Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Leslie yapip bacagi kalinlasan hic görmedim. Leslie gencliginde asiri kiloluymus o yüzden kendini spora verip bu günlere gelmis. Bir de bu fitness calistiricilarinin zamaninin cogu sporla gectigi icin haliyle kaslari kalinlasiyor. Bizim gibi günde yarim saat bi saat spor yapmakla bir sey olmaz. Tabii herkesin kendi tercihi programi uygulayip uygulamamak.

ya fitness salonlarında hocalar belli bir aşamadan sonra bisiklet gibi bacaklara indir kaldır hareketlerini yasaklamıştı bana..yanlara doğru genişleme oluyor diye :S

Selam herkese,
Dün Radio Hits 3 mile'i yaptım... sonuçları söylüyorum streching dahil , 45 dk da 237 kalori yakmışım... %38 yağlardan gitmiş diyor...
Mega Miles'e göre daha az kalori yakılmış , niye diye sorarsanız söyle birşey va Radio hits Hiit Kardio'da nabız çok yükseliyor...nabız seviyesi çok artınca o çalışma da yağ yakımı azalıyor kondisyon seviyesi artıyor... mesela benim nabız aralığım 115-130 arasında olması yağ yakımı için en iyi seviye... 130'u geçince yağ yakımı azalıyor... Ama tabi Hiit Kardioda da çalışmadan sonrada yağ yakımı devam ediyormuş diyorlar...

''Yaşınıza göre maksimum antrenman nabzı ve sonra nabız eşiklerini hesaplamak için, basit bir formül kullanılır;

Min. Max.
Maksimum Antrenman Nabzı = Erkekler için: (220-yaş) x %60 %70
Maksimum Antrenman Nabzı = Bayanlar için: (224-yaş) x %60 %70
—Canlandırma / Recovery Eşiği %50'ye kadardır. 200*0,50= 100 Atım/Dk.(Bpm)

—Düşük Aerobik Seviye; Metabolizmanın oksijen ve yağ kullanarak kaslara enerji sağladığı seviyedir. %60'a kadardır

—Yüksek Aerobik Seviye; Metabolizmanın bol oksijen ve karbonhidrat kullanarak kaslara enerji sağladığı seviyedir.%70'e kadardır.

Bu sınırların dışına çıkacak olan egzersiz, anaerobik egzersiz olarak sınıflandırılmakta olup tavsiye edilen değerlerin altında egzersiz yetersiz olduğu için, üzerine çıkıldığında ise kaslarda laktik asit (yorgunluk maddesi) birikimi olup, kaslar oksijensiz kaldığı ve protein yıkımı başladığından yağ yakımı efektif olmamakta ve vücudumuz için zorlayıcı olmaktadır. ''

Burada nabız aralığı hesabı var;

http://www.taylankumeli.com/nabiz_hesaplama.asp

Tesekkür ederiz noseecim bilgilerin icin. O kadar yag orani gitmis olmasi fena degil bence. Ben bu videonun bana faydasi olduguna inaniyorum. Verdigim 1 kg dan ve giden 2ser cm lerden de olumlu sonuclar aldigimi düsünüyorum. Aslinda bu tip hiit kardio iceren calismalari haftada 3ten fazla yapilmamasi lazimmis ama benim laf aramizda 6 gün üstüste yaptigim da oldu.

Tesekkür ederiz noseecim bilgilerin icin. O kadar yag orani gitmis olmasi fena degil bence. Ben bu videonun bana faydasi olduguna inaniyorum. Verdigim 1 kg dan ve giden 2ser cm lerden de olumlu sonuclar aldigimi düsünüyorum. Aslinda bu tip hiit kardio iceren calismalari haftada 3ten fazla yapilmamasi lazimmis ama benim laf aramizda 6 gün üstüste yaptigim da oldu.
Çok yoğun olmayan tempoda uzun süreli antremanda daha çok yağ yakılıyor (belkide tempolu yürüyüşün faydası bu yüzdendir!) , Hiit olanlarda kondisyonun artıyor, biraz daha az yakılıyor fakat antreman sonrasında da vücüt yakmaya devam ediyor... belkide toplamda hiitte daha çok yakılıyordur...

