Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Kizlar bir sey soracagim 3 mile weight loss videosuyla kac kalori yapiyorum biliyor musunuz acaba ? Ben ona basladim duzenli cok memnunum

Kizlar bir sey soracagim 3 mile weight loss videosuyla kac kalori yapiyorum biliyor musunuz acaba ? Ben ona basladim duzenli cok memnunum

Kalori yakimi kilo ve boya bagli en saglikli ölcümü kalori sayan saatlerle yapabilirsin. Ben 1.56 boyunda ve 58 kg olarak 3 millerde 280-300 kalori arasi yakiyorum. Daha kilolu olanlar her zaman daha fazla kalori yakar.

merhaba kızlar ara ara leslie yapıyordum zaten ama bugünden itibaren
düzenli yapmaya başlıyorum bugün 4 fast miles yaptım hergün yaptığımı buraya yazıcam
motive oluyor insan ve gelişme kaydettikçe buradan da paylaşıcam

Ben 5 gundur duzenli 3 mil weight loss walk yapiyorum 1 kilo verdim cok memnunum 4 mile gecicem ama zaman bulamiyorum 1 saat

Bende bugün başlamayı düşünüyorum canım ara sıra değil mümkün oldugunca hergün. İşim oldugu günler olsa bile. Hiç olmadı 1 2 mil ama boş geçmek istemiyorum.
Yeni konu açtım yorumlar gelcek mi merak ediyorum :26:

Ben 5 gundur duzenli 3 mil weight loss walk yapiyorum 1 kilo verdim cok memnunum 4 mile gecicem ama zaman bulamiyorum 1 saat

Diyet yapıyor musun peki canım.
Aslında akşamları kıssak ekmeksiz yesek sanırım olur bende 3 kilo vermek istiyorum yapışı kaldı deli olcam

3 mile yürüdüm geldim ama en zevklisi James Bond olan
Yani 4 fast mile

Ayni konuda üstüste baslik acmak konu bütünlügünü dagitir ve arastirma yapanlarin isini zorlastirir diye düsünüyorum. Leslie yapanlar zaten bu baslik altinda konu hakkinda bilgisi olan yazmistir ya da yazacaktir sorulan soruya cevap. Leslie ile bacaklarin basta olmak üzere calistigi baslikta zaten defalarca gecti. Bacaktaki yaglar yakildikca incelme olmamasi mümkün degil. Ama süresi calisana bagli tabii ki.

Diyet yapıyor musun peki canım.
Aslında akşamları kıssak ekmeksiz yesek sanırım olur bende 3 kilo vermek istiyorum yapışı kaldı deli olcam

Diyet yapmiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum sisene kadar yemiyorum, abur cubur biraktim tabii bunlar bir haftadir sadece ama cok da sikilastim cok memnunum

Diyet yapmiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum sisene kadar yemiyorum, abur cubur biraktim tabii bunlar bir haftadir sadece ama cok da sikilastim cok memnunum

psikolojikmi bilmiorum ya aynaya bakınca incelmiş gibi hissediyorum

36 beden pantolonuma girebiliyorum ama düğmeleyemiyorum
2 cm var düğme ile ilik arasında

Son düzenleme:
Kizlar ben bugun 3 mile lessie'de hareketleri bacaklarimi kirarak yaptim ve yurumek yerine kosar gibi yaptim 35.dakikada biraktim cok yoruldum eger alistiysaniz o tempoya benim gibi hizlandirabilirsiniz :*

Kizlar ben bugun 3 mile lessie'de hareketleri bacaklarimi kirarak yaptim ve yurumek yerine kosar gibi yaptim 35.dakikada biraktim cok yoruldum eger alistiysaniz o tempoya benim gibi hizlandirabilirsiniz :*

Leslie yi bu tip hilelerle daha etkili hale getirmek mümkün. Mesela ben su siseleri ile yapiyorum, arada kosuyorum, ellerimi acip hopluyorum bacaklarimi kirarak yapiyorum kalori yakimi artiyor. Simdi el ve ayak bilekleri icin olan agirlik mansetlerden almak istiyorum. Yolda yürürken de kullaniliyor onlar.

kızlar biri bana acil cevap verebilirmi ben dün 1mil yaptım dün başladım zaten şimdi nasıl devam edeyim sırayla hangi videoları yapayım youtubedan takip ediyorum amacım 7 kilo vermek

Son düzenleme:
bugün leslie ile 4 fast miles te 2. günüm tam 30 gün yapmayı düşünüyorum 1 ayı tamamlayınca ölçülerime bakıcam

Evett bizde de ayaga takilan agirliklardan varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…