10 saatte 10 yas gençleş programını yapıyorum abla.
İnan bu kadar etkili spor görmedim ben basenim şekillenmeye basladı bugün 12.günümü yaaptım.
Lütfen yapın inanın çok etkili 34 beden olmak için çırpınıyorum.
Leslie yapamıyorum niyeyse çok üşeniyoru oda etkili ama sıkılasma acısından call süper bundan sonra hep hayatımda olacak.
Bende inanmayarak basladım ama etkilerini gördüm yap abla inan pişan olmıcan 5. ve 6. çalışmamdan sonra gördüm yavas yavas..
Yap ve buraya yaz abla eminim memnun kalcaksın.
1 saat sürdüğünüe bak 4 5 kez 1 saat sürdü benim konusmaları dinlediğim için ama sonra 30 dk ye kadar indi ögrenmye baslayınca acıklamaları beklemeden yapıyorsun zate.
kızlar hergün mü yapmalı sizce yoksa haftada 3 4 gün mü?
Kilo vermek icin haftada en az 5 gün yapman lazim canim.
hem kilo vermek hem sıkılaşmak istiyorum:26:
birgün bölgesel birgün leslie düşünüyordum aslında :44:5 mil yapiyorsan 3gün 5 mil 2 gün de 3 mil yapip arkasindan bölgesel hareketler ya da pilates gibi calismalarla hem kilo verip hem sikilasabilirsin.
birgün bölgesel birgün leslie düşünüyordum aslında :44:
Öyle de olabilir ama kilo verip yag yakmak icin ilk etapta kardioya agirlik vermen sart. Leslie en az b es gün diyor ama tabii herkes kendi düzenini en iyi kendi bilir. Ben de bazen haftada bes gün yapamiyorum.
teşekkür ederim derya ben gidip 5 mil yapayım o zamn hemen
hayır denemedim bide onu deneyeyim o zaman ben4 fast miles i denedin mi hic? Hem 50dk sürüyor hem de daha tempolu 5 milden.
mrb bayanlar... leslie 3 mile tüm hızımla devam ediyorum. ben her hafta buraya ölçülerimi yazmak istiyorum. uygun olur mu sizce???
hayır denemedim bide onu deneyeyim o zaman ben
güzel olur aslında hepimiz yazalım inceldikçe gaza gelelim
Herkese günaydin kizlar. Olumlu bilgilerimizi sürekli paylasiyoruz zaten basligi bastan beri okudunuz mu bilmiyorum. Ben zaman zaman yemek önerileri de veriyorum, herhalde en cok resim paylasan da benim. Ama insanlara her hafta ölcü vereceksin deyince basliktan sogumalar olabilir diye düsünüyorum. O hafta düzenli olamayan, ya da bi iki cm incelemeyen yazmaya cekinir ve motivasyonu düser. Bizim bu baslikta ve brazil basliginda amacimiz ömür boyu spor motivasyonu vermek birbirimize. Ne kadar cok insan aramiza katilip spor yaparsa o kadar mutlu oluyoruz. Ölcü verilen zayiflama basliklari da var biliyorum ama ben mecburiyet olunca vazgeciyorum acikcasi yazmaktan. Bir kac hafta önce hepimiz yazmistik ölcülerimizi. Nacizane fikrim basarili oldukca hey bakin su kadar cm su kadar kg inceldim diye örnek olmak icin yazmaya devam edelim ama kimse hafta hafta rapor vermek zorunda olmasin. Tabii yazan herkesin karari önemli.
Bu arada ben bu hafta herhalde spora ara verecegim cünkü aksam atesim de cikti. Toparlanmam ancak hafta sonunu bulur.Ama mesajlara bakiyorum.
ben geldim 5 mil ile devam bakalım şimdilik kızlar hafta sonu da yaptım ama dün yapamadım rahatsızdım migren tuttu sanırım. ölçülerimi yazmayayım ben korkarsınız :)
Ölcülere takilma canim stres olmaya gerek yok. Sen sporuna devam et iyi sonucu alinca baki n su kadardan su kadara geldim dersin. 4 fast mile daha tempolu ve 50dk sürüyor. Onu da deneyebilirsin.