Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Kesinlikle canım.:KK1: Bak benim kalçalarım vücuduma göre büyüktür.Resmen ağırlık yapıyordu ama şu an gerçekten farkı hissediyorum.Önümüzdeki hafta 3 mile başlayacağım.:KK55::KK55:

Maşallah,devamı gelir inşallah.:nazar::nazar:

Sizlerden de güzel haberler gelsin.Gitsin kilolar,gelsin fit vücutlar.:KK23:

Ay inşallah çokk motive oldum şu an.. eve gitsem de millerimi yapsamm :)))

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar cok seviniyorum sizler devam ettikce. Ben birkac gün yapamayacagim herhalde cok kar va rbizde karla bogusuyoruz spora filan hal kalmiyor.
Mona lisa cok güzel kilo vermissin ayrica tebrik ederim. Düzenli yapinca leslie mutlaka ise yariyor hem vermek hem korumak icin. Bizler hep karmasik olan daha ise yariyacakmis diye düsünüyoruz ama aslinda ne varsa en basit seylerde var.

bende bir sür jillian yaptım ama sonra ayak bileğim zedelendi. vazgeçtim. ama çok faydalıymış. inşallah yararını görürsün.
bende mı başlasam bu jilian a acaba nerden başlanıyor ki yanı onunda leslie gibi 1-2-3 şeklinde mi gidiyor
13 günde 2.5 kilo nasıl ? :KK23::KK23:

Teşekkürler Leslie,teşekkürler ablam.:KK19:

Tam gaz devam.:KK55::KK55:
walla tebrik ederim helal olsun

Ben 17 Ocak'tan beri 2 mil yapıyorum,bazı günlerde de yarım saat yürüyorum.:nazar:

Tabi yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum.En az 1 litre su içiyorum.

57.5 idi başlangıçta kilom.Şimdi 55.:nazar:

57 istediğim kilo aslında tabi ben 75 olunca hayal o kadar olmak maşallah ben kiloda olsam başka ne isterim

Kesinlikle canım.:KK1: Bak benim kalçalarım vücuduma göre büyüktür.Resmen ağırlık yapıyordu ama şu an gerçekten farkı hissediyorum.Önümüzdeki hafta 3 mile başlayacağım.:KK55::KK55:

Maşallah,devamı gelir inşallah.:nazar::nazar:

Sizlerden de güzel haberler gelsin.Gitsin kilolar,gelsin fit vücutlar.:KK23:

tebrik ederim canım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: darısı başımıza inşallah:KK16:

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar cok seviniyorum sizler devam ettikce. Ben birkac gün yapamayacagim herhalde cok kar va rbizde karla bogusuyoruz spora filan hal kalmiyor.
Mona lisa cok güzel kilo vermissin ayrica tebrik ederim. Düzenli yapinca leslie mutlaka ise yariyor hem vermek hem korumak icin. Bizler hep karmasik olan daha ise yariyacakmis diye düsünüyoruz ama aslinda ne varsa en basit seylerde var.

Ablacım çok teşekkür ederim,inşallah devamı gelir.:KK16::nazar:

Kesinlikle ve beli zorlayan hareketleri de yok,bilekleri de öyle.Zorlayıp bir işe yaramadıktan,bi tarafımız incindikten sonra ne fayda.:KK14:

Herkese günaydin kizlar. Leslie yapacak vaktimin olmadigi bu birkac günü bos gecirmeyeyim deyip sabah kisa bir tracey mallett karin videosu yaptim. Firsatim oldukca bari 5-10 dakikalik videolarimdan yapayim da ne kadar faydasi olursa artik... Bos durmaktan iyidir.

Selam günaydın herkese,
dünkü gazla 4 fast mile leslie yaptım ( 300 kalori yaktım ) , üstüne de eliptik yaptım 40 dk...
bakalım bu gazla ne kadar devam ederim...

Çok mutsuzum yaa.:KK14::KK14:

Bugün 2 mil yaptım ama en az bugün terledim ve zorla bitirdim.:KK50:

Sanırım ziyaretçilerin nazarı değdi.:KK19:

Hepsine bööööö.:KK33::KK33::KK33:

Selam kizlar. Ben de sizlerin mesajlarindan farkettim ki maalesef birkac leslie videosu silinmis. Radio hits i ben bilgisayarima indirmistim ama forum kabul etmiyor o tip dosyalari. Tekrar you tubeda arastiralim bulursak listede güncelleriz.

Bu arada okudugum bir bilgiyi sizlerle paylasayim. Yarim saatlik bir hiit kardio yaptigimiz zaman vucut o gun yatana kadar hatta uyku sirasinda bile 200 kaloriye kadar ekstra harcayabiliyormus. Yani sporla 400 harcadiysak o gun icin arti 200 daha ekleyecegiz. Tabii bu sadece hiit kardio icin gecerli.

Bu arada okudugum bir bilgiyi sizlerle paylasayim. Yarim saatlik bir hiit kardio yaptigimiz zaman vucut o gun yatana kadar hatta uyku sirasinda bile 200 kaloriye kadar ekstra harcayabiliyormus. Yani sporla 400 harcadiysak o gun icin arti 200 daha ekleyecegiz. Tabii bu sadece hiit kardio icin gecerli.

Güzel bir araştırma olmuş, teşekkürler...ben geçen fast mile'de 300 kalori falan yakmıştım...yani demek leslie ile ortalama 15 dk içinde 85-100 kalori yakılıyor (daha önceden de öyle diyordun zaten Derya Abla) demek hiit olanlarda ektsra yakılıyor diyorlardı en az yarısı kadar da yakılabiliniyor...

hiit kardio hangi video? Leslienin videolarındanmı?..evetse hangisi değilse hangisi :KK23:

X