Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

güzel incelmişsin bravo. Ben de sırf kendimi takip etmek amacıyla yazacam ölçülerimi ... Hem de sizden ilham almak istiyorum. diğer topiklerde biraz mecburiyet havası oluyor o da yapamadığım zaman mahcup hissediyorum kendimi...

teşekkür ederim canım o zaman inceldikçe yazarız buraya...

Evet benim de söylemek istedigim buydu. Hatta bazi basliklarda konu takibi yaparken ölcüsünü yazmayanlara sen bu hafta yazmamissin bak yazmayanlari cikaracagiz gibi yorumlar okudum hic hosuma gitmedi. Herkes katilsin herkes birbirine destek olsun istiyorum ben. Yoksa handgimizin bir cikari var baskalarinin zayiflamasindan? Yazmak isteyen yazsin, diger arkadaslar da motive olur. Hazir olmayan ya da istemeyen yazmasin. Önemli olan hepimizin basariya ulasmasi az ya da cok. Yoksa konu amacindan sapiyor. Ben bir cok kez yaziyorum zaten degisen ölcülerimi. Benim gögüs olcüm 85C den 85 Bye indi. Sirt yaglarim gitti ordan farketti. Göbegim 89dan su an 81-82 arasi, Belim 80 den simdi 74-75, kalcami ölcmüyorum devamli ama 100e yakindi simdi 90 gibi sanirim.

çok güzel çok mutlu oldum bi fotoğrafın vardı yanlş hatırlmıyorsam ondan sonra baya inceldin demekki

sırt yağlarıda benim baş belam özel bişey yaptın mı yoksa kg verdikçe onlarda gider mi canım ya

sırt yağlarıda benim baş belam özel bişey yaptın mı yoksa kg verdikçe onlarda gider mi canım ya

Ah ilk orasi gitti canim o zaman sadece leslie yapiyodum. Kollarim filan incecik oldu leslie sayesinde.

Kızlar merhaba..
Müsadenizle birkaç şey sormak istiyorum.
Benim sorunum göbek ve bel çevrem (simitlerim) bu videolarla incelmesi mümkünmü?
Ve bacaklarımın kalınlıkları normal çokta incelsin istemiyorum ama bacaklarımda erirmi bu egzersizleri yaparken?
Kusuruma bakmayın iş yerindeyim linklere açıp bakamadım video siteleri yasaklı da.
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.:18:

Tabii ki mümkün. Leslie hem kardio hem de tüm vücut calismasi. Düzenli yaparsan cok kisa sürede sonuc alirsin sonra yine yol göstermeye sorularini yanitlamaya devam ederiz.

Tabii ki mümkün. Leslie hem kardio hem de tüm vücut calismasi. Düzenli yaparsan cok kisa sürede sonuc alirsin sonra yine yol göstermeye sorularini yanitlamaya devam ederiz.

çok teşekkür ederimm..
ben haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum. Diğer günler yapsam yeterli olur sanırım :26:

çok teşekkür ederimm..
ben haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum. Diğer günler yapsam yeterli olur sanırım :26:

Süper olur hem de. Eger spor anlaminda aktif yüzüyorsan 2 ya da 3 gün leslie ile cok kisa sürede forma girersin. Sonuclari bekliyoruz.

Süper olur hem de. Eger spor anlaminda aktif yüzüyorsan 2 ya da 3 gün leslie ile cok kisa sürede forma girersin. Sonuclari bekliyoruz.

evet evet spor olarak yüzüyorum. ya benim irade problemim var ne yazıkki..
Yemek yemeyi çok seviyorum.. 2 gün dikkat edip az yesem 3. gün illaki dayanamıyorum.
İnşallah leslie ile birlikte beslenmeme de dikkat edicem.. Hayırlısı bakalımm..
Tabiiki sonuçları paylaşırımm.. İnşallah dediğiniz gibi kısa sürede istediğim sonuca ulaşırımm..

canım 12 gün istikrarlı bi şekile yapıyorsun leslie emin ol yanına call ekle bayılcaksın kendine..

call düşünüyorum aslında ama ikisi birden ağır gelecek bana leslie den sonraki işim call olabilir canım
selam kızlar bugün bütün gün dışarıdaydım akşamda misafirliğe gittik şimdi geldik hemen üzerimi değiştirip leslie yapıyorum tutmayın beni

çok güzel ben 3 aydır filan yapıyorum öyle incelme filan olmadı 1-1.5 gibi kilomu sumu bilmem o gitti.

4.gün 5 mile tamam

Üc aydir yapiyorum demissin canim , 3 aydan beri 5 mil mi yaptin ve ne siklikta? Yoksa yavas yavas mi arttirdin? Eger yeni arttirdiysan kilo vermen hizlanabilir.

3 ayda neden o kadar az ilerleme oldu ki:26::26:
ama ben diyette yapıyorum

Evet ben de ona sasirdim. Aksayan bir yer var burda, el atmamiz lazim. Bende de aylardir kg degisimi olmuyor ama cm olarak incelme var. Üstelik senin kadar üstüste 5 mil filan da yapamiyorum. Arada zaten degisiklik yapip vücudunu sasirtman da lazim 3 ay hep 5 mil yaptiysan vücut artik alismis da olabilir. Biraz daha detay verebilirsen hep beraber yardimci olmaya calisiriz.

Herkese günaydin kizlar!!! Bravo bravo hepinizle gurur duyuyorum cok calistiniz bu hafta. Okudukca bir an önce iyilesip araniza katilmaya hevesleniyorum ama bu sefer soguk alginligi beni fena yatirdi. 10 gündür gecmek bilmedi normalde hafif atlatirim. Tabii kalkip evimin islerini de yapmak zorunda kaliyorum sürünüp duruyorum sonra. Dün bir kac karin hareketi yapayim dedim ona bile halim yoktu bacaklarimi kaldiramadim. Cok özledim spor yapmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…