Neyse çok da düşünmemek lazım...en iyisi spor yapmak....:KK1:

Son düzenleme:
vsn cim sen buraya yazdiklarimi biliyosun zaten canim yaa. Mesaj alanlari diye bakinca yazdigim bütün mesajlar cikiyor onu söylemek istemistim. Buralara ekledigimden farkli bi sey yok.
hımm anladım canım bende farklı bi program (program derken diyet vs tarzı )bi öykü var mı diye baktım. biliyorum senin tarzını dediğin gibi
Leslie yapip bacagi kalinlasan hic görmedim. Leslie gencliginde asiri kiloluymus o yüzden kendini spora verip bu günlere gelmis. Bir de bu fitness calistiricilarinin zamaninin cogu sporla gectigi icin haliyle kaslari kalinlasiyor. Bizim gibi günde yarim saat bi saat spor yapmakla bir sey olmaz. Tabii herkesin kendi tercihi programi uygulayip uygulamamak.

ya bence çok da zayıf olmaya gerek yok sıfır beden dayatması moder kültür dayatması bence mankenler öyle diye herkes özeniyor bence ideal kiloda ve sağlıklı olmak önemli. leslie bence gayet sıkı fit MESELA EBRU ŞALLI ( HİÇ SEVMEM TAKIK DURUMDAYIM ONA ) çok zayıf kemikleri sayılıyor spor illa öyle olmak zounda değil bence ama

nosee çok sağol bilgiler için dün o video yu yatım bende isabet oldu

Çok yoğun olmayan tempoda uzun süreli antremanda daha çok yağ yakılıyor (belkide tempolu yürüyüşün faydası bu yüzdendir!) , Hiit olanlarda kondisyonun artıyor, biraz daha az yakılıyor fakat antreman sonrasında da vücüt yakmaya devam ediyor... belkide toplamda hiitte daha çok yakılıyordur...

eşim yıllarca amatör lig de futbol oynamış dedimişti ki bana çok yapmak hızlı yapmak demek fazla kg vereceksin demek değil demişti pek dinlememiştim onu doğruymuş demekki :) ama yinede spor yapmak arada tempoyu artırmak iyi oluyor dediğin gibidier belkide bitince de vucut yakmaya devam ediyor olabilir

Evet noseecim yaa ben de zamandan tasarruf ediyorum 3 hizli mil yapip ama faydasi olmadi diyemem.

bende öle dusunuyorum o nedenlede sabahları leslie yapıyorum.hıc degılse butun gun metabolızma hızlı olur ..

eşim yıllarca amatör lig de futbol oynamış dedimişti ki bana çok yapmak hızlı yapmak demek fazla kg vereceksin demek değil demişti pek dinlememiştim onu doğruymuş demekki :) ama yinede spor yapmak arada tempoyu artırmak iyi oluyor dediğin gibidier belkide bitince de vucut yakmaya devam ediyor olabilir

hımm anladım canım bende farklı bi program (program derken diyet vs tarzı )bi öykü var mı diye baktım. biliyorum senin tarzını dediğin gibi

ya bence çok da zayıf olmaya gerek yok sıfır beden dayatması moder kültür dayatması bence mankenler öyle diye herkes özeniyor bence ideal kiloda ve sağlıklı olmak önemli. leslie bence gayet sıkı fit MESELA EBRU ŞALLI ( HİÇ SEVMEM TAKIK DURUMDAYIM ONA ) çok zayıf kemikleri sayılıyor spor illa öyle olmak zounda değil bence ama

nosee çok sağol bilgiler için dün o video yu yatım bende isabet oldu

Kizlar bi de leslie nin 60 yasin üstünde oldugunu ve nerdeyse 40 yilinin sporla gectigini gözardi etmemek lazim.

Kizlar bi de leslie nin 60 yasin üstünde oldugunu ve nerdeyse 40 yilinin sporla gectigini gözardi etmemek lazim.[/QUOT

Aa gerçekten 60 yaşında hiç göstermiyor... en fazla 45-50 yaşında gibi...aslında üst bedeni çok zayıf , biraz basenleri var gibi ama bencede oda kastandır...Mesela Jillian Micheal'in da kastan beli kalın duruyor , çok ince değil...sporcularda oluyor kalınlaşma...

