Kesinlikle canım.Bak benim kalçalarım vücuduma göre büyüktür.Resmen ağırlık yapıyordu ama şu an gerçekten farkı hissediyorum.Önümüzdeki hafta 3 mile başlayacağım.
Maşallah,devamı gelir inşallah.
Sizlerden de güzel haberler gelsin.Gitsin kilolar,gelsin fit vücutlar.
Ay inşallah çokk motive oldum şu an.. eve gitsem de millerimi yapsamm :)))
bende mı başlasam bu jilian a acaba nerden başlanıyor ki yanı onunda leslie gibi 1-2-3 şeklinde mi gidiyorbende bir sür jillian yaptım ama sonra ayak bileğim zedelendi. vazgeçtim. ama çok faydalıymış. inşallah yararını görürsün.
walla tebrik ederim helal olsun13 günde 2.5 kilo nasıl ?
Teşekkürler Leslie,teşekkürler ablam.
Tam gaz devam.
Ben 17 Ocak'tan beri 2 mil yapıyorum,bazı günlerde de yarım saat yürüyorum.
Tabi yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum.En az 1 litre su içiyorum.
57.5 idi başlangıçta kilom.Şimdi 55.
Kesinlikle canım.Bak benim kalçalarım vücuduma göre büyüktür.Resmen ağırlık yapıyordu ama şu an gerçekten farkı hissediyorum.Önümüzdeki hafta 3 mile başlayacağım.
Maşallah,devamı gelir inşallah.
Sizlerden de güzel haberler gelsin.Gitsin kilolar,gelsin fit vücutlar.
Hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar cok seviniyorum sizler devam ettikce. Ben birkac gün yapamayacagim herhalde cok kar va rbizde karla bogusuyoruz spora filan hal kalmiyor.
Mona lisa cok güzel kilo vermissin ayrica tebrik ederim. Düzenli yapinca leslie mutlaka ise yariyor hem vermek hem korumak icin. Bizler hep karmasik olan daha ise yariyacakmis diye düsünüyoruz ama aslinda ne varsa en basit seylerde var.
Bugün yürüyen kızlar nerdesiniz ? sessizlik var forumda...
ilk 3 gun 3 mıle yapmıstm bugun 2 mil yaptm 4.gunum :)))
Tebrik ederim, cnm iyi yürümüşsün...önemli olan devamlılık :))
(bu beğeni tuşu değişeli begenemiyoruz hiçbirşeyi !)
Listeyi tekrar gönderiyorum arada bir güncelleyelim:
Bu arada okudugum bir bilgiyi sizlerle paylasayim. Yarim saatlik bir hiit kardio yaptigimiz zaman vucut o gun yatana kadar hatta uyku sirasinda bile 200 kaloriye kadar ekstra harcayabiliyormus. Yani sporla 400 harcadiysak o gun icin arti 200 daha ekleyecegiz. Tabii bu sadece hiit kardio icin gecerli.
Bu arada okudugum bir bilgiyi sizlerle paylasayim. Yarim saatlik bir hiit kardio yaptigimiz zaman vucut o gun yatana kadar hatta uyku sirasinda bile 200 kaloriye kadar ekstra harcayabiliyormus. Yani sporla 400 harcadiysak o gun icin arti 200 daha ekleyecegiz. Tabii bu sadece hiit kardio icin gecerli.