36 beden pantolonuma girebiliyorum ama düğmeleyemiyorum
2 cm var düğme ile ilik arasında
Yap canim yap ben de az önce 1 mil leslie karin hareketleri bi de 5 dklik kisa bi pilates videosu yaptim. Kiz kardesinin dogum günü de kutlu olsun bu arada.
Canim sen bacak soruyodun, brazil butt basliginda linkler var ilk sayfada high tigh videosunu da istersen leslie ile dönüsümlü yap. Bacaklar icin cok iyi. Leslie ile yaglari yakarsin, onunla sikilastirip inceltir sekle sokarsin.
Ayrica derya abla callanetics yapiyor musun ? Ya da yaptin mi daa once. Cok yaas olmasi hosuma gidio cok etkiliymis yarin 3.saatim olacak. Merak ediyorum neler olacak. Before after fotolari cok iyi ya.
Bende callaneticsin eskisi ve evolution olani var bir kac kez denedim ama devamini getiremedim. Cok etkili oldugunu söylüyorlar ama bence sikilasmak icin kilo vermeye ihtiyaci olanlarin ilave kardio da yapmalari lazim. Ben simdi bar method yapiyorum, biraz daha tempolu ama icinde call ve pilates, yoga karisimi hareketler de var. Ben de ic bacagimin sikilasmasini istiyorum. Bu yöntemler gercekten kaslari zorlayip calistirabiliyor.
Zayif da olsan normal bir insanin haftada en az üc kez herhangi bir kardio aktivitesi (ki bu disarda yarim saat yürüyüs bile olabilir), ve 2-3 kez mümkünse agirlikla bölgesel calismalar yapmasi ve vakti de varsa yoga, pilates tarzi calismalar da eklemesi gerekir. Okudugum yerli ve yabanci forumlarda, you tube dan yazistigim calistiricilardan hep bu bilgileri edindim. Yani hareket hareket hareket. Kilo problemimiz olmasa bile hareket edecegiz ki formda kalalim, o zaman istedigini de yersin tabii o ayri.
Kizlar demin ölctüm bu hafta belimden 1,5 cm gitmis!!! Hafta basinda 76cmdi 74,5 olmus. Hedefim 70in altina inmek. O zaman vücudumdaki yag orani normale inmis demek oluyormus. Tabii herkesin kendi ölcülerine göre bu sayi degisim gösterebiliyor.
Callaneticsi tercih etmemim sebebi yavaş olması diğerlerine kalbim dayanmıyor ya of
Sen kendine uygun yöntemi bulduysan ona devam et canim yoksa sürdüremezsin. Bu tip calismalarda 10saat sonra farki görürsünüz dneiyor hep. Dene ve gör bakalim bizlerle de paylasirsin. Benim gecen yil basladigimda üst bacaklarimin ici birbirinin üstüne geliyordu, simdi cok sükür sadece birbirine degiyor o kadar fark oldu yani hem de asiri bir bacak calismasi yapmadim. Bir de ic bacak icin yere yatip bacaklarinin arasina kitap ya da kutu gibi sert bir sey koy sik birak. Pilates calismalarimin icinde de var. Bir de kisa video ekliyorum bar method dan. Zaman darliginda yapilabilir.
Ballet Blast Fit in 5 Inner Thighs - YouTube
Ben de yeni basladim buna bir iki kez yaptim. Hedefim yaza kadar biraz daha ilerleme kaydetmek.
Tebrik ederim ne güzel :)
Çok azimlisin abla sen maşallah
Tesekkür ederim sevgili myzt. Evet bir yildir aksatmadim cok mutluyum. Ben 43 yasindaiym, bunu söylemekten de artik cekinmiyorum cünkü görenler ancak 30larimda gösterdigimi söylüyorlar. Hayat boyu hareketli bir insandim, heryere yürüyerek giderim ve bunun yetecegini düsündüm gecen yila kadar. Ancak benim gibi hareketli olunca bu hareketler günlük hayatin bir parcasina dönüsüyor. Kendime verdigim en güzel hediye bilincli spor yapmaya alismak oldu. Eminim bir on yil sonra bugünkü kendime tesekkür edecegim. O yüzden burada benden yardim isteyenlere severek tecrübelerimi paylasiyorum ki siz daha gencken gercegi görün diye. Bu da beni mutlu ediyor. Bir kac kadina yardimci olursam ne mutlu bana.
Bilinçli olman çok güzel birşey. Kendini sevmen sporunu yapman
Bende bayagıdır ara ara yapıyorum spor abla ekimden beri diyebilirim ama bu aralar her gün yapıyorum.
Nedense incelemiyorum ama ölçmüyorum mezureyle.
Bi pantolonum var ordan anlıyorum 36 beden ama belini kapatamadıgım.
Acaba şimdi gidip denesem düğme ile birleşir mi yok ya olmaz sanırım
Ah canim be sen 36 bedene üzülüyorsun ben 42 bedenden 38e inmenin sevincini yasiyorum. Strec kotlarda 36 bile giyiyorum. Olacak tabii. Kendine bir ay süre tani mesela. Bir ay sonunda o pantolonuna da gireceksin merak etme.
Abla sakıncası yoksa fotograf koyabilir misin sen beni çok motive ediyorsun..
Buraya koymam dersen özelden atabilir misin ?