- 11 Nisan 2013
- 1.662
- 2.365
Evet canim profesyonel sporcular acayip kaslaniyor. O kadarini da istemem dogrusu ama onlarin isi bu tabii. Sporu biraktiklari zaman da feci bir sekil aliyorlar. Kattarina Witt i siz hatirlar misiniz bilmem gencsiniz hepiniz buz patenciydi. Kac kere dünya sampiyonu oldu. Kadin profesyonel sporu biraktiktan sonra spor da yapmadi cok kilo alip sekilsizlesti. En son Wieght Watchers in reklamina cikti onlarla kilo vermis. Yani ömür boyu ölcülü bir spor cok fazla ya da cok az yapmaktan iyidir.
deryacım yakın zamanda bizim dünya şampiyonumuz süreyya ayhan var. hepimizin gözü önünde, yoğun sporu bırakınca davul gibi şişti.
bencede ömür boyu uygulayabileceğimiz bir tempo oturtmak en iyisi. yoksa geri dönüşü daha kötü oluyor.
Kizlar bi de leslie nin 60 yasin üstünde oldugunu ve nerdeyse 40 yilinin sporla gectigini gözardi etmemek lazim.[/QUOT
Aa gerçekten 60 yaşında hiç göstermiyor... en fazla 45-50 yaşında gibi...aslında üst bedeni çok zayıf , biraz basenleri var gibi ama bencede oda kastandır...Mesela Jillian Micheal'in da kastan beli kalın duruyor , çok ince değil...sporcularda oluyor kalınlaşma...
lessle nin yaşına bende şaşırdım bir şaşırtıcı bilgide benden olsun. jıllıan da erkekten dönmeymiş. ilk duyunca dumura uğramıştım.
kadının ( ! ) genel görünüşünde bir tuhflık var zaten.
lessle nin yaşına bende şaşırdım bir şaşırtıcı bilgide benden olsun. jıllıan da erkekten dönmeymiş. ilk duyunca dumura uğramıştım.
kadının ( ! ) genel görünüşünde bir tuhflık var zaten.
Ben bilmiyordum ama sasirmadim, cünkü bir kadinla evli ve cocuklarini evlatlik almis. Yalniz ben Amerikadaki röportajlarini izlemistim genc kizlik resimlerini gösterdi o da leslie gibi asiri kiloluymus ne zaman böyle bir amelyat olmus bilemiyorum. Belki de tipi öyledir.
merhaba kızlar
jilliana bende hiç şaşırmadım . kadının tipi zaten hep bir tuhafıma gidiyordu.
ben geçen yıl haftada 4 gün spor yapıyordum. spor dediysem de evde leslie falan. sonra yaz döneminde orda burda olduğumuzdan ve boğazıma da pek sahip çıkamadığımdan. birde 4-5 kilo aldım ve bildiğiniz davul gibi şiştim. görenler hamile misin diyorlardı. yani spor işi ömür boyu yapılacaksa girilmesi gereken bir olşay. 1-2 ay yaparım bırakırım olmauyor.
bende 4-5 gündür spor yapamıyordum dün akşam başladım. leslie hits radio yaptım. bir de karın videosu yapayım dedim. xhitten aşağıdaki videoyu yaptım ama o da bacak videosu çıktı. daha doğrusu hu video bacak mı. ben pek bilemiyorum da bu karın videolarını nasıl ayırediyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=cVZcGSo1tuQ
canım bu karın videosu neden dersen ben 1 yıl spor salonuna gittim zamanında orada karın çalışırken aynısı yapılıyordu bunların zaten yapınca karınında ağrı oluyor zorlanıyor. ben sezeryanlı olduğum için ağrı oluyor yapamıyorum bunları ama faydasını gördüm yaptığımda
Dün akşam jillian a başladım gündüzde leslie yapmaya karar verdim kızım izin verdiği kadar inşallah bırakmadan devam ederim ölçülerimi aldım 10 gün devam edersem sonuçları yazacagım
bende bir sür jillian yaptım ama sonra ayak bileğim zedelendi. vazgeçtim. ama çok faydalıymış. inşallah yararını görürsün.
spor ayakkabıyla mı yaptınız ? benim bu 2. jillian denemem inşallah yarıda kalacak bir engel çıkkmaz .Ben spor ayakkabı ile çalışıyorum bakalım daha yeni başladım
13 günde 2.5 kilo nasıl ?
Teşekkürler Leslie,teşekkürler ablam.
Tam gaz devam.
süper gerçekten tebrik ederim.kaç kilodan düştün, bende verebilsem o kadar çok iyi olacak, günde kaç mile yaptınız?
13 günde 2.5 kilo nasıl ?
Teşekkürler Leslie,teşekkürler ablam.
Tam gaz devam.
Ben 17 Ocak'tan beri 2 mil yapıyorum,bazı günlerde de yarım saat yürüyorum.
Tabi yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum.En az 1 litre su içiyorum.
57.5 idi başlangıçta kilom.Şimdi 55.
Ya sürekli yapınca işe yarıyor gerçekten, benim için iyi oldu çünkü genelde az kilolarda daha zor veriliyor ya, bende verebilir miyim
diye düşünüyordum...Maşallah diyelim