Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Illa bu videoyu yapmaya gerek yok biraz yavas bir video bu. 3 fast miles da da karin agirlikli calisiliyor. Digeri biraz o bel kemerinin reklami gibi olmus.

Aslında her videoda var karın bölgesine hitap eden hareketler, dizleri kaldırma hareketi mesela bunu 2 kere yaptığı (5 mile videoda 4 kere yapıyor son milde) yerler karın bölgesine hitap eden yerler. Özellikle crunch dediği yer çok iyi(4 fast milesda var) ama videonun adında olduğu gibi abs deyince 3 mile bu videosu var.

https://www.youtube.com/watch?v=FrU4LxFxDkk şu video da eğer ağırlıklarla yapılırsa bayağa karın çalıştırır. 3 mile bu da.

Leslie'nin videolarındaki kick hareketi yani tekme o da karın bölgesini çalıştırıyor karnınızı içine çekip yaparsanız daha etkili olur.

Son düzenleme:
Bugün leslie yapmayacagim bu hafta yeterince kardio yaptim sanirim daha dünün yorgunlugu var üstümde. Bugün bar method videolarimdan bir karisim yapip biraz da sikilasmaya yogunlasacagim. 10 saatte fark yaratiyor deniyor ama ben bir bu düzeni oturtamadim. Aslinda her gün 2 mil leslie yapip arkasina bir bar videosu yapsam zamanimi daha planli kullanmis olurum.

Bence güzel plan Derya Abla ama kesmez seni 2 mil alıştın tempolu millere..

Bence güzel plan Derya Abla ama kesmez seni 2 mil alıştın tempolu millere..
Yok yavas 2 mil degil canim tempolu videolarin 2 mili mesela hit radio nun 3 mili yerine 2 milini yapip ardina bar video ekleyecegim. Hem hepsini yapmis olurum hem de degisiklik olur.

Slm sportif hanımlar dün işten eve gittim ve 4 fast mil yaptım bugün ne yaparım bakalım :)

Slm sportif hanımlar dün işten eve gittim ve 4 fast mil yaptım bugün ne yaparım bakalım :)

Ay hic begeni yapilmiyor artik ne oldu bu begen tusuna? Bravo sana canim nasil motive oluyor insan degil mi? Her gün yapiyorsan 3 hizli millerden de yapabilirsin, vaktin oldugu zaman 4 mili yaparsin önemli olan haftada ne kadar fazla yapabildigin.

evet canım beğen yok artık çok sinir bozucu evet elimden geldiğince her gün yapıyorum haftada 1 gün ara vererek canım inşallah böyle gider insan biraz kg verdikçe daha da motive oluyor biliyorsun çok vermedim bu ay 3 verdim bende ama bakalım. aslında cumaya kadar pek vaktim yok 3 yapsam daha iyi olur ama sanki 3 yaparsam kalori az harcarım diye düşünce oluyor 4 fast yada 5 yapmaya çalışıyorum birde bebek var zor oluyor uzunlar.

radio hits i denedin mi canim 3 mil o bence 4 fast mile kadar belki daha da fazla harcatiyordur.

bende isterim karın bel ağırlıklı lessle. üstüne de tifanny. oh mis gibi.......
tifanny vazgeçilmezim zaten hergün yaparım

Illa bu videoyu yapmaya gerek yok biraz yavas bir video bu. 3 fast miles da da karin agirlikli calisiliyor. Digeri biraz o bel kemerinin reklami gibi olmus.

o zaman ben 3 fast mles yapayım 5 mil yapıyordum ama çok uzun geliyor bu daha iyi sanırım

Son düzenleme:
radio hits i denedin mi canim 3 mil o bence 4 fast mile kadar belki daha da fazla harcatiyordur.
aaa evet denedim onu yapayım bari bugün
tifanny vazgeçilmezim zaten hergün yaparım

O zaman ben 3 fast mles yapayım 5 mil yapıyordum ama çok uzun geliyor bu daha iyi sanırım

tifanny nedir yaw ben biraz spor konusunda cahilim de onuda mı yapsam :)

aaa evet denedim onu yapayım bari bugün

tifanny nedir yaw ben biraz spor konusunda cahilim de onuda mı yapsam :)

bel için çok etkili tavsiye ederim
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r_J8btnIEKQ[/video]

kkızlarrrr bende basladım leslieyle yurume programına bugun.. cok begendım kadın supper konusması fılan cok tesvık edıcı suan kendimi cok iyi hıssedıyorum.. 3 mıle olanınıı 45 dk yaptım ve sonuc harikaa super dınc bi ben hergun denıcem bakalm bı degısme olacakmı :))

kesinlikle konuşması çok hoş bence motive ediyor sevimli kadın ebru şallı gibi gıcık değil nefes al ver sınır oluyorum o kadına ya :)

selam kızlar
3 günden sonra tekrar bugun yatım 2 mill lesliemi kendimi acayıp huzurlu hissediyorum haftanın 5 günü 2 mill yapıcam inşallah bi düzene oturtmam lazım yalnız göbek gidiyorda bu basenler gidecekmi acep:26:

ınsallah gıder umudum o yönde :18: bende 3 mil ile basladm bugun zınde hıssedıyorum kendımı. yarın gene 3 mil yapacam zaman gosterıcek ınsallah

Herkese merhabalar!!! Bizde kar yagisi son sürat devam ettigi ve ben kardiomu kar küremekle yaptigim icin aksam ancak bar workout tan bir karin ve ic bacak videosu yaptim. Zaten yorgunluktan yemek bile yiyecek halim kalmadigi icin daha fazla harekete ihtiyacim yok.

dün akşam işten eve gider gitmez 3 mil hit yaptım işlem tamam bugune Allah kerim :)

Selam kizlar!!! Karnim 78 belim 74 cm olmus!!! Cok mutluyum. Belimin ve karnimin 70 ya da altinda olmasini istiyorum. Böylece simdiye kadar sanirim karnimdan 12 cm kadar gitmis oldu. Üstelik gecen hafta leslie disinda pek karin hareketi de yapmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…