çıkıyorum işten kızlar süt iznim olunca erken gidiyorum gidip oğlumun karnını doyurup doğru leslie :) hepinize bol kalaori yaktıran günler görüürz yarın :)

Kizlar bi de leslie nin 60 yasin üstünde oldugunu ve nerdeyse 40 yilinin sporla gectigini gözardi etmemek lazim.[/QUOT

Aa gerçekten 60 yaşında hiç göstermiyor... en fazla 45-50 yaşında gibi...aslında üst bedeni çok zayıf , biraz basenleri var gibi ama bencede oda kastandır...Mesela Jillian Micheal'in da kastan beli kalın duruyor , çok ince değil...sporcularda oluyor kalınlaşma...

Evet canim profesyonel sporcular acayip kaslaniyor. O kadarini da istemem dogrusu ama onlarin isi bu tabii. Sporu biraktiklari zaman da feci bir sekil aliyorlar. Kattarina Witt i siz hatirlar misiniz bilmem gencsiniz hepiniz buz patenciydi. Kac kere dünya sampiyonu oldu. Kadin profesyonel sporu biraktiktan sonra spor da yapmadi cok kilo alip sekilsizlesti. En son Wieght Watchers in reklamina cikti onlarla kilo vermis. Yani ömür boyu ölcülü bir spor cok fazla ya da cok az yapmaktan iyidir.

Artık bende bir an önce 10 kilomu verim ya akşam başlıyorum 66 kiloyum yaza kadar inş veririm doğumdan kalan kilom bu hızlı vıdeoların ilkiyle mi başlasam yoksa kendime uyanla mı göbek için ayrı video yapmak gerekir di mi :KK8:

Artık bende bir an önce 10 kilomu verim ya akşam başlıyorum 66 kiloyum yaza kadar inş veririm doğumdan kalan kilom bu hızlı vıdeoların ilkiyle mi başlasam yoksa kendime uyanla mı göbek için ayrı video yapmak gerekir di mi :KK8:

Hizli olanlari yapmak istiyorsan degistire degistire dene. Sonucta onlarin hepsi kalori harcatiyor. Leslie ayni zamanda bir tum vucut programi ama haftada 3 gun kisa da olsa ust vucut karin ve alt vucut icin bolgesel hareketler yapmanin yarari var.

Hizli olanlari yapmak istiyorsan degistire degistire dene. Sonucta onlarin hepsi kalori harcatiyor. Leslie ayni zamanda bir tum vucut programi ama haftada 3 gun kisa da olsa ust vucut karin ve alt vucut icin bolgesel hareketler yapmanin yarari var.

bende o şekilde düşüdüm :KK31:

Bu akşam leslie radio hits yapıcam arkasından da xhit karın videosu yapıcam. Ilk defa yapıcam bunları.
Gün içinde çok spor yapanlara nir sorum olacak. Ben spor yapacağım zaman açıyorum pc yi yapıyorum sporumu düşümü alıyorum. Onundışında birşey tapmıyorum. Yani sorum şudur mesela yemek pişerken 10 dk twist yapmak yemekten sonra 5 dk ip atlamak gibi kısa süreli aktivitelerin etkisi olur mu yağ yakımının 25 dk sonra başladığını düşünürsek . Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Bu akşam leslie radio hits yapıcam arkasından da xhit karın videosu yapıcam. Ilk defa yapıcam bunları.
Gün içinde çok spor yapanlara nir sorum olacak. Ben spor yapacağım zaman açıyorum pc yi yapıyorum sporumu düşümü alıyorum. Onundışında birşey tapmıyorum. Yani sorum şudur mesela yemek pişerken 10 dk twist yapmak yemekten sonra 5 dk ip atlamak gibi kısa süreli aktivitelerin etkisi olur mu yağ yakımının 25 dk sonra başladığını düşünürsek . Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Valla canim sen ne zaman istersen yap hareketini. Hareketin faydasi olur zarari olmaz. Ben bazen sabahlari yürüyorum ögleden sonra evde sporumu yapiyorum. Ya da bahcede calisiyorum yine evde sporumu ve günlük islerimi yapiyorum.

X