ettirerek yürüyüş yaptırıyor:dance: 3.mil programında arkada boneli bir abla var onu derya baykala benzetip durdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ingilizce konuşuyor ben hiç bir şey anlamıyorum keşke alt yazı olsaydıkaydirigubbakcemile3 ama ingilizce olması daha zevkli sanırımbayanssulusmile
ben beğendim, yeter ki başına geçebilecek vakiti bulayım, yoksa çok şahane bir program:dance: walk walk walk:dance::dance::dance::teytey:
1, 2, 3, 4 mil yürüyüş birarada kardiyo çalışmaları adımlı aerobik te var
kızlar bende bugün başladım. bana çok eğlenceli geldi. normalde sporu pek sevmem ama leslie yi sevdim 1 2 3 4 5 mil olanları indirdim. karışık olarak yapıcam. bence bi deneyin
Nasıl bir fayda gördün bende de var.ama yapmıyorum.ben torrentten indirmiştim.