Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Bu aksam cocuklari yatirinca baktim daha enerjim var, 4 fast miles in 3 milini yaptim. Pilim ancak bu kadarina yetti. Leslie nin sevdigim tarafi yaptiktan sonra eger siskinlik hissim vardiysa geciyor. Ayrica bu kadar kardio yapiyorum leslie kadar terleteni yok. Kilosu biraz fazla olan arkadaslarin cok daha fazla terleyip daha rahat kilo verecegini düsünüyorum.

ya bende sezeryan ile doğum yaptım doktor ilk 6 ay spor yapma dedi şimdi yapmaya başlayacağım ama mekik vs hareketlerinde dikişlere bişey olur mu meral ettim. aslında kontrole gitsem olur üşeniyorum

ya bende sezeryan ile doğum yaptım doktor ilk 6 ay spor yapma dedi şimdi yapmaya başlayacağım ama mekik vs hareketlerinde dikişlere bişey olur mu meral ettim. aslında kontrole gitsem olur üşeniyorum

Mekik icin biraz erken olabilir canim. Ben 3 kez sezaryen oldum ilk birbucuk yil karnimi icime bile cekemiyordum. Leslie yapabilirsin, vaktin varsa ve yerin müsaitse bebisi arabasina atip yürüyüs yapabilirsin, hafif yüzme yapabilirsin bunlar seni zorlamiyacak aktiviteler. Iyice fit olduguna inandiginda mekige gecersin. Illa karin calismasi yapacagim diyorsan dogum sonrasi icin pilates calismalari var. Benim uyguladigim kisa bir video var ama almanca yaparim dersen eklerim buraya.

4 fast miles ile güne basladim. Sular seller gibi terledim cok iyi geldi. Kisin disariya cikamadigim soguk günlerde mümkün oldugu kadar sabah ac karnina kardio yapmaya calisacagim. Gün icinde de vaktime göre bölgeselleri dagitacagim.

olabilir çok sevinirim :)

Ara ara hep 3 mil yapmıstım.
Bugün fast 4 mil gayet iyiydi belim yanıyor benim ya yürürken

Ara ara hep 3 mil yapmıstım.
Bugün fast 4 mil gayet iyiydi belim yanıyor benim ya yürürken

Esneme hareketleri yeterli gelmiyor olabilir mi acaba? Beli ve sirtin alt tarafini esnetmek ise yarayabilir.

Esneme hareketleri yeterli gelmiyor olabilir mi acaba? Beli ve sirtin alt tarafini esnetmek ise yarayabilir.

Dün belim için 500 sağ 500 sol tarafa eğilme yapmıstım ayakta.
Sanırım onun için açıyor Leslie yapana kadar sızlama olmamıştı :/

Niyeyse LEslie yapıyorum ama kilo verdirebileceğine inanamıyorum.
Moralimi bozuyorum kendi kendime vermek istediğim 3 kilo var Basenleri biraz forma soktum .

Leslie ile basarisiz olani görmedim canim telas yapma, göreceksin kilo olarak tartida fark göremesen de vücudun sekle girecek hem de her tarafi. Yeter ki düzenli yap. O dedigin hareket cok bel agrisi yapiyor biliyorum cok da yapmissin sayisini. Ama alisiyor insan birkac kez yapinca. Mümkün oldugu kadar esnemeyi ihmal etmeyin.

Merhaba kızlar
Uzu. Zamandır 60 olmak için uğraşıyorum. Şu snda 63 kiloyum. Diyetisyene gittim karın bölgemdeki yağ miktarının benim kilomdaki biri için çok fazla olduğunu söyledi. Bana diyet listesi verdi o liste de beni çok güçsüz düşürdü.
Ben bu kiloları sporla vermek istiyorum . Aslında spor yapıyorum da karın bölgesine ağırlık vermem gerek
Deryacım sayfalarda pek çok farklı video var. Ama bana önerebikeceğin bir video var mı
Bir de leslinin hangi videosuna daha çok kalıri yaktırır
Spor yapmaya çok vaktim olmuyor az zamanda çok kalori yakmalıyım
Tabi mümkünse

Canim ben de karindan muzdarip oldugum icin sana 100 yüz cözüm veremiyorum. Ben bugüne kadar leslie nin en cok 5 day slim plan videosunda kalori yaktim tamami 500-600 kalori arasi yaktiriyor ama cok uzun tabii. Bu günlerde 4 fast miles i yapiyorum o da cok terletiyor 50dk da da bitiyor. Karin icin degisik degisik hareketler öneririm canim. Kardio ile düzenli birlikte yapinca mesela haftada 5-6 gün kardio ve üc günü de bölgesel ise yariyor. Ama dönem dönem yine siskinlik oluyor tabii. Düz bir karin icin beslenme düzeni cok büyük rol oynuyor. Ben de tam uyamiyorum buna. Herseyi kombine olarak yani beslenme, spor yaptin mi basarili olunabilir ama beslenme konusu bende aksadigi icin istedigim hizda basari saglayamiyorum.
Cok kalori yakmak istiyorum diyorsan kