http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/40991899/
(Sohbet basligimizin linki, burasi sadece görsel paylasim icindir)
[youtube]ndVjwkaLGDk[/youtube]
[youtube]G8b4P57jNsQ&feature=channel[/youtube]
Leslie sansone ile yürüyüş
yürümenin faydalarını hepimiz biliyoruz
yürüyüş esnasında vücudumuzda
50 nin üzerinde kas aynı anda calışıp metabolizmamız hızlanıyor
kilo vermek kolaylaşıyor
fakat her zaman dışarı cıkıp yürüme imkanı olmuyor
mesela ben hergün yürüyemiyorum fakat evde kilometrelerce yürüyor etkisi veren bir egzersiz programı var ,
sanki dışarıda yürüyormuşsunuz gibi bir etkisi var
sabah kalkınca egzersizlere başlamadan önce veya yemeklerden sonra nezaman yürüyüş ihtiyacınız varsa
bu egzersizi yapabilirsiniz yürüyüş programı yarım saat sürüyor ve kilometrelerce yol yürümüş kadar enerji harcatıyor metabolizma hızlandırıcı bölümler de var içinde cok eğlenceli
Ilk baslayanlarin temposu daha yavas olan videolarla baslamasi iyi olur. Hele hic spor gecmisiniz yoksa. 1 mil 15 dk. Diyelim ki 1 mil ile basladiniz. Ne zaman ki artik rahatlikla yapiyorsunuz kademe kademe milleri arttirabilirsiniz. Milleri arttirmak da mi hafif kaliyor? O zaman fast miles türü videolarini yapmaya baslayacaksiniz. Onlari da rahatlikla yapmaya baslayip biraz daha kendinizi zorlamak istiyorsaniz power miles, mega miles olan videolara gecebilirsiniz. Leslie videolari kardio calismasi yaptirip yag yakarken, cesitli videolarinda uyguladigi bölgesel calismalar da sikilasmayi sagliyor. Bir tasla iki kus yani. Ilk baslayanlara önerebilecegim you tube da exercise tv nin 1-2-3 milleri.
Ilk hedefiniz kondisyonunuzu arttirmak olmali. Eger hic spor gecmisiniz yoksa bu asamada hemen basari beklemeyin. Tabii hemen baslayip ilk ayda kilo verenler de oluyor. Gercekten kilo vermek ve sikilasmak amaciyla programa basladiginizda haftada 4-6 gün arasi yapmalisiniz ise yaramasi icin. Istediginiz ölcülere ulastiginizda da yine haftada 3-4 kez yapmalisiniz koruma amacli. Ama o kadar aliskanlik yapiyor ki insanda yapmadiginiz günler özleyeceginizi garanti edebilirim.
Baslikta benim adim gecse de artik, aslinda bu katilimda bulunan tüm arkadaslarin basligi. Hepimiz birbirimizi motive edip destek oluyoruz. Spor yapmaya halimiz ya da keyfimiz olmadigi günlerde bu motivasyon cok ise yariyor inanin. Aramiza yeni katilmak isteyen arkadaslara yardima her zaman haziriz. Ancak zaman zaman zorluklar ve suistimaller yasandigi icin bir takim kurallara uyulmasini da bekliyoruz. Mesela ilk mesajinda hemen kizlaaar yaa bana videolari göndersenize diye sormayin. Programa bir baslayin, bir ilerleme kaydedin sonra asama asama bu konuda da size destek oluruz. Sadece videolari istemek icin basliga bir mesaj yazip yokolan insanlar oluyor. Sürekli basligi kullanan arkadaslar sürekli devamliligi olan üyeler arasinda video paylasimi yapilmasi kararini aldik. Bu tür istekler icin de lütfen özel mesaj bölümünü kullanin.
Baslangic ve biraz daha ilerisi icin you tube da videolar mevcut. Ayni videolari vdownload.eu adresinden de indirebilirsiniz.
vdownload.eu
daily motion Leslie videolari bulabileceginiz adresler.