Illa bu videoyu yapmaya gerek yok biraz yavas bir video bu. 3 fast miles da da karin agirlikli calisiliyor. Digeri biraz o bel kemerinin reklami gibi olmus.
Bugün leslie yapmayacagim bu hafta yeterince kardio yaptim sanirim daha dünün yorgunlugu var üstümde. Bugün bar method videolarimdan bir karisim yapip biraz da sikilasmaya yogunlasacagim. 10 saatte fark yaratiyor deniyor ama ben bir bu düzeni oturtamadim. Aslinda her gün 2 mil leslie yapip arkasina bir bar videosu yapsam zamanimi daha planli kullanmis olurum.
Yok yavas 2 mil degil canim tempolu videolarin 2 mili mesela hit radio nun 3 mili yerine 2 milini yapip ardina bar video ekleyecegim. Hem hepsini yapmis olurum hem de degisiklik olur.Bence güzel plan Derya Ablaama kesmez seni 2 mil alıştın tempolu millere..
Slm sportif hanımlar dün işten eve gittim ve 4 fast mil yaptım bugün ne yaparım bakalım :)
Ay hic begeni yapilmiyor artik ne oldu bu begen tusuna? Bravo sana canim nasil motive oluyor insan degil mi? Her gün yapiyorsan 3 hizli millerden de yapabilirsin, vaktin oldugu zaman 4 mili yaparsin önemli olan haftada ne kadar fazla yapabildigin.
evet canım beğen yok artık çok sinir bozucuevet elimden geldiğince her gün yapıyorum haftada 1 gün ara vererek canım inşallah böyle gider insan biraz kg verdikçe daha da motive oluyor biliyorsun çok vermedim bu ay 3 verdim bende ama bakalım. aslında cumaya kadar pek vaktim yok 3 yapsam daha iyi olur ama sanki 3 yaparsam kalori az harcarım diye düşünce oluyor 4 fast yada 5 yapmaya çalışıyorum birde bebek var zor oluyor uzunlar.
tifanny vazgeçilmezim zaten hergün yaparımbende isterim karın bel ağırlıklı lessle. üstüne de tifanny. oh mis gibi.......
https://www.youtube.com/watch?v=GDGFw9Bf6h0 sizin söylediğiniz bu. Eğer link gösterilmez ise videonun adı 'Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min' bele takılan lastiklerle yapılıyor videonun bir kısmı.
Illa bu videoyu yapmaya gerek yok biraz yavas bir video bu. 3 fast miles da da karin agirlikli calisiliyor. Digeri biraz o bel kemerinin reklami gibi olmus.
aaa evet denedim onu yapayım bari bugünradio hits i denedin mi canim 3 mil o bence 4 fast mile kadar belki daha da fazla harcatiyordur.
tifanny vazgeçilmezim zaten hergün yaparım
O zaman ben 3 fast mles yapayım 5 mil yapıyordum ama çok uzun geliyor bu daha iyi sanırım
aaa evet denedim onu yapayım bari bugün
tifanny nedir yaw ben biraz spor konusunda cahilim de onuda mı yapsam :)
bel için çok etkili tavsiye ederim
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r_J8btnIEKQ[/video]
kkızlarrrr bende basladım leslieyle yurume programına bugun..cok begendım kadın supper konusması fılan cok tesvık edıcı suan kendimi cok iyi hıssedıyorum.. 3 mıle olanınıı 45 dk yaptım ve sonuc harikaa super dınc bi ben hergun denıcem bakalm bı degısme olacakmı :))
selam kızlar
3 günden sonra tekrar bugun yatım 2 mill lesliemi kendimi acayıp huzurlu hissediyorum haftanın 5 günü 2 mill yapıcam inşallah bi düzene oturtmam lazım yalnız göbek gidiyorda bu basenler gidecekmi acep:26: