Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
kızlar biri bana acil cevap verebilirmi ben dün 1mil yaptım dün başladım zaten şimdi nasıl devam edeyim sırayla hangi videoları yapayım youtubedan takip ediyorum amacım 7 kilo vermek

1 mile hafif geldiyse ki buyuk ihtimal gelmistir bence 3'le devam et.Ben 3'le basladim bi hafta oldu.Simdi hareketleri biraz kendime gore zorlastirarak yapiyorum kesinlikle kendini daha dinc hissediyosun o videolari yaptikca

bugün leslie ile 4 fast miles te 2. günüm tam 30 gün yapmayı düşünüyorum 1 ayı tamamlayınca ölçülerime bakıcam :KK76:

Kizlar benden size bir abla tavsiyesi ömür boyu spor yapacagim diye karar verip yola cikin. Kisa süreler yapip birakirsaniz yine eski halinize dönersiniz.

Kizlar benden size bir abla tavsiyesi ömür boyu spor yapacagim diye karar verip yola cikin. Kisa süreler yapip birakirsaniz yine eski halinize dönersiniz.

yok zaten amacım sürekli hale getirmek sporu ama ölçülerimde değişiklik olunca daha motive oluyorum
o yüzden 1 ay sonra bakıcam dedim :)

Benimki 1'er kiloluk ama anca oyle kesiyor yuruyuste biraz fark zorluk olmasi icin en az 1 kilo lazim

Evet leslieyi cok seviyorum ve vazgecemiyorum ama biraz zorluk derecesini arttirmak lazim. Hem de bacaklarim iyice sikilasip hafif kas kazansin istiyorum. Simdi burada Noel tatili, kafama taktim ya cuma gününü iple cekerim kosa kosa gidip almak icin. Bir de atlama ipi almayi planliyorum gerci ip atlamayi coktan unuttum ama cok faydali.

Evet leslieyi cok seviyorum ve vazgecemiyorum ama biraz zorluk derecesini arttirmak lazim. Hem de bacaklarim iyice sikilasip hafif kas kazansin istiyorum. Simdi burada Noel tatili, kafama taktim ya cuma gününü iple cekerim kosa kosa gidip almak icin. Bir de atlama ipi almayi planliyorum gerci ip atlamayi coktan unuttum ama cok faydali.

Evet ben de ip atliyorum ama haftada bir falan :KK70: konu ip olunca insan daha bir usengec oluyo :KK70:

maaşallah sendeki bu azmi görünce insan şaşırıyor :)
çok aktif bi insansın nasıl yetişiyorsun şaşırıyorum :KK76:

Sevgili sopranos ben yapi olarak hareketli bir insanim, spor da bana daha cok enerji veriyor yaptikca daha fazla yapmak istiyorum ama coluk cocuk, ev zamanim kisitli. Yine de fena gitmiyor düzenli yapiyorum. Sen beni bir de bahardan sonbahara kadar gör, o zaman bir de bahcemle ilgileniyorum hic dur duragim yok.

Sevgili sopranos ben yapi olarak hareketli bir insanim, spor da bana daha cok enerji veriyor yaptikca daha fazla yapmak istiyorum ama coluk cocuk, ev zamanim kisitli. Yine de fena gitmiyor düzenli yapiyorum. Sen beni bir de bahardan sonbahara kadar gör, o zaman bir de bahcemle ilgileniyorum hic dur duragim yok.

maaşallah sana gerçekten :KK52:
ben özellikle bahçe işini pek sevmem sen birde bahçeyle uğraşıyorsun

Kisa bir karin videosuyla bu aksami tamamladim. Herkese iyi geceler.

40dk bar workout, 3 mil leslie. Güne iyi basladim.

ya siz ne kadar kg verdiiniz acaba merak ediyorum gerçekten ben cumadan beri yapıyorum 3 mil ile cuma cumartesi 1 mil pazar 2 mil pazartesi salı 3 mil yaptım çok yemekten kısmıyorum ama abur cubur yemiyorum çay kahve şekersiz akşamları kuru meyve vs yiyorum kızartma vs yemiyorum faydası olur mu acaba :KK43:

ya siz ne kadar kg verdiiniz acaba merak ediyorum gerçekten ben cumadan beri yapıyorum 3 mil ile cuma cumartesi 1 mil pazar 2 mil pazartesi salı 3 mil yaptım çok yemekten kısmıyorum ama abur cubur yemiyorum çay kahve şekersiz akşamları kuru meyve vs yiyorum kızartma vs yemiyorum faydası olur mu acaba :KK43:

Olur tabii olmaz mi. Ben gecen Aralikta basladim diyet yapmadim aynen senin gibi dikkatli beslendim. Ama sporumu hic aksatmadim. 7kg verdim ve iki beden farketti. Karnimdan 10 belimden 10 cm gitti kalcamdan da sanirim 10 cm kadar gitti. Ben tabii ki 43 yasindayim ve tiroid hastasiyim biraz metabolizmamin yavasligindan zor veriyorum ama sizler gencsiniz normalde daha bile fazla kilo gidebilir. Bir de tabii ben günlük hayatimda da cok hareketli bir insanim onun daha üzerine cikmam gerekiyor formda kalabilmek icin cünkü vücudum aliskin. Ama bir yilda diyetsiz 7 kg da fena degil, kalici olmasi önemli.

bugün leslie ile buluşmama geç kaldım :KK8: misafir varrdı kız kardeşimin doğum gününü kutladık pasta börekler havada uçuştu yani :KK52: :KK52:
bugün baya kaçırdım şimdi yoruldum ama zorlucam kendimi yapmam lazım :KK55:

bugün leslie ile buluşmama geç kaldım :KK8: misafir varrdı kız kardeşimin doğum gününü kutladık pasta börekler havada uçuştu yani :KK52: :KK52:
bugün baya kaçırdım şimdi yoruldum ama zorlucam kendimi yapmam lazım :KK55:

Yap canim yap ben de az önce 1 mil leslie karin hareketleri bi de 5 dklik kisa bi pilates videosu yaptim. Kiz kardesinin dogum günü de kutlu olsun bu arada.

Son düzenleme:
X