Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Yeni yilda yeni resimler cekecegim canim. Buraya daha önce birkac kez koydum. Basligi tararsan cikar karsina evdekileri nereye kaydettigimi aramam lazim.

Tamam abla merakla bekliyorum. Ben şimdi çıkayım call 3.saatimi yapayım.
Çok teşekkürler desteğine öpüyorum

Son düzenleme:

merhaba canım bu video nasıl bir program acaba?
ben jillian da yapmıştım ama bunu araştırmadım hiç

Sabah oglumla 1,5 saat yürüdük, az önce de 3 mil leslie yaptim. Yarim kg verdim ya gaza geldim...

Derya abla Leslienin etkisi gördüğüm kadarıyla iyi gelmiş sana ..
Hele son fotografta değişim baya belli oluyor.

Bizde seneye bebek düşünüyoruz istediğim kıvama bi gelsem tamamdır.

sopranos callanetics videosu o canım 3 gündür yapıyorum ben 10 günde 10 yaş gençleş videosu.
videoda bu görüntüden bahsetmiş bi öğrencisinin 19 saatlik çalışma sonrası.
saat saat çekmişler

Sabah oglumla 1,5 saat yürüdük, az önce de 3 mil leslie yaptim. Yarim kg verdim ya gaza geldim...

oh ne güzel abla ben bugün 3. call egzersizimi yaptım fakat çok fena grip oldum leslie ile yürüyemedim hiç halim yok

Gecmis olsun canim. Leslie yi hamileyken de yapabilirsin 4 fast miles videosunda arkasinda karni burnunda bir kadin var.

Maşallah:) Nasılsın Derya ablacım? Ne zamandır giremedim hasta oldum yapamadım bir kaç gün..
evett leslie ile 4 fast miles te 5. günüm bitti

Harika. Muhakkak faydasını göreceksiniz..Ben de 2 kilo vermişim hiç farketmeden ama 1 ini aldım,mutluluk için sağlık için spora devam:)

kızlar biri bana acil cevap verebilirmi ben dün 1mil yaptım dün başladım zaten şimdi nasıl devam edeyim sırayla hangi videoları yapayım youtubedan takip ediyorum amacım 7 kilo vermek

2 mil,3mil devam edin bence yorulursanız çok kasmayın..Ama yavaş yavaş artırın hem vücudunuz şaşırır hem daha fazla kalori harcamış olursunuz..Diyet diye kendinizi çok zorlamayın o zaman ters tepebiliyor.Bazı şeyleri yavaş yavaş azaltabilirsiniz.Ama leslie nin faydası olacaktır diye düşünüyorum..

Iyiyim canim ben de bu kizlar nerelerde diyordum. Gecmis olsun canim, bugün bende de kiriklik vardi spor yapmadim dinleniyorum. Yeni yila hasta girmek istemiyorum. Ben bildigin gibi spora devam canim. Birakmak yok!!! Bu arada aklima bir sey geldi sizlerle de paylasmak istedim. Burada the biggest loser yarismasi var kilo vermekle ilgili. Orada sirtlarina icine tas konmus sirt cantalari koyup yaptiriyorlar spor. Belki ne bileyim su sisesi konabilir sirt cantasina leslie yaparken. Kalori harcamasinda mutlaka fark olacaktir.

selam kızlar ben 140 kiloyum kendi çapımda diyet yapıyorumm leslie yapmak istıyorum ama bana hangisi uygun olur bulamadım :26: sizce ne ile başlamalıyım

selam kızlar ben 140 kiloyum kendi çapımda diyet yapıyorumm leslie yapmak istıyorum ama bana hangisi uygun olur bulamadım :26: sizce ne ile başlamalıyım

Leslie tam sana göre canim, kilolu olanlar cok kalori harciyor leslie ile. Günde 3-4 ya da 5 mil kilo vermek icin ideal haftada 5 gün yapabilirsen kisa sürede sonuc alirsin. Eger kosmak zor geliyorsa o bölümlerde yürürsün alisana kadar. Kolay gelsin. Sonuclari bekliyoruz.

hem call hem leslie yapmak istiyorum ama gribim ya oofff :2::2:
aksatmakta istemiyorum en azında su 1 saat olan callı bi yapsam leslie ile 1 mil yürür bırakırdım hadi myzt basla basla
bugün 4.günüm olcak call de yapıcam ya evet yapıcam

Gripli halde tempolu kardio iyi gelmez canim. Ya biraz yoga yapabilirsin ya da en iyisi dinlen sonra daha kötü hastalanirsin.

Ablacım burnumu çeke çeke yaptım 4.call ama LEslie henüz yapamadım. AMa yapcam inşallah 3 olmazsa 2 olmazsa 1 mile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…