Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
merhaba hanımlar ben geçen sene leslie sansone ile yürüyordum çok güzel kilolar verdim ama daha sonra sıkıldım tekrar başlıyacağğım şimdi yeni dvdleri çıkmış merak ettim ve yarın başlıcam kesinlikle

3 mega miles ve walk to the hıts radio yapıp sonuç alanınız var mı acaba sizce hangisi daha iyi [h=1][/h]

Hizimi alamayip 3 mil daha yaptim. Sakin bir gün gecirdim ya kasinti tutuyor beni.

Herkesin fikri farkli canim herkesin ter attigi video baska ama ben hits radioda daha cok terliyorum ve egleniyorum. Fazla hiit cardio yaptiriyor aralarda ki bu da yag yakmak icin cok iyi, 4 fast miles da eski bir video olmasina ragmen güzel terletenlerden.

Dün unutmuşum rapor vermeyi. Yarım saat yürüyüş ve 2 mil yaptım.

Bugün de 2 mil yaptım,hava yağmurluydu çıkamadım.9.günümdü bugün.

anladım canım teşekkür ederim başlıcam inşallah yarın leslie bacıma tekrar

Merhaba herkese
Bu aralar jilliana sardım ama o da pek fayda etmedi açıkcası lesliden sıkılmıştım hep aynı diye. Ama sanırım yeni videolar var. Deryacım n bana leslinin bu yeni videolarından hangisini tavsiye ediyorsun klasik 3 4 5 milden farklı birşey olsun
Bu aralar karın ve yan yağlarım acayip sinirimi bozuyor dn yapmak gerek bunları eritmek için benim albümdeki fotolarıma bakıp bir yorum yapar mısınız

Papatyacim ben son iki haftadir en cik radio hits olan videosundan memnun kaldim cünkü cok sik hiit cardio yaptiriyor ki bu da daha fazla yag yakimi demek hem de calismadan saatler sonra bile yag yakimi devam ediyor hiit cardiolarda. Hem 3 mil cabuk da bitiyor, karin ve bel bölgesi icin hiit kardio cok iyi. Bir denemeni tavsiye ederim ayrica cok da eglenceli.
Ayda bir kere farkli bir calisma denemek ayri ca faydali vücut alisiyor yoksa. Jillian yapailirsin karnin icin arada, xhit ten yapabilirsin, tummy tuck yapabilirsin brazil butt liftten(yoksa link eklerim).

Son düzenleme:
Leslie nin en cok kilo verdiren videosu acaba hangisi ??? O kadar cok videosu var ki :)

jillian dan sonra tekrar leslie ye dönmeyi düşünüyorum bakalım...

Listeyi tekrar gönderiyorum arada bir güncelleyelim:
...
liste güncellemesi...

Listeyi ekleyemiyorum kizlar, bilgisayarim takiliyor sürekli kar yagisindan üsenmeyen biri varsa aranizda güncellesin lütfen...

Yavas olan millerde yaklasik 60kg olan biri 70-80 kalori yakiyor mil basina. Hizli millerde 100 civari. Hiit kardiolu olan millere daha bakamadim bakinca yazarim ama 100 kaloriden daha fazla olacagini saniyorum. Kilo arttikca kalori harcamasi da artiyor tabii.

Son düzenleme:
Herkese günaydin kizlar!!! Sabah ac karnina 2 mil hits radio yaptim ama ac karnina 3 mili tamamlayamadim basim döndü. Arkasindan da kar küredim.

canım teşekkür ederim.
jillian yapıyorum ama bazen misafir vs oluyor tam olarak yapamıyorum. o zaman da yeniden mi başlamak gerek. bilemiyorum. leslie devam edeyim bari biraz daha. brazil videolarını indirmiştim daha önce . kurtulmam gerek bu karın ve yan yağlardan. çok kötü duruyor.

Slm kızlar hafta sonu giremedim bebek olunca zor oldu. Pazar yapmadım ama cuma cumartesi ok:) buarada hafta sonu eşim ile bi arkadasa gittik bana cok kg vermissin toparlamış sin dedi :) ordan çıkınca eşime dedim arkadasin dediğini bana ne dedi : aşkım çok belli verdiğin bariz fark var ben bırakır sporu diyordum ama maşallah istikrarlı gidiyorsun dedi çok motive oldum:)

Eslerimiz ancak faydasini görünce desteklemeye basliyorlar canim, görmeleri lazim sonucu erkek mantigi iste. Bravo tebrik ediyorum seni.

Selam herkese günaydın!

Bende dediğim gibi cumartesi spor yapamadım, pazar günü de 3 mega mile yaptım...Ya dediğim gibi hafta sonu diyet falan kalmadı (
Çok güzel börek tatlı falan yapmıştım yedim napiyim üff... kendime kızıyorum...geçen hafta içi 1 kilo vermiş gibiydim hafta sonu geri geldi...

ama sevindirici haberim var polar saat aldık haftasonu eşimle...yurtdışından alayim diyordum ama zaten dolar arttı kargo falan pahalıya geliyordu...hem de normal de de saat olarak kullanabiliyorum...

Herkese günaydin kizlar!!! Sabah ac karnina 2 mil hits radio yaptim ama ac karnina 3 mili tamamlayamadim basim döndü. Arkasindan da kar küredim.

Aç karnına ben de denemiştim leslie'yi daha çok yağ yakar diye ama ben de yapamıyorum aç karnına. Hemen midem bulanmaya başlıyor 1 mileden sonra. En iyisi kahvaltıdan 2 saat sonra yapmak bence . Şimdi 4 fast miles yaptım yapamıyordum kaç gündür . Çok iyi hissediyorum videoyu bitirdiğimde. Başka cardio work out'larına bakıyorum tae bo falan çok güzel ama kondisyon lazım leslienin hızlı millerini hem takip edebiliyorum hem de bitirebiliyorum o açıdan çok motive edici bence.

Bir de Derya Abla bu kalori yakma meselesini kafama takılıyor açıkcası? mil başına 100 kalori yakıyor muyuzdur acaba 4 fast milesda? 5 kere koşuyoruz falan hızlı yani.. Yabancı forumlarda 75 kalori mil başına demişler bazıları 100 bazıları da 125 demiş. Bilgin varsa aydınlatır mısın?

Kilona ve tempona göre degisir canim. Ben 5mil ve 3 hizli milde mil basina 80 kalori yakiyordum hizli olanla 100 olabilir daha bakamadim onlara. Ben basladigimda 64 kg dim daha cok kalori yakiyordum sonra düstü. Su an 57kg ya da ortalama 60kg bir kadin diyelim 80 kadar yakmasi lazim. Eline agirlik filan alman da daha cok yaktiriyor. 4 hizli mil ve hit radio mix gibi videolar 100 civari olabilir. Leslie gibi rahat yapilan bir spor icin fena degil. Her gün 3 hizli mil yapsan ortalama 400 kalori yaksan fistik gibi iste.

Evet ben de öyle düşünüyorum 350-400 bunlar güzel rakamlar

Evet ben de öyle düşünüyorum 350-400 bunlar güzel rakamlar

Selam bende dün polar saatimle test yaptım konu açılmışken söyleyim... kilom 61 şuanda...
3 mega miles'de mil başına 85 kalori yaktım... toplamda 260 kalori oldu ama cool down -esneme hareketleriyle beraber ise 280 kaloriyi buldu...tabi herkesin metabolizma hızına yaşına kilosuna göre değişir... ama yinede bir fikir oluştursun diye söyledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…