Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

günaydın hanımlar ben dün leslie yapamadım ya işten gidince oğlum ile uğraştım evdekiler akşam geldiler yemek ye vs derken baktım saat çok geç spor yaparsam oğlumla ilgilenemyecektım ağlayıp duruyordu yazık o yüzden yapmadım ya

merhaba kızlar
jilliana bende hiç şaşırmadım . kadının tipi zaten hep bir tuhafıma gidiyordu.
ben geçen yıl haftada 4 gün spor yapıyordum. spor dediysem de evde leslie falan. sonra yaz döneminde orda burda olduğumuzdan ve boğazıma da pek sahip çıkamadığımdan. birde 4-5 kilo aldım ve bildiğiniz davul gibi şiştim. görenler hamile misin diyorlardı. yani spor işi ömür boyu yapılacaksa girilmesi gereken bir olşay. 1-2 ay yaparım bırakırım olmauyor.
bende 4-5 gündür spor yapamıyordum dün akşam başladım. leslie hits radio yaptım. bir de karın videosu yapayım dedim. xhitten aşağıdaki videoyu yaptım ama o da bacak videosu çıktı. daha doğrusu hu video bacak mı. ben pek bilemiyorum da bu karın videolarını nasıl ayırediyorsunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=cVZcGSo1tuQ

canım bu karın videosu neden dersen ben 1 yıl spor salonuna gittim zamanında orada karın çalışırken aynısı yapılıyordu bunların zaten yapınca karınında ağrı oluyor zorlanıyor. ben sezeryanlı olduğum için ağrı oluyor yapamıyorum bunları ama faydasını gördüm yaptığımda

Selam herkese,
Dün laptop'um doluydu, bende 1 saat eliptik çalıştım...zaten eliptikte nabız hiç düşmüyor..400 kalori yaktım... arada eliptik de yapacağım...

Ya kızlar jillianı ben seviyordum şu anda şoktayım, araştıracağım bu olayı ,tamam erkeksi hareketleri var ama, bilemiyorum yani , olmamalı en azından..belki bayanla evli olduğundan öyle de diyebilirler...

canım teşekkür ederim. ben bacaklarımı dik tutup kaldıramıyorum ama yapmam gerek. karın bölgem kötü durumda. ve yan yağlarım.

Dün akşam jillian a başladım gündüzde leslie yapmaya karar verdim kızım izin verdiği kadar inşallah bırakmadan devam ederim ölçülerimi aldım 10 gün devam edersem sonuçları yazacagım

Dün akşam jillian a başladım gündüzde leslie yapmaya karar verdim kızım izin verdiği kadar inşallah bırakmadan devam ederim ölçülerimi aldım 10 gün devam edersem sonuçları yazacagım

bende bir sür jillian yaptım ama sonra ayak bileğim zedelendi. vazgeçtim. ama çok faydalıymış. inşallah yararını görürsün.

bende bir sür jillian yaptım ama sonra ayak bileğim zedelendi. vazgeçtim. ama çok faydalıymış. inşallah yararını görürsün.

spor ayakkabıyla mı yaptınız ? benim bu 2. jillian denemem inşallah yarıda kalacak bir engel çıkkmaz .Ben spor ayakkabı ile çalışıyorum bakalım daha yeni başladım

spor ayakkabıyla mı yaptınız ? benim bu 2. jillian denemem inşallah yarıda kalacak bir engel çıkkmaz .Ben spor ayakkabı ile çalışıyorum bakalım daha yeni başladım

spor ayakkabısıyla yaptım. 5. gün bileğim incindi. ben de bıraktım. leslie ye devam diyorum. leslinin üstüne de başka videolara ekleyerek gidicem bakalım. yarın da foto çekip koyucam albümüme.eski fotolarım duruyor zaten. değişiklik var mı yok mu onu görürüz.

[h=1]leslienin 3 mile The HITS Radio Remixes yaptımmm 3.gunum ve aksatmadan gıdıyorum yihuu [/h]

Tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz hangi videoları yaptınız ve beslenmenize dikkat ettiniz mi? alıntı olmamıiş monalisa ya sormuştum

Son düzenleme:
süper gerçekten tebrik ederim. kaç kilodan düştün, bende verebilsem o kadar çok iyi olacak, günde kaç mile yaptınız?

Ben 17 Ocak'tan beri 2 mil yapıyorum,bazı günlerde de yarım saat yürüyorum.

Tabi yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum.En az 1 litre su içiyorum.

57.5 idi başlangıçta kilom.Şimdi 55.

Ben 17 Ocak'tan beri 2 mil yapıyorum,bazı günlerde de yarım saat yürüyorum.

Tabi yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum.En az 1 litre su içiyorum.

57.5 idi başlangıçta kilom.Şimdi 55.

Ya sürekli yapınca işe yarıyor gerçekten, benim için iyi oldu çünkü genelde az kilolarda daha zor veriliyor ya, bende verebilir miyim
diye düşünüyordum...Maşallah diyelim

Ya sürekli yapınca işe yarıyor gerçekten, benim için iyi oldu çünkü genelde az kilolarda daha zor veriliyor ya, bende verebilir miyim
diye düşünüyordum...Maşallah diyelim

Kesinlikle canım. Bak benim kalçalarım vücuduma göre büyüktür.Resmen ağırlık yapıyordu ama şu an gerçekten farkı hissediyorum.Önümüzdeki hafta 3 mile başlayacağım.

Maşallah,devamı gelir inşallah.

Sizlerden de güzel haberler gelsin.Gitsin kilolar,gelsin fit vücutlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…