Herkese günaydin kizlar!!! Bravo bravo hepinizle gurur duyuyorum cok calistiniz bu hafta. Okudukca bir an önce iyilesip araniza katilmaya hevesleniyorum ama bu sefer soguk alginligi beni fena yatirdi. 10 gündür gecmek bilmedi normalde hafif atlatirim. Tabii kalkip evimin islerini de yapmak zorunda kaliyorum sürünüp duruyorum sonra. Dün bir kac karin hareketi yapayim dedim ona bile halim yoktu bacaklarimi kaldiramadim. Cok özledim spor yapmayi.
Günaydıınnn...
çok geçmiş olsunn.. bir an önce toparlanırsınız inşallah..
bende nasipse bu akşam başlıyorum.. dün akşam yüzmeye gittim 1.5 saate yakın yüzdüm..
1. mili ne kadar süre yapmam gerekir?sıra ile artırmak daha iyi olur sanırım.. siz nasıl bir program izliyorsunuz?
çok soru sordum :18:
sen iyileşmene bak sonra aradaki farkı kapatırsın zatenHerkese günaydin kizlar!!! Bravo bravo hepinizle gurur duyuyorum cok calistiniz bu hafta. Okudukca bir an önce iyilesip araniza katilmaya hevesleniyorum ama bu sefer soguk alginligi beni fena yatirdi. 10 gündür gecmek bilmedi normalde hafif atlatirim. Tabii kalkip evimin islerini de yapmak zorunda kaliyorum sürünüp duruyorum sonra. Dün bir kac karin hareketi yapayim dedim ona bile halim yoktu bacaklarimi kaldiramadim. Cok özledim spor yapmayi.
oley :)öncelik sırt yağlerım gitsin yaAh ilk orasi gitti canim o zaman sadece leslie yapiyodum. Kollarim filan incecik oldu leslie sayesinde.
güzme bile yeter ne güzel imkan var yüzmek için :)çok teşekkür ederimm..
ben haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum. Diğer günler yapsam yeterli olur sanırım :26:
Tesekkür ederim canim. Yuzüyorsan spora aliskinsin demektir 1 mil sana cok hafif gelir kilo filan veremezsin. En az 3 mil yapman gerekir ki bi faydasi olsun cünkü yag yakimi yarim saatten sonra basliyor. Benim belirli bir programim yok ben cok cesitli calismalar yapiyorum. Ama özetle haftanin 4-5 günü kardio 2-3 gün de bölgesel hareketler yapmaya calisiyorum.
13 gün gibi bir sürede 10 gün devamlı leslie ile değişik programları denedim geçen iki haftada. dün diyetisyene gittim şok oldu çünkü 2.5 kilo yağdan vermişim. Harika ama değil mi :)
Leslienin party hits gibi değişik programları da varmış indiremiyorum tamamını izleyemiyorumda farklı programlarını merak ediyorum çok elinizde 3 4 5 4 fast dışında link var mı
deya ablacım youtubedaki videolardan heralde sadece 1 ve 2 mili denemedim birde full olmayanları bende facebook sayfasına bakıyorum acaba dedim bu youtubedakilerden farklı bir hareket var mıdır? sadece müzikler değişiyorsa sıkıntı yok zaten sesini ksıyorum tv izlerken yapıyorum :)
Üc aydir yapiyorum demissin canim , 3 aydan beri 5 mil mi yaptin ve ne siklikta? Yoksa yavas yavas mi arttirdin? Eger yeni arttirdiysan kilo vermen hizlanabilir.
3 ayda neden o kadar az ilerleme oldu ki:26::26:
ama ben diyette yapıyorum
haftada 4 gün filan yapıyordum genellikle hafta sonları 5 hafta içi 3 yada 2 mil.şimdi ekmek yemeğide kestim inşallah olur faydası.
5.gün 5 mile tamam
5 mil ile devam sonuçları merak ediyorum :)