Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

Nossecim benim nabiz sayacimin pili bitti daha bakamadim. Radio hits i denersen onu da yazarmisin canim? Tabii isinma esneme dahil hesaplayacaksin kalori harcamani. Bi de vücut devam ediyo sonra yakmaya zaten.

Tamam radio hitsi deniycem bugün sonuçları yazarım...4 fast mil de çok yorucuydu ya onda da çok yaklılabilir..

Tamam radio hitsi deniycem bugün sonuçları yazarım...4 fast mil de çok yorucuydu ya onda da çok yaklılabilir..

Sagol canim. Valla 3 mega miles beni terletmiyo bile ancak bantla olan kisimlari zorluyor biraz kollari. Radio hits, 3 fast miles, 4 fast miles, 5 miles, 5 day slim down, bi de bi 3 mil daha var bacaklari cok calistirdigi onlar en hosuma gidenler. Ama herkese göre degisir tabii.

Ben de 2 mil ile devam edeceğim Cuma gününe kadar.14.günüm olacak o gün.:87: Yediğime içtiğime de dikkat ediyorum ayrıca ve gerçekten hafiflediğimi hissediyorum.Kalçam ağırlık yapmamaya başladı bana.

Eslerimiz ancak faydasini görünce desteklemeye basliyorlar canim, görmeleri lazim sonucu erkek mantigi iste. Bravo tebrik ediyorum seni.

Teşekkürler :) bende dün yapmadım bugün 4 fast yaparım. Ama dün duvar sildim baya yorucu oldu

Ha ha, herkes nosee den farkli bi video denemesini istermis nosee bi haftada 10 kg verirmis...

Ben ele ve ayağa takılan ağırlıklardan almayı düşünüyorum Derya Abla 1 kg alsam çok mu gelir ? şimdilik sadece bir tane alacağım zaten çift olarak geliyormuş bir gün ayaklarıma bir gün ellerime takarım diye düşünüyorum.

Valla canim ben de de var mansetlerden, ayagima 1 kg takmistim ama agri yapti ayak bileklerimde. Simdilik ellerimde takiyorum 1 kg farkediyor tabii calisirken. Kalori yakiminda da fark eder. 1kg iyidir eline takarsan leslie icin daha rahat olur. Bacak ve karin hareketlerinde ayagina takarsin o calismalarda daha cok kaslari calistirmis olursun.

çok teşekkür ederim cevap için :) 4 fast miles denerseniz çok sevinirim :)

İnşallah en kısa zamanda deniycem... Geçen hafta yapmıştım bayağı yorucuydu gerçekten...

Ya aslında kızlar bugün biraz kendimi yorgun ve hasta gibi hissediyorum havada çok soğuk...pek enerjim yok gibi inşallah ilerleyen saatlerde enerjimi toplayabilirim...(

allah bağışlasın evlatlarınızı...3 çocukla bravo size yinede vakit bulup yapabliyorsunuz...aynen ben mesela akşamüzeri eşimi yemeğe beklerken yapıyorum genelde kızımda çizgi film izliyor pc ve tv aynı odada sesini kısıyorum küçüğüde örümceğe koyuyorum uyumuyorsa eğer fırsatım yok aslında ama yaratıyorum bir ara hemen sporumu yapıyorum işimi bırakıp....

bugünde 2 mille yaptım ...ama haftasonu birgün annemdeydim birgün kvdede iki gün üstüste kaçamaklarla doluydu ama en azından leslie sayesinde kilo almamışım vermesemde yaşasın leslieee....

kızlar geçmişte bahsettiğiniz sanırım 3 mil olan karın bel ağırlıklı bi leslie vardı ama ben bulamadım onu yardımcı olabilecek olan var mı:26:

Havadan kaynaklanıyor herhalde . Benim de öyle pek hâlim yok. İnşallah grip falan olmayız

Son düzenleme:
kızlar geçmişte bahsettiğiniz sanırım 3 mil olan karın bel ağırlıklı bi leslie vardı ama ben bulamadım onu yardımcı olabilecek olan var mı:26:

https://www.youtube.com/watch?v=GDGFw9Bf6h0 sizin söylediğiniz bu. Eğer link gösterilmez ise videonun adı 'Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min' bele takılan lastiklerle yapılıyor videonun bir kısmı.

Tesekkür ederim hepimizin cocugunu insallah... Insan evdeyken bir vakit yaratiyor iste bir iki isi iteliyoruz yapiyoruz oldugu kadar. Hic yapmamaktan iyidir. Ben 2,5 yasindaki kizimi alistirdim o da walk walk deyip yanimda oynuyor ben leslie yaparken. Leslie de bir videosunda diyor ki birakin evleriniz daginik kalsin ama siz fit olun diye.

Illa bu videoyu yapmaya gerek yok biraz yavas bir video bu. 3 fast miles da da karin agirlikli calisiliyor. Digeri biraz o bel kemerinin reklami gibi olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…