Calismalardan sonra yapilacak atistirmalardan bahsettik de en önemlisi bir bardak kakaolu süt icebilirsiniz, sporcularin da yaptigi gibi. Bu size hem protein saglayacak hem de kaslarin yeniden kendine gelmesini.
Herkese günaydin kizlar. Bugün yine disarda islerim olacak o yüzden sabah kahvaltidan önce cok kisa bir karin videosu yaptim bar workouttan, cepte bir yedek olsun diye. Bu haftasonu okudugum bir yazida, bar workout, callanetics, pilates, yoga gibi calismalarin hepimizin bildigi gibi en derinlerdeki kas gruplarini bile calistirmasindan dolayi basari saglaniyor. Bu tür calismalar spor programinizin bir kösesinde olsun. Ben de istedigim kadar zaman ayiramiyorum bunlara ama günün birinde hedefime ulasirsam sekil ve kg olarak daha az kardio ve daha cok pilates, yoga yapacagim.
Dün dukan dietinin testini yaptim benim icin en ideal kg 56 cikti. Simdi zaten 58-59 arasi gidip geliyorum. 2 kg icin cok stres yapmayayim bari. Yabanci forumlarda dukan dietini dogru düzgün yapamayip sonradan daha cok kilolanan insanlarin yazilarini okudum gözüm korktu. Ben son zamanlarda daha cok Karatay beslenme tarzini uygulamaya calisiyorum. Uydugum zamanlarda gercekten siskinlik olmuyor midemde. Arada kacirip kizartma, makarna v.s yedigim zaman bakiyorum hemen midem sisiyor. Ama sonraki günlerde dengeleyebildikten sonra sorun degil.