SELAM SAYFANIN ÇALIŞKAN FİT HATUNLARI :)
maalesef bazı sebeplerden dolayı ara verdim 15 gün bitti kaldı 15 gün artık ara vermeden devam etmeliyim akşam yatmadan mutlaka sporumu yapıp yatmayan çalışıcam inş :)
Sopranocum bazen oluyor iste, ben de 15 gün ara verdim hemen yanlardan basliyo bi seyler sismeye. Bugün biraz kurtlarimi attim neyse. Sabah yürüyüs, aksamüstü agirliklarla calisma. Cok özlemisim cok...
Kizlar nedir bu yeni begen fonksyonu yaa. Hic bi seyi begenemiyorum artik. Cok karisik olmus.
sizdede özellikle bu saatlerde yapılan spor sonrası bir açlık hissi oluyor mu? yani yemek değil de daha çok meyve yada fındık badem gibi şeyler çekiyor canım :/ ne yapmalıyım
Kizlar nedir bu yeni begen fonksyonu yaa. Hic bi seyi begenemiyorum artik. Cok karisik olmus.
günaydın hayalimdeki kg 55-60 arası ne güzel darısı başıma :) boyum da 1,70 inşallah olurum neyse uçmayalım 75 kg olduğumu düşününce daha çooookkkkCalismalardan sonra yapilacak atistirmalardan bahsettik de en önemlisi bir bardak kakaolu süt icebilirsiniz, sporcularin da yaptigi gibi. Bu size hem protein saglayacak hem de kaslarin yeniden kendine gelmesini.
Herkese günaydin kizlar. Bugün yine disarda islerim olacak o yüzden sabah kahvaltidan önce cok kisa bir karin videosu yaptim bar workouttan, cepte bir yedek olsun diye. Bu haftasonu okudugum bir yazida, bar workout, callanetics, pilates, yoga gibi calismalarin hepimizin bildigi gibi en derinlerdeki kas gruplarini bile calistirmasindan dolayi basari saglaniyor. Bu tür calismalar spor programinizin bir kösesinde olsun. Ben de istedigim kadar zaman ayiramiyorum bunlara ama günün birinde hedefime ulasirsam sekil ve kg olarak daha az kardio ve daha cok pilates, yoga yapacagim.
Dün dukan dietinin testini yaptim benim icin en ideal kg 56 cikti. Simdi zaten 58-59 arasi gidip geliyorum. 2 kg icin cok stres yapmayayim bari. Yabanci forumlarda dukan dietini dogru düzgün yapamayip sonradan daha cok kilolanan insanlarin yazilarini okudum gözüm korktu. Ben son zamanlarda daha cok Karatay beslenme tarzini uygulamaya calisiyorum. Uydugum zamanlarda gercekten siskinlik olmuyor midemde. Arada kacirip kizartma, makarna v.s yedigim zaman bakiyorum hemen midem sisiyor. Ama sonraki günlerde dengeleyebildikten sonra sorun degil.
günaydın hayalimdeki kg 55-60 arası ne güzel darısı başıma :) boyum da 1,70 inşallah olurum neyse uçmayalım 75 kg olduğumu düşününce daha çooookkkkya bu karatay diyetini sevmedim ben ekmek yok pilav yok un urunu yok biz iç anadolu insanıyız unsuz buğdaysız olmaz :) bende ayça kaya var ya onun diyetini uyguluyorum daha önce 72 den 62 ye o diyetle indim leslie olmadan şimdi de o zaman ki gibi katı yapmıyorum malum emzirince ama uyuyorum o da güzel tavsiye ederim
Ben de tamamen kesmedim canim ama kontrollü yiyorum. Kepekli ekmek ve makarna yiyorum, beyaz pirinc yerine bulgur yiyorum. Ama tabii ölcülü tabaklar dolusu degil. Alisiyor insan. Ben artik illa cabuk cabuk vermenin derdinde degilim vücudumda siskinlik olmayinca kilomdan ve bedenimden memnunum. Bir de biraz daha kaslansin sikilassin istiyorum artik kilo vermekten ziyade. Senin boyun uzunmus canim yaa ben 1,56 boyunda ufacik bir kadinim. Aslinda boyuma göre 50 kg bile olsam olur ama o zaman da cok gücsüz kaliyor vücudum. Artik 43 yasindan sonra 55 de idare eder beni. 38 bedeni rahat giyebildigim sürece memnunum.
Bugünün bilancosu sabah kisa bir karin videosu, 1,5 saat yürüyüs, aksamüstü 3 mil leslie ve 15 dk esneme videosu. Agirlik mansetleri cok farkediyo kizlar leslie de alma imkaniniz varsa siddetle tavsiye ederim. Ayni zamani cok daha iyi degerlendirmis oluyorsunuz.
merhaba, ağırlık manşeti ne?
Merhabalar :) şimdi leslie 4 fast miles yaptım nacizane deneyimlerimden birkaç şey yazmak istedim. Ben daha önceleri leslie'nin ya 5 milini ya da 4 fast milini yapıyordum incelme olmuştu ama tembelliğimden uzun bir süre ara verdim. Şimdi kilo vermek ve incelmek için tekrar döndüm leslie'ye. Kesinlikle tavsiyem 4 fast miles çünkü daha önceleri de sanırım derya hanımın belirttiği gibi hem süresi daha kısa hem de 5 mile kadar kalori harcatıyor. Benim kalori sayım aletim yok fakat ben 4 fast milesda daha çok terliyorum.