- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
sevgılı papatya
görebıldıgım karnın yok artık
göbiş var ama eskısı gıbı degıl (sayende leslıe dısında karın hareketı yapmak şart oldugunu bır kez daha anladım)
kalca da ise şekil daha hoş olmuş
tabı senın kıyafetlerındekı rahatlama ve ilk başta ölçüm yaptıysan son ölçümlerin nasıl ?
genel ıtıbarıyle beğendım tebrıkler kendınle gurur duyabılırsın
merhaba
çok teşekkür ederim. en başta ölçüm yapmadım. ağustostan beri haftada 4 gün spor yaptım. bazen leslie bazen slim in 6. ama lesliyi hep ön planda tuttum.
ben kendimi bildim bileli hep göbeğim vardı. genç kızkende vardı. hiç dümdüz olduğunu hatırlamıyorum. fotolara bir kere daha baktım da bel çukurum falan şekillenmiş sanki değil mi?
mrb arkadaşlar benim dışarda spor yapma imkanım yok küçük bir kızm olduğu için. fazla kilolarım da var doğumdan kalan zayıflamak istiyorum eger bana yardımcı olursanız sevinirim.nereden başlayacağımı bilmiyorum.yardım lütfen
Merhaba kızlar
2 aydır leslie ile yürüyorum. Zaman'ıma göre 3 yada 5 mil yaptım. Bazı zamanlarda da başka videolarda ekledim. Albüm ekledim. Bi bakıp yorumlar mısınız. Ben fotolara bakmaktan şaşı olucam yakında.
mrb arkadaşlar benim dışarda spor yapma imkanım yok küçük bir kızm olduğu için. fazla kilolarım da var doğumdan kalan zayıflamak istiyorum eger bana yardımcı olursanız sevinirim.nereden başlayacağımı bilmiyorum.yardım lütfen
evet bu fikire bayıldım destekleyici bir arkadaşa ihtiyacım var.bu gun ilk defa denedim leslieyi çok eglenceliymiş gerçekten. ayrıca bu gun doktora gittim diyetisyen için doğumdan kalan kilolar beni çoook rahatsız ediyor.inşallah bu yolda güzelll bir şekilde ilerleriz.bu arada benim kızm 18 aylık senin oğlan kaç aylıkmerhaba gamze hosgeldin,
benimde ayni sekilde bi oglusum var ve genelde evdeyiz, tek hareket sansim leslie
bende yeni basladim sayilir, gel birlikte yapalim
kac aylik kizin?
evet bu fikire bayıldım destekleyici bir arkadaşa ihtiyacım var.bu gun ilk defa denedim leslieyi çok eglenceliymiş gerçekten. ayrıca bu gun doktora gittim diyetisyen için doğumdan kalan kilolar beni çoook rahatsız ediyor.inşallah bu yolda güzelll bir şekilde ilerleriz.bu arada benim kızm 18 aylık senin oğlan kaç aylık
26 aylik benim oglus da, boyun kilon, yasin kac canim kac kilo kaldi dogumdan sonra
teşekkür ederim yardımın için b u gun başladım bakalım hayırlısıLeslie nin 3 milini yapmaya baslayabilirsin canim. Bir basla yine yönlendirmeye devam ederiz. Haftada en az 5 gün yapman lazim kilo vermek icin. Bir ay sonra sonuclari almaya baslarsin.
ben 5 mile geçemedim halanedense gözüm yemiyor bi türlü
Walk Your Belly Flat Walk Away The Pounds 3 Mile Walk bugün bunu denedim ve çok hoşuma gitti sonunda karın egzersizi var. Bundan sonra hep bunu mu yapsam . Ne dersiniz bana bi yol gösterirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?