Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

Ben call pilates ve yoga karisimi olan bar workout a baslamistim zaten o da 10 saatte farkli bir vücuda sahip olacaksiniz diyor. Ancak 3 kez yapabildim ardindan bronsit oldum. Bugün biraz bir sey yapacaktim ama öksürük beni cok yordu. Bar workout ta 10 saatimi tamamlayayim call da denerim. 10 saatte 10 yas gencles sanirim eski olan videosu hani kadin pembe balerin mayosu giyiyor yanlisim yoksa o bende var ama felakeeeeeet bunaltici.

birgün bölgesel birgün leslie düşünüyordum aslında :44:

Öyle de olabilir ama kilo verip yag yakmak icin ilk etapta kardioya agirlik vermen sart. Leslie en az b es gün diyor ama tabii herkes kendi düzenini en iyi kendi bilir. Ben de bazen haftada bes gün yapamiyorum.

Öyle de olabilir ama kilo verip yag yakmak icin ilk etapta kardioya agirlik vermen sart. Leslie en az b es gün diyor ama tabii herkes kendi düzenini en iyi kendi bilir. Ben de bazen haftada bes gün yapamiyorum.

teşekkür ederim derya ben gidip 5 mil yapayım o zamn hemen

mrb bayanlar... leslie 3 mile tüm hızımla devam ediyorum. ben her hafta buraya ölçülerimi yazmak istiyorum. uygun olur mu sizce???

hayır denemedim bide onu deneyeyim o zaman ben

güzel olur aslında hepimiz yazalım inceldikçe gaza gelelim

Herkese günaydin kizlar. Olumlu bilgilerimizi sürekli paylasiyoruz zaten basligi bastan beri okudunuz mu bilmiyorum. Ben zaman zaman yemek önerileri de veriyorum, herhalde en cok resim paylasan da benim. Ama insanlara her hafta ölcü vereceksin deyince basliktan sogumalar olabilir diye düsünüyorum. O hafta düzenli olamayan, ya da bi iki cm incelemeyen yazmaya cekinir ve motivasyonu düser. Bizim bu baslikta ve brazil basliginda amacimiz ömür boyu spor motivasyonu vermek birbirimize. Ne kadar cok insan aramiza katilip spor yaparsa o kadar mutlu oluyoruz. Ölcü verilen zayiflama basliklari da var biliyorum ama ben mecburiyet olunca vazgeciyorum acikcasi yazmaktan. Bir kac hafta önce hepimiz yazmistik ölcülerimizi. Nacizane fikrim basarili oldukca hey bakin su kadar cm su kadar kg inceldim diye örnek olmak icin yazmaya devam edelim ama kimse hafta hafta rapor vermek zorunda olmasin. Tabii yazan herkesin karari önemli.
Bu arada ben bu hafta herhalde spora ara verecegim cünkü aksam atesim de cikti. Toparlanmam ancak hafta sonunu bulur.Ama mesajlara bakiyorum.

geçmiş olsun sağlığın düzelsin telefi edersin yapamadığın sporları da:26:
haklısın aslında ölçü konusunda..

madem öyle ilk ben söyleyeyim düzenli spora 27 aralık da başladım 1 hafta sona 3 ocak da bel gnek hareketleri ve leslie yaptım sonuç;
bel başlangıç 79 3 ocak 76
göbek başlangıç 89 3 ocak 86
sadece bel göbekten incelme oldu o bölgelre ağırlık verdiğim için ama çoook mutlu oldum

ben geldim 5 mil ile devam bakalım şimdilik kızlar hafta sonu da yaptım ama dün yapamadım rahatsızdım migren tuttu sanırım. ölçülerimi yazmayayım ben korkarsınız :)

ben geldim 5 mil ile devam bakalım şimdilik kızlar hafta sonu da yaptım ama dün yapamadım rahatsızdım migren tuttu sanırım. ölçülerimi yazmayayım ben korkarsınız :)

Ölcülere takilma canim stres olmaya gerek yok. Sen sporuna devam et iyi sonucu alinca baki n su kadardan su kadara geldim dersin. 4 fast mile daha tempolu ve 50dk sürüyor. Onu da deneyebilirsin.

Ben gecen 1 haftada 6gun Leslie 3 miles yaptim. Spora yeni basladigim için hafif bir seyle baslamak istedim ve vücudumu acmak icin tabi. Dun de 4 fast miles programina basladim. Toplamda iki hafta Leslie yapicam yani.

Ve simdiden yan kısımlarım ve gobek kısmında sıkılasmalar olmaya basladi. Kilo ölçümü yada vücutta herhangi bir ölçü yapmadim ama insan goruyor tabi haliyle :)

Bu hafta Leslie programimi bitirip pazartesi günü Jillian 30 shred programina başlayacağım. Bu 1 aylik program bitince duzenli olarak Leslie ile devam etmeye karar verdim.

Benim asıl amacim 6-7kilo verip sonra da form saglamak. Umarim amacıma ulasirim. Leslie ile birlikte birkaç ek egzersiz de yapiyorum yarim mekik, yanlara egilme hareketi ve 8dklik karin egzersizi videosu gibi.

Onemli olan istikrar zaten. Baskul aldigimda da kilo durumunu burdan paylasicam.

Herkese kolay gelsin :)

Ölcülere takilma canim stres olmaya gerek yok. Sen sporuna devam et iyi sonucu alinca baki n su kadardan su kadara geldim dersin. 4 fast mile daha tempolu ve 50dk sürüyor. Onu da deneyebilirsin.

walla canım hergün tartılıyordum psikopat gibi bıraktım bir ay tartılmama sözü verdim kendime bakalım sonuç ne olacak . ama pantolondan fark ediyorum az az da olsa :)

benim de ölçülerim
bel :69
göbek :85
kalça : 96

belim inceliyor ama aynı şeyi kalça için söyleyemiyeceğim . Ama şekilleniyor hissediyorum.1 hafta sonra tekrar yazacağm. Lesliye devam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…