Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Evet canim haklisin. Ben de 5 mil videosunu cok seviyordum ama 1 saat 10 dk yapacagima 50dk yaparim deyip onu yapiyorum. Ben de bakamadim kalorilere saatimin pili bitti ama ilk firsatta bakip size yazarim. Ben de cok terliyorum onda.

Çok teşekkür ederim Derya Abla yazarsan çok sevinirim.( Bu arada Derya Abla diyebilirim herhalde değil mi?) Ben bir de 4 fast milesin son dakikalarında bir daha 2 dakika koşuyorum. 4 fast miles daha iyi diye düşünüyorum şu yönden de: 47 dakikada 5 kere 2 dakikalık koşuluyor ve hareketler oldukça hızlı. Ben bir daha koşuyorum sonlara doğru 6 kere koşmuş oluyorum .

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim Derya Abla yazarsan çok sevinirim.( Bu arada Derya Abla diyebilirim herhalde değil mi?) Ben bir de 4 fast milesin son dakikalarında bir daha 2 dakika koşuyorum. 4 fast miles daha iyi diye düşünüyorum şu yönden de: 47 dakikada 5 kere 2 dakikalık koşuluyor ve hareketler oldukça hızlı. Ben bir daha koşuyorum sonlara doğru 6 kere koşmuş oluyorum .
Tabii ki diyebilirsin artik basligin ablasi oldum zaten herhalde aranizda en yasli benimdir. Leslie de istedigin varyasyonlari yapabilirsin diye düsünüyorum. Ben de bazen arada fazladan kosuyorum, kol hareketleri yapiyorum v.s.

Evet çok teşekkür ederim :)

Illa profesyonel agirlik olmasi gerekmiyor tabii ki. Ben de cok uzun süre su siseleriyle idare ettim, kalori yakiminda fark ediyor. Artik devamli spor yapacagima ikna olunca agirliklari yeni aldim daha.

Herkese günaydin kizlar!!! Kahvemi icip bir kendime geleyim leslie yapmayi planliyorum. Size de bonus bir gögüs calismasi. Üc set yaptigi icin zamaniniz yoksa 8 dk da yapabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=MXE0e_C8hF4
ben spora leslie ile başladım ya ondan başkasının videosu beni motive etmiyor yapasım gelmiyor nedense :) hele ebru şallıya sinir oluyoruym :)

Agirliklarla 4 fast miles in ancak 40 dk sini yapabildim. Ama bu kadari da yetmistir herhalde sipir sipir terledim.
yeter tabi benden sana izin :) ya annem tv de izlemiş 7 gün spor yapmakla 4 gün yapmak arasında fark yok aynı şey demiş bana pek ianadırıcı gelmedi ben hergün 4-5 mil yapıyorum çok yorgun olursam dün mesela 3 mil yapıyorum yaza kadar 10-15 kg vermem lazım acelem var :)
Tabii ki diyebilirsin artik basligin ablasi oldum zaten herhalde aranizda en yasli benimdir. Leslie de istedigin varyasyonlari yapabilirsin diye düsünüyorum. Ben de bazen arada fazladan kosuyorum, kol hareketleri yapiyorum v.s.
bende ekstra kol yapıyorum devamlı çünkü sırtımdaki yağlardan göbeğimdekinden çok nefret ediyorum

Illa profesyonel agirlik olmasi gerekmiyor tabii ki. Ben de cok uzun süre su siseleriyle idare ettim, kalori yakiminda fark ediyor. Artik devamli spor yapacagima ikna olunca agirliklari yeni aldim daha.

Ben de 1 kiloluk ağırlıklar var ellerime onları alıp yapayım o zaman, çok teşekkür ederim.

Sadece 1 defa 3 mil olanı yaptım fast lari indirdim ama bakamadım henüz, inşallah istikrarlı bir şekilde devam ederim.

Herkesin hedeflerine ulaşması dileğiyle :KK71:

Herkese günaydin kizlar. Bugün de sporumu yaptim, mutluyum.

ya ben sporu abartmışım lesli artı tiffany falan derken beslenmemi ayarlayamamışım 1 kilo vermişim ama yağdan değil kastan off:26:

herkese günaydin kizlar. Bugün de sporumu yaptim, mutluyum.

günaydın :) ya ben bugün biraz geç açtım bilgisayarı. Birde bugün yapamayacağım sanırım çok yorgun hissediyorum bugün leslie ile 3. Haftam biliyorsunuz. Birde 3 hafat hep yaptım ara vermeden 4-5 mil hep yorgun olduğumda 2-3 yaptım ama yaptım hep 2-3 az yapmışımdır toplasan 2 kez felan. Ama çok yorgun hissedyirum dün 4 milş power yaptım sona doğru bittim bir gün ara vereyim diyorum

günaydın :) ya ben bugün biraz geç açtım bilgisayarı. Birde bugün yapamayacağım sanırım çok yorgun hissediyorum bugün leslie ile 3. Haftam biliyorsunuz. Birde 3 hafat hep yaptım ara vermeden 4-5 mil hep yorgun olduğumda 2-3 yaptım ama yaptım hep 2-3 az yapmışımdır toplasan 2 kez felan. Ama çok yorgun hissedyirum dün 4 milş power yaptım sona doğru bittim bir gün ara vereyim diyorum

Tabii canim zaten haftada en az 1 gün kaslari dinlendirmek lazim yoksa vücudu cok yorarsin. Hem de kaslar dinlenince yaptigin calismanin sonucunu daha iyi aliyorsun. Dinlendigin gün yemeyi icmeyi abartma yeter. Leslie bile haftanin 6 günü yapin bir günü de normal hareketli gecirin diyor mesela ev isi yapin, ailenizle disarda yürüyün v.s.

Herkese merhaba kizlar!!! Önce temizlik ardindan leslie yaptim.

Ögleden sonra kizimla birbucuk saat yürüdük. Ancak kendime geliyorum. Kizlar size son verdigim iki leslie linkini mutlaka deneyin derim. 4-5 mil yaninda sönük kaliyor. Sipir sipir terledim ben iki gündür.

http://www.youtube.com/watch?v=itCVlx4JR1A&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=28
http://www.youtube.com/watch?v=iRLDi6-x4Cs&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=26

Evet Derya Abla bunları ben de gördüm ama yapmadım tempolu videolara benziyorlardı ama. Eğer bunları yapıp yaktığın kalorileri öğrenirsen bizimle paylaşırsan sevinirim.

Aleyküm selam :) siz tartıldınız mı acaba kilo verdiniz mi ?

yarım kilo verdim :)
ama ben çok zor kilo veriyorum sanırım kilonuz bir yere sabitlenir kalır ya bi dönem
şu anda o dönemdeyim ama benim için önemli olan incelmek ve sıkılaştığımı hissediyorum ben bundan öncede jillian yapıp kilo vermeden incelmiştim :KK16:
bu arad 19. gün tamamdır kızlar :KK55: 32:

X