nasıl hissediyorsun canım kendini ?
bende grip oldum dün leslie yapamadım. call yapıyorum ayrıca.
Benim de tüm gün burnum akip durdu. Aksam gün bos gecmesin diye biraz karin ve ic bacak hareketleri yaptim. Kardioyu es gectim.
abla ben senin azmine hayranım zaten maşallah
kucagımda pc battaniyenin altına girmişim okuyorum arastırıyorum leslie calla faydalarını falan..
hiç dermanım yok yarın iyi olursam 3 mil yürücem diz kapaklarım titriyo kalkınca..
spor yapınca mutlu hissediyorum kendimi ayrıca daha dinçnasıl hissediyorsun canım kendini ?
bende grip oldum dün leslie yapamadım. call yapıyorum ayrıca.
Leslie tam sana göre canim, kilolu olanlar cok kalori harciyor leslie ile. Günde 3-4 ya da 5 mil kilo vermek icin ideal haftada 5 gün yapabilirsen kisa sürede sonuc alirsin. Eger kosmak zor geliyorsa o bölümlerde yürürsün alisana kadar. Kolay gelsin. Sonuclari bekliyoruz.
ben bugun 1 mille başladım yavaş yavaş at-rttırayım diyorum çunku hiç hareket yapmadım umarım ıyı olur
Cok iyi yapmissin, yavas yavas hazir hissettikce milleri arttirirsin. Leslie ile mutlaka sonuc alacaksin. Yeter ki düzenli yap ve dengeli beslen.
birde birşey soracam canım okadarr çok link varkı hepsı ayrı ayrımı hareketleri
Temelde ayni program ama farkliliklar var tabii. Hizli yavas olanlar var, kosmali olanlar belirli bir bölgeye agirlik verenler. Dur ben sana you tube daki en yavas olanin linkini vereyim ordan basla hazir oldugunda diger linkleri de veririz. Elbirligiyle seni zayiflatiriz insallah.
Exercise TV Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Bak bunlar en yavas 1,2 ve 3 miller. Bunlarla basla hafif gelmeye yani rahat yapmaya basladiginda digerlerini ekleriz. Hadi kolay gelsin canim. Hemen simdi ac bir mil yap derim ben. Ben de burada tanistim leslie ile hemen denemek icin yaptim yapis o yapis.
evet bu benim yaptığım 1 mil ben indirmedim youtube dan yapıyorum 5 günmü yapmak gerekiyor canım benim kilo çok olunca korktum ben ama zayıflamamda lazım inşallah olacak bu sefer teşekkurler desteğine
Leslie haftanin 7 günü yapabilirsiniz diyor. Kalbi zorlamayan bir spor özellikle de yavas videolari. Kilo vermek icin en az 5 gün yapsan iyi olur. Ayrica yapabilecegin günlük hayatina mümkün oldugu kadar hareket getirmek. Merdiven inip cikmak, acik havada yürümek gibi. Zamanla spor yaptikca enerjin artacak ve daha cok hareket etmek isteyeceksin. Burda hepimiz birbirimize destek olup moral veriyoruz canim, bir beklentimiz yok hepimizin basarisindan baska. Bir insana bile yardim edip sagligina kavustursak, mutlu etsek ne güzel bir sey. Hareketten korkmana hic gerek yok. Devam edebilecegin sürekli yapabilecegin bir sporu secmen en iyisi. Biraz yapip birakinca hersey eskiye dönüyor. Kilolar gittikce motivasyonun artacaktir.
ben dün akşam 1 saat lessle yaptım.hızlısından.
sporu bir türlü rayına oturtamadım. size okuyarak motive olmaya çalışıyorum ama henüz olamadım.
eliptik bisiklet siparişi vermiştim, stokta yokmuş, yalan oldu yani.motivasyonum iyice kırıldı.
azcık ılık hava görsem kendimi yollara atıyorum.çok hızlı bir şekilde en az 45- 50 dk yürüyorum. haftada1 veya 2 kez.yeterli olmuyor tabiii. eve girince 2 küçük çocukla hiç bir şey yapamıyorum, bahanesinin arkasından çıkamadım bir türlü ama düzenli birşeyler yapmam şart. Sabah sporun verdiği ağrılarla uyanmak çok hoşuma gitti.inşallah her gün 1 saat hızlı tempoda yaparım.birde göbek sorunum var. ince kıyafetler giymeye başlamadan biraz incelmem lazım...
bende leslieyi alışkanlık haline getirdim sanırım. Bu hafta neredeyse her akşam yaptım ki okuldan geç çıkmama, arka arkaya iki gece günümüz olmasına rağmen. İlk olarak gözlemlediklerim bel kıvrımım geri geldi ve selülitli bölgelerimde azalma var
Tabiki işgüzarlık yapıyorum nasıl mı açıyorum 5 mili üç milini yapıyorum sonra farklı hareketler yapıp esnetiyorum kendimi.
Göbeğimin alt tarafı için neler yapabilirim?
Tebrik ederim:) Çok güzel.. Ben kpss ye hazırlanıyorum onu çalışmadığım kadar leslie yaptım galiba o kadar sevdim ve beni mutlu ediyor ki..Spora devam:)leslie ile 1 haftam geride kaldı ve spor yaparken hiç sıkılmıyorum
sevdim bu leslie yi ben
Geçmiş olsun abla..Benim de tüm gün burnum akip durdu. Aksam gün bos gecmesin diye biraz karin ve ic bacak hareketleri yaptim. Kardioyu es gectim.
Iyiyim canim ben de bu kizlar nerelerde diyordum. Gecmis olsun canim, bugün bende de kiriklik vardi spor yapmadim dinleniyorum. Yeni yila hasta girmek istemiyorum. Ben bildigin gibi spora devam canim. Birakmak yok!!! Bu arada aklima bir sey geldi sizlerle de paylasmak istedim. Burada the biggest loser yarismasi var kilo vermekle ilgili. Orada sirtlarina icine tas konmus sirt cantalari koyup yaptiriyorlar spor. Belki ne bileyim su sisesi konabilir sirt cantasina leslie yaparken. Kalori harcamasinda mutlaka fark olacaktir.
Tebrik ederim:) Çok güzel.. Ben kpss ye hazırlanıyorum onu çalışmadığım kadar leslie yaptım galiba o kadar sevdim ve beni mutlu ediyor ki..Spora devam:)
Geçmiş olsun abla..
İnşallah çabucak iyileşirsin...Yeni arkadaşlarımız da gelmişler çok sevindim.Topiğimizin sahibi gelmiyor aslında sen devralsan çok güzel olacak:)
Aman ben öyle seyleri sevmem. Sahip ne demek, hepimiz bilgi paylasimi yapiyoruz burada. Önemli olan birbirimizi motive edip yardimci olmamiz.