Kizlar bir sey soracagim 3 mile weight loss videosuyla kac kalori yapiyorum biliyor musunuz acaba ? Ben ona basladim duzenli cok memnunumBir sey degil sevgili papatya. 5 mil kosmali evet 4 fast mile da kosmali ve daha hizli. Seninle mesajlastigimda ben de brazil basligindan sevgili lionun verdigi bazi linkleri inceliyordum. Son zamanlarin modasi danscilar gibi yapilan calismalar var barre workouts diye ben uygulamayi düsünüyorum o linkleri de eklerim memnun kalirsam.
Kizlar bir sey soracagim 3 mile weight loss videosuyla kac kalori yapiyorum biliyor musunuz acaba ? Ben ona basladim duzenli cok memnunum
Ben 5 gundur duzenli 3 mil weight loss walk yapiyorum 1 kilo verdim cok memnunum 4 mile gecicem ama zaman bulamiyorum 1 saat
merhaba kızlar ara ara leslie yapıyordum zaten ama bugünden itibaren
düzenli yapmaya başlıyorum bugün 4 fast miles yaptım hergün yaptığımı buraya yazıcam
motive oluyor insanve gelişme kaydettikçe buradan da paylaşıcam
Ben 5 gundur duzenli 3 mil weight loss walk yapiyorum 1 kilo verdim cok memnunum 4 mile gecicem ama zaman bulamiyorum 1 saat
Bende bugün başlamayı düşünüyorum canım ara sıra değil mümkün oldugunca hergün. İşim oldugu günler olsa bile. Hiç olmadı 1 2 mil ama boş geçmek istemiyorum.
Yeni konu açtım yorumlar gelcek mi merak ediyorum :26:
Diyet yapıyor musun peki canım.
Aslında akşamları kıssak ekmeksiz yesek sanırım olur bende 3 kilo vermek istiyorum yapışı kaldı deli olcam
Tesekkurler :) hemen basliyorum o zaman4 fast miles 50 dk canim 3 milden 5 dk fazla.Bu arada tebrik ederim ilk giden kilonu.
Diyet yapmiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum sisene kadar yemiyorum, abur cubur biraktim tabii bunlar bir haftadir sadece ama cok da sikilastim cok memnunum
psikolojikmi bilmiorum ya aynaya bakınca incelmiş gibi hissediyorum
Kizlar ben bugun 3 mile lessie'de hareketleri bacaklarimi kirarak yaptim ve yurumek yerine kosar gibi yaptim 35.dakikada biraktim cok yoruldum eger alistiysaniz o tempoya benim gibi hizlandirabilirsiniz :*
Leslie yi bu tip hilelerle daha etkili hale getirmek mümkün. Mesela ben su siseleri ile yapiyorum, arada kosuyorum, ellerimi acip hopluyorum bacaklarimi kirarak yapiyorum kalori yakimi artiyor. Simdi el ve ayak bilekleri icin olan agirlik mansetlerden almak istiyorum. Yolda yürürken de kullaniliyor onlar.