kızlar biri bana acil cevap verebilirmi ben dün 1mil yaptım dün başladım zaten şimdi nasıl devam edeyim sırayla hangi videoları yapayım youtubedan takip ediyorum amacım 7 kilo vermek
bugün leslie ile 4 fast miles te 2. günüm tam 30 gün yapmayı düşünüyorum 1 ayı tamamlayınca ölçülerime bakıcam
Evett bizde de ayaga takilan agirliklardan varr
Cuma günü almayi planliyorum kismet olursa. Ayak bilekleri icin 1er kiloluk cok mu gelir acaba?
Kizlar benden size bir abla tavsiyesi ömür boyu spor yapacagim diye karar verip yola cikin. Kisa süreler yapip birakirsaniz yine eski halinize dönersiniz.
Benimki 1'er kiloluk ama anca oyle kesiyor yuruyuste biraz fark zorluk olmasi icin en az 1 kilo lazim
merhabalar arkadaşlar 4 fast miles te 3. günüm de bitti :)
Ben de bugün 4fast miles yaptim, yarim saat de disarda bir tur attim. Aksam halim kalirsa biraz daha bir sey yapmak istiyorum.
Evet leslieyi cok seviyorum ve vazgecemiyorum ama biraz zorluk derecesini arttirmak lazim. Hem de bacaklarim iyice sikilasip hafif kas kazansin istiyorum. Simdi burada Noel tatili, kafama taktim ya cuma gününü iple cekerim kosa kosa gidip almak icin. Bir de atlama ipi almayi planliyorum gerci ip atlamayi coktan unuttum ama cok faydali.
maaşallah sendeki bu azmi görünce insan şaşırıyor :)
çok aktif bi insansın nasıl yetişiyorsun şaşırıyorum
Kizlar cok mutluyumm 9 gunde 1,5 kilo 😊 lessie cok iyi geldi bana
Sevgili sopranos ben yapi olarak hareketli bir insanim, spor da bana daha cok enerji veriyor yaptikca daha fazla yapmak istiyorum ama coluk cocuk, ev zamanim kisitli. Yine de fena gitmiyor düzenli yapiyorum. Sen beni bir de bahardan sonbahara kadar gör, o zaman bir de bahcemle ilgileniyorum hic dur duragim yok.
40dk bar workout, 3 mil leslie. Güne iyi basladim.
ya siz ne kadar kg verdiiniz acaba merak ediyorum gerçekten ben cumadan beri yapıyorum 3 mil ile cuma cumartesi 1 mil pazar 2 mil pazartesi salı 3 mil yaptım çok yemekten kısmıyorum ama abur cubur yemiyorum çay kahve şekersiz akşamları kuru meyve vs yiyorum kızartma vs yemiyorum faydası olur mu acaba
bugün leslie ile buluşmama geç kaldımmisafir varrdı kız kardeşimin doğum gününü kutladık pasta börekler havada uçuştu yani
bugün baya kaçırdım şimdi yoruldum ama zorlucam kendimi yapmam lazım