Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Simdi durum belli oldu. Tamamen kesmene gerek yok ama kepekli ekmek 1-2 dilim yiyebilirsin, beyaz undan yapilmis makarna, kizartmalar, seker, genelde beyaz un bunlara biraz ayarlama getirirsen kilo vermen hizlanir canim. Kolay gelsin.
15 gün 5mile yapayım yememede dikkat edeyim 15.gün tartılırım sonucu yazarım bakalım....

Bravo kizlar, cok seviniyorum baslayip birakmadiniz sabirla hem de 5 mille devam ediyorsunuz diye. 4 fast miles ile 5 milin kalori harcamada fazla bir farki yok unutmayin. 4 fast miles daha tempolu ve daha cabuk bitiyor. Aklinizda bulunsun. Ama tabii hangisinden en cok keyif aliyorsaniz onu yapin.
Ben herhalde ilk kez 10 gün ara verdim basladigimdan beri. Vücut ve beyin o kadar alisiyor ki inanamazsiniz. Cok özledim terleye terleye spor yapmayi. Ama yillardan beri ilk kez bu kadar siddetli bir soguk alginligi yasiyorum cocuklara zorla yemek filan yapip kendimi koltuga atiyorum. Insallah Pazartesine kadar düzelir yavas yavas leslie ile baslarim.

bende merak ediyorum sonuçları hergün 5 mil mi yapıyorsunuz kızlar?
canım benim bugün 2 haftam bitiyor hemen hemen her gün yapıyorum bazı günler yapmasam bile. dün gece 11 de yaptım mesela
senin gazına geldim başladım :) ya aslında ben hayatım boyunca hiç bu kadart spor yapmadım hiç sevmem spor biliyor musun. bana göre değiildir plates felan yaptım bir dönem ama mecburiyetten düğünüm vardı.şimdi 2 hafta bitiyor leslie ile bakalım sonuçlarını görelim inşallah fayadası olur ıstıkarlıyım 6 aylık bebeğim var gece onu 11 de uyutup yatmadan bile olsa yapıyorum. dün gece 12.30 da yattım bana zevk veriyor bu artık. kendimi daha iyi hissediyorum yorgun kalkmıyorum bebek olmasına rağmen tam uyumak mümkün değil ona rağmen keşke daha önce başlasaydım 6 ay oldu doğum yapalı geç kaldım biraz ama yaza kadar devam :)

Selam kızlar her ne kadar buraya yazmasamda yazdıklarınızı sık sık takip ediyorum 13 Aralıktan beri Leslie yapmaya başladım ve ayrıca yediklerime de dikkat ediyorum. 64.6 başlangıç kilomdu şu an 60.4 kiloyum. Genellikle haftada 5-6 gün Leslie 5 mile ya da Leslie 4 fast miles yapıyorum. Bende o kadar bağımlılık yaptı ki geçen hafta 2 gün yapamayınca içime dert oldu Kısacası Leslie'yi herkese öneririm ben

ben 5 mile yapıyorum bu 6. gunum bir hafta demiştim fakat 15 gün 5 mile yapmayı düşünüyorum.

yaklaşık bir ayda 4 kilo çok güzel vermişsin bende vereceğim böyle

Gecen 1hafta 1gun ara+6gun leslie 3 miles yaptım. Bu hafta da 1gun ara+6gun 4 fast miles yaptim ve bugün tartildim.

3kilo vermisim :)

Yarindan itibaren de jillian 30 shred başlıyorum. Vermem gereken 7 kilo daha var :/

Gecen 1hafta 1gun ara+6gun leslie 3 miles yaptım. Bu hafta da 1gun ara+6gun 4 fast miles yaptim ve bugün tartildim.

3kilo vermisim :)

Yarindan itibaren de jillian 30 shred başlıyorum. Vermem gereken 7 kilo daha var :/

Tebrik ederim, bunun yanında yediklerinize dikkat ettiniz mi yoksa bu sonuç sadece sporla mı oldu?

Isin acikcasi abur cuburla hic aram yoktur kuruyemis cips falan. Esim aksam 6-7 gibi geliyor ve duzenli olarak o saatte yedim hep aksam yemegini. Gece acikiyorum tabi ama yemek yemektense meyve yiyorum gece nar gibi. Ama ekmek de yiyorum makarna da patates kizartmasi da aksam yemeginde. Abur cubur ve gece atistirmasi olayina dikkat ediyorum diyelim :)

iyi akşamlar kızlar yeniyim burada leslie ile yürüyen faydasını gören var mı? basenlerim sorunlu benim sizce faydası olur mu

slm kızlar başardım sonunda 2 haftada 3 kg verdim 2 hafta önce leslie başladım hergun düzenli 4 yada 5 mil yaptım gece 12 bile olsa yaptım be 78 kg ile başlamıştım şu an 75 kg oldum son 10 kg kaldı sabah tartıldım aslında 27 ocak kadar tartılmama kararı almıştım ama dayanamadım bu sabah tartıldım :) toplam ekimden beri 8 kg verdim yani. ama ekimde spora başlamadığıma pişman oldum. neyse olsun şimdilik güzel gidiyor:)

Duydum canim duydum!!! Tebrik ediyorum seni. Aynen devam et hatta araya biraz kaslarini güclendirecek bölgesel calismalar ekle.

Ben de hastalik sonrasi dün ve bugün 2ser saat acik havada yürüdüm. Sonra halim kalirsa biraz da agirliklarimla calisirim.

Tebriklerrrrr :) ben de dun tartildim 3kg vermisim. Ben 3miles ve 4fast miles yaptim iki hafta boyunca. 7kilom kaldi benim de. Tez zamanda ve kalici şekilde veririz inşallah :)))

Tebriklerrrrr :) ben de dun tartildim 3kg vermisim. Ben 3miles ve 4fast miles yaptim iki hafta boyunca. 7kilom kaldi benim de. Tez zamanda ve kalici şekilde veririz inşallah :)))

inşallah ya sayenizde kızlar gaza geldim biraz da :)

SELAM SAYFANIN ÇALIŞKAN FİT HATUNLARI :)
maalesef bazı sebeplerden dolayı ara verdim 15 gün bitti kaldı 15 gün artık ara vermeden devam etmeliyim akşam yatmadan mutlaka sporumu yapıp yatmayan çalışıcam inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…