- 11 Nisan 2013
- 1.660
- 2.364
Ben disarida yürüyüs yaparken kalori sayacimi calistiriyorum 45 dk tempolu yürüyüste yaklasik 300 2 saate yakin olan yürüyüslerde 700 e yakin kalori harciyorum.
ooooo, çok iyiymiş. ben hava çok soğuk değilse, işten çıkınca 45- 50 dk yürüyorum. ( eve girdikten sonar spor yalan oluyor ) eve girince ilk iş tüm kıyafetlerimi değiştiriyorum. o kadar terliyorum yani. normaldede; sıcak çay yada çorba içerken bile çok terlerim zaten. internet de çok okuyunca insanın kafası karışıyor aslında.45 dakikada 300 kalori çok iyi bence. benim en sevdiğim egzersiz açık hava yürüyüşleri.hiç sıkılmadan, ömür boyu her gün yapabilirim ama kışın hastalık korkusundan hemen kendimi eve atıyorum.evde lessle kardiyo için yeterli bence. fazla zorlamaya gerek yok. spor yapacağız diye kendimizi helak edip 2 gün sonar pes etmektense; devamlılığı olan bir egzersiz yapmak tartışmasız daha faydalı olacaktır.
selam kızlar nasılsınız?
bir iki günlük zorunlu ardan sonra bugün yeniden leslie mle buluştum
bugün 4 fast miles te 11. günümherkese bol sporlu günler
4 hafta sonra sonuclari paylasirsin canim. Ben de daha tam iyilesmedigim icin kardio yapamadim ama bugün agirliklarimi denemek icin bölgesel calistim. Oldukca fark etti diyebilirim. Cok rahat yaptigim hareketlerde bile zorlanma hissettim ama zaten bu istedigim bir sonuctu. Ayak bileklerime yarimsar, yarim kg eldivenler ellerime de 1er kg lik agirliklari aldim. Yani toplam 3 kg ile calismis oldum. Önümüzdeki hafta 1er kg lik ayak mansetlerim de gelince bacak calismalarinda daha cok fark görürüm. Kardioda da daha terletici olacagini simdiden tahmin edebiliyorum.
Kizlar benim kollarimda damar hic görünmezdi. Kan almaya filan gidince damar bulana kadar doktorlarin cani cikardi. Calismalara basladiktan sonra artik kollarimin her tür damari koyu mavi bir sekilde belirginlesti.
zaten sen hepimizden daha düzenli ve istikrarlı yapıyorsun maaşallah
buradan beraberce birbirimizi motive edip sonuca ulaşırız umarım artık spor hayatımızın bir parçası olmalı
bende leslie yi bırakmayı düşünmüyorum asla ileride hamileykende yapıcam videodaki kızı görünce
gaza geldim bende
Ben de ilk defa gördüm 4 mil yaptığım zaman hani koşmalı var ya onu yapıyordum.Bu da gayet güzele benziyor.Leslie Sansone Just walk: 4 miles power walk - YouTube
Bu videosunu ilk kez gördüm. Kac tane var Allah askina?
Aleyküm selam:) Şükür iyiyim siz nasılsınız? Maşallah diyorum harika gidiyorsunuz sonuçlar nasıl bir farklılık hissediyor musunuz? Açıkçası ben çok faydasını gördüm.selam kızlar nasılsınız?
bir iki günlük zorunlu ardan sonra bugün yeniden leslie mle buluştum
bugün 4 fast miles te 11. günümherkese bol sporlu günler
1 hafa hergün 5 mile sonraki hafta başka bir 3mil filan haftalık değiştirerek yapacağım. cumartesi ve bugün 5 mile tamam katılmak isteyen?...
Kesinlikle annem bile düzenli yapmamasına rağmen vücudunda bir şekillenme meydana geldi bundan sonra daha dikkat edecek tabi..Leslie yi çok seviyoruz:)Daha önceden 3 mili yapmıştım, sonrasında bi türlü emin olamadım başlamaya. Çünkü bazı yerlerde, hatta bu sayfanın geçmişinde bile zaman kaybı, bi işe yaramaz gibi şeyler yazmışlardı.
Bugün 4 mili yaptım sonuna kadar ve tüm hareketlerde kollarımı iyice kullanıp, kalçayı sıkmaya çalıştım etkili olsun diye. Kim nasıl demiş etkisi olmaz diye pes yani.
Çok hoşuma gitti, terledim, özellikle de "everybooddyy" diye müzik çalıp hızlanınca
Üstüne bir de callanetics'in sadece karın ve kalça egzersizlerini yaptım. Mutluyum, huzurluyum.. :116:
Annemle o kadar zevkli oluyor ki ona moral ve mutluluk katıyor,Ben de seviniyorum:)aklımda bulunsuzn o zaman içim rahat etti sanki hiç faydası olma gibi geldi de
bende annemle yapıyorum :)
Ne kadar çok ziyaretçimiz var öyle..Hepinizi bekleriz:)
Herkese merhabalar..
Derya abla nasılsın geçmiş olsun umarım daha iyisindir..
Ben geçtiğimiz 2 gün zumba yaptım link atmayı bilmiyorum da adı HULL COLLEGE ZUMBA çok hoşuma gidiyor.
Bu sabah da 3 mil yaptım..
bir iki kez yapip biraktim canim pek inanamamistim etkili olduguna. Sen hangisini yapiyorsun? Bende evolution ve en eski olan calismasi var.callaneticsi şiddetle öneriyorum ilk çok önyargılıydım ama süper birşey olduguna inandım artık.
12.saatimi yapacagım bugün..
derya abla hiç denedin mi ben hiç bu kadar hızlı sonuc veren spor egzersiz görmemiştim..
bende bakmıştım bi ara baya bi videosu var bölgesel videoları ve daha uzun videolar varLeslie Sansone Just walk: 4 miles power walk - YouTube
Bu videosunu ilk kez gördüm. Kac tane var Allah askina?
Iyi olacagim canim insallah, sagol ilgine ama rahat duramiyorum ki... Hem evin cocuklarin isi bitmiyo hem de rahat duramiyorum ufak ufak bi seyler yapiyorum bölgesel falan. Terleyince de öksürüyorum tabii.
callanetics aklımda aslında leslie ile kilo veirsem onuda denerim belki, kk sayesinde denemediğim spo kamadı zatencallaneticsi şiddetle öneriyorum ilk çok önyargılıydım ama süper birşey olduguna inandım artık.
12.saatimi yapacagım bugün..
derya abla hiç denedin mi ben hiç bu kadar hızlı sonuc veren spor egzersiz görmemiştim..
bir iki kez yapip biraktim canim pek inanamamistim etkili olduguna. Sen hangisini yapiyorsun? Bende evolution ve en eski olan calismasi var.
bu aada leslie ile 12. günümde geide kaldı