Selam bende dün polar saatimle test yaptım konu açılmışken söyleyim... kilom 61 şuanda...
3 mega miles'de mil başına 85 kalori yaktım... toplamda 260 kalori oldu ama cool down -esneme hareketleriyle beraber ise 280 kaloriyi buldu...tabi herkesin metabolizma hızına yaşına kilosuna göre değişir... ama yinede bir fikir oluştursun diye söyledim...
Tamam radio hitsi deniycem bugün sonuçları yazarım...4 fast mil de çok yorucuydu ya onda da çok yaklılabilir..
Eslerimiz ancak faydasini görünce desteklemeye basliyorlar canim, görmeleri lazim sonucu erkek mantigi iste. Bravo tebrik ediyorum seni.
Tamam radio hitsi deniycem bugün sonuçları yazarım...4 fast mil de çok yorucuydu ya onda da çok yaklılabilir..
Ha ha, herkes nosee den farkli bi video denemesini istermis nosee bi haftada 10 kg verirmis...
Valla canim ben de de var mansetlerden, ayagima 1 kg takmistim ama agri yapti ayak bileklerimde. Simdilik ellerimde takiyorum 1 kg farkediyor tabii calisirken. Kalori yakiminda da fark eder. 1kg iyidir eline takarsan leslie icin daha rahat olur. Bacak ve karin hareketlerinde ayagina takarsin o calismalarda daha cok kaslari calistirmis olursun.Ben ele ve ayağa takılan ağırlıklardan almayı düşünüyorum Derya Abla 1 kg alsam çok mu gelir ? şimdilik sadece bir tane alacağım zaten çift olarak geliyormuş bir gün ayaklarıma bir gün ellerime takarım diye düşünüyorum.
çok teşekkür ederim cevap için :) 4 fast miles denerseniz çok sevinirim :)
Tesekkür ederim benim de 14,7 ve 2 bucuk yasinda 3 tane var. Öyle spor salonuna filan gitmeye hic vaktim yok kisin bizde hava cok soguk ve karli oluyor uzun yürüyüsler yapmam da mümkün olmuyor. O yüzden evde spor yapmak en ideali bizler gibi cocuklu insanlar icin. Hem de istedigini giy, dusunu yap, bornozunla cayini ic keyifli bence.
kızlar geçmişte bahsettiğiniz sanırım 3 mil olan karın bel ağırlıklı bi leslie vardı ama ben bulamadım onu yardımcı olabilecek olan var mı:26:
İnşallah en kısa zamanda deniycem... Geçen hafta yapmıştım bayağı yorucuydu gerçekten...
Ya aslında kızlar bugün biraz kendimi yorgun ve hasta gibi hissediyorum havada çok soğuk...pek enerjim yok gibi inşallah ilerleyen saatlerde enerjimi toplayabilirim...(
kızlar geçmişte bahsettiğiniz sanırım 3 mil olan karın bel ağırlıklı bi leslie vardı ama ben bulamadım onu yardımcı olabilecek olan var mı:26:
allah bağışlasın evlatlarınızı...3 çocukla bravo size yinede vakit bulup yapabliyorsunuz...aynen ben mesela akşamüzeri eşimi yemeğe beklerken yapıyorum genelde kızımda çizgi film izliyor pc ve tv aynı odada sesini kısıyorum küçüğüde örümceğe koyuyorum uyumuyorsa eğer fırsatım yok aslında ama yaratıyorum bir ara hemen sporumu yapıyorum işimi bırakıp....
https://www.youtube.com/watch?v=GDGFw9Bf6h0 sizin söylediğiniz bu. Eğer link gösterilmez ise videonun adı 'Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min' bele takılan lastiklerle yapılıyor videonun bir kısmı.