Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ben disarida yürüyüs yaparken kalori sayacimi calistiriyorum 45 dk tempolu yürüyüste yaklasik 300 2 saate yakin olan yürüyüslerde 700 e yakin kalori harciyorum.

ooooo, çok iyiymiş. ben hava çok soğuk değilse, işten çıkınca 45- 50 dk yürüyorum. ( eve girdikten sonar spor yalan oluyor ) eve girince ilk iş tüm kıyafetlerimi değiştiriyorum. o kadar terliyorum yani. normaldede; sıcak çay yada çorba içerken bile çok terlerim zaten. internet de çok okuyunca insanın kafası karışıyor aslında.45 dakikada 300 kalori çok iyi bence. benim en sevdiğim egzersiz açık hava yürüyüşleri.hiç sıkılmadan, ömür boyu her gün yapabilirim ama kışın hastalık korkusundan hemen kendimi eve atıyorum.evde lessle kardiyo için yeterli bence. fazla zorlamaya gerek yok. spor yapacağız diye kendimizi helak edip 2 gün sonar pes etmektense; devamlılığı olan bir egzersiz yapmak tartışmasız daha faydalı olacaktır.

Tabii biz insan olarak cabucak sonuc alalim istiyoruz oysa o kilolar da sonucta bir günde gelmedi. Ömür boyu spor yapmaya karar verince insan kendine uygun tempoyu buluyor. Ben de en cok acik havada yürümeyi seviyorum ama evde kücük cocuklar olunca bir biri hasta oluyor bir öbürü düzenim bozuluyordu önceki yillarda hep 3 kg filan alirdim kisin. Evde spora basladigimdan beri bu kis daha kilo almadim cok sükür. Evde spor yapmak demek hic bir mevsime, hic bir saate ve hic bir yere bagimli olmadan spor yapabilmek demek. Bundan büyük lüks olur mu?

Selam kizlar!!! Herkese iyi Pazarlar. Bugün cok saglikli bir menüm vardi paylasmak istedim. Belki arada yediklerimizi de paylasirsak birbirimize motivasyon ve destek verebiliriz. Ya da hatalarimizi düzeltebiliriz. Ben bugün sabah hindi salam ve az yagli peynirli tost (tabii yagsiz pisirilmis), öglen zeytinyagi, sarmisak ve kekikle pisirilmis kabak ve yogurt yedim, üstüne de tatli yememek icin cevizle badem atistirdim. Aksama da somon baligi ve salatam var.

merhabalar derya uzun süredir görüyorum hala devam ediyorsun tebrikler hiç bırakmazsın inşallah bende spor planımı oturttum syılır artık birgün leslie yapıyorum birgün bölgesel çalşıyorum sn yazmıştın yanlş hatırlamıyorsam tv karşısında yapıyorum sıkılmıyorum diye bende çok sıkılıyordum yaparken artık açıyorum bi film vakit daha kolay geçiyor sıkılmıyorum sevdim artık

Ananas cayindan daha önce de bahsetmistim ama yeni okuyan arkadaslar icin tekrarliyorum. Ananas aldiginizda bütün olarak, kabuguyla alin. Önce iyice yikayin sonra kabugunu kesip bir kenara ayirin. Bir kaba su koyup kabuklari toz ya da cubuk tarcinla kaynatin, kaynamaya yakin icine az karanfil atin (karanfili cok bekletmeyin cayin tadini acilastiriyor). Bir ananastan bir kisiye iki günlük cay cikiyor o yüzden ben ikiye bölüp yarisini ertesi gün kaynatiyorum taze olsun diye. Kaynadiktan sonra 5-10dk demlenmesi icin kapagi kapatip süzgecten gecirip termosa aktarin. Iste size vücuttaki fazla suyu attiracak mucizevi dogal bir iksir. Günde iki büyük fincan ictiniz mi zaten oldukca sik tuvalete gitmeniz gerekecek o yüzden iyisi mi evde oldugunuz zamanlar icin.

selam kızlar nasılsınız?
bir iki günlük zorunlu ardan sonra bugün yeniden leslie mle buluştum
bugün 4 fast miles te 11. günüm herkese bol sporlu günler

selam kızlar nasılsınız?

4 hafta sonra sonuclari paylasirsin canim. Ben de daha tam iyilesmedigim icin kardio yapamadim ama bugün agirliklarimi denemek icin bölgesel calistim. Oldukca fark etti diyebilirim. Cok rahat yaptigim hareketlerde bile zorlanma hissettim ama zaten bu istedigim bir sonuctu. Ayak bileklerime yarimsar, yarim kg eldivenler ellerime de 1er kg lik agirliklari aldim. Yani toplam 3 kg ile calismis oldum. Önümüzdeki hafta 1er kg lik ayak mansetlerim de gelince bacak calismalarinda daha cok fark görürüm. Kardioda da daha terletici olacagini simdiden tahmin edebiliyorum.
Kizlar benim kollarimda damar hic görünmezdi. Kan almaya filan gidince damar bulana kadar doktorlarin cani cikardi. Calismalara basladiktan sonra artik kollarimin her tür damari koyu mavi bir sekilde belirginlesti.

zaten sen hepimizden daha düzenli ve istikrarlı yapıyorsun maaşallah
buradan beraberce birbirimizi motive edip sonuca ulaşırız umarım artık spor hayatımızın bir parçası olmalı
bende leslie yi bırakmayı düşünmüyorum asla ileride hamileykende yapıcam videodaki kızı görünce
gaza geldim bende

Aksiyor sopranocum yaa. Tam yeni bir haftaya basliyorum plan program yapiyorum cocuklardan biri hastalaniyor, bana da bulastiriyorlar hadi bakalim dön basa. Ama ne yapalim saglik olsun, ömür boyu spor yapacagiz Allah izin verdigi sürece. Geri dönüsü yok artik. Spor benim hayatimin bir parcasi oldu bile, leslie de bunun önemli bir bölümü. Yapmayinca rahatsizlik duyuyorum.

1 hafa hergün 5 mile sonraki hafta başka bir 3mil filan haftalık değiştirerek yapacağım. cumartesi ve bugün 5 mile tamam katılmak isteyen?...

Leslie Sansone Just walk: 4 miles power walk - YouTube

Bu videosunu ilk kez gördüm. Kac tane var Allah askina?
Ben de ilk defa gördüm 4 mil yaptığım zaman hani koşmalı var ya onu yapıyordum.Bu da gayet güzele benziyor.
selam kızlar nasılsınız?
Aleyküm selam:) Şükür iyiyim siz nasılsınız? Maşallah diyorum harika gidiyorsunuz sonuçlar nasıl bir farklılık hissediyor musunuz? Açıkçası ben çok faydasını gördüm.
1.Kendime güvenim geldi.
2.Günlerim daha güzel geçiyor.
3.kışın kesin 2 3 kilo alırdım bu sene almadım üstelik verdim.Bunun yanında yememe çok dikkat etmiyorum aslında mesela çok çikolata yiyorum bazen,Bazen de dikkat etmeye çalışıyorum olduğu kadar ama gayet güzel..
Ddeğiniz gibi spora devam:):)
1 hafa hergün 5 mile sonraki hafta başka bir 3mil filan haftalık değiştirerek yapacağım. cumartesi ve bugün 5 mile tamam katılmak isteyen?...

Kesinlikle annem bile düzenli yapmamasına rağmen vücudunda bir şekillenme meydana geldi bundan sonra daha dikkat edecek tabi..Leslie yi çok seviyoruz:)
aklımda bulunsuzn o zaman içim rahat etti sanki hiç faydası olma gibi geldi de

bende annemle yapıyorum :)
Annemle o kadar zevkli oluyor ki ona moral ve mutluluk katıyor,Ben de seviniyorum:)

Ne kadar çok ziyaretçimiz var öyle..Hepinizi bekleriz:)
Herkese merhabalar..
Derya abla nasılsın geçmiş olsun umarım daha iyisindir..
Ben geçtiğimiz 2 gün zumba yaptım link atmayı bilmiyorum da adı HULL COLLEGE ZUMBA çok hoşuma gidiyor.
Bu sabah da 3 mil yaptım..

Iyi olacagim canim insallah, sagol ilgine ama rahat duramiyorum ki... Hem evin cocuklarin isi bitmiyo hem de rahat duramiyorum ufak ufak bi seyler yapiyorum bölgesel falan. Terleyince de öksürüyorum tabii.

callaneticsi şiddetle öneriyorum ilk çok önyargılıydım ama süper birşey olduguna inandım artık.
12.saatimi yapacagım bugün..

derya abla hiç denedin mi ben hiç bu kadar hızlı sonuc veren spor egzersiz görmemiştim..

bir iki kez yapip biraktim canim pek inanamamistim etkili olduguna. Sen hangisini yapiyorsun? Bende evolution ve en eski olan calismasi var.

Leslie Sansone Just walk: 4 miles power walk - YouTube

Bu videosunu ilk kez gördüm. Kac tane var Allah askina?
bende bakmıştım bi ara baya bi videosu var bölgesel videoları ve daha uzun videolar var

Aleyküm selam:) Şükür iyiyim siz nasılsınız? Maşallah diyorum harika gidiyorsunuz sonuçlar nasıl bir farklılık hissediyor musunuz? Açıkçası ben çok faydasını gördüm.
1.Kendime güvenim geldi.
2.Günlerim daha güzel geçiyor.
3.kışın kesin 2 3 kilo alırdım bu sene almadım üstelik verdim.Bunun yanında yememe çok dikkat etmiyorum aslında mesela çok çikolata yiyorum bazen,Bazen de dikkat etmeye çalışıyorum olduğu kadar ama gayet güzel..
Ddeğiniz gibi spora devam:):)

aynen bende faydasını görmeye başladım sanırım sıkılaştım gibi

Iyi olacagim canim insallah, sagol ilgine ama rahat duramiyorum ki... Hem evin cocuklarin isi bitmiyo hem de rahat duramiyorum ufak ufak bi seyler yapiyorum bölgesel falan. Terleyince de öksürüyorum tabii.

dikkat et canım iyileşene kadar bir müddet ara ver bence daha kötü olursun Allah korusun
callanetics aklımda aslında leslie ile kilo veirsem onuda denerim belki, kk sayesinde denemediğim spo kamadı zaten

bir iki kez yapip biraktim canim pek inanamamistim etkili olduguna. Sen hangisini yapiyorsun? Bende evolution ve en eski olan calismasi var.

10 saatte 10 yas gençleş programını yapıyorum abla.
İnan bu kadar etkili spor görmedim ben basenim şekillenmeye basladı bugün 12.günümü yaaptım.
Lütfen yapın inanın çok etkili 34 beden olmak için çırpınıyorum.
Leslie yapamıyorum niyeyse çok üşeniyoru oda etkili ama sıkılasma acısından call süper bundan sonra hep hayatımda olacak.
Bende inanmayarak basladım ama etkilerini gördüm yap abla inan pişan olmıcan 5. ve 6. çalışmamdan sonra gördüm yavas yavas..
Yap ve buraya yaz abla eminim memnun kalcaksın.
1 saat sürdüğünüe bak 4 5 kez 1 saat sürdü benim konusmaları dinlediğim için ama sonra 30 dk ye kadar indi ögrenmye baslayınca acıklamaları beklemeden yapıyorsun zate.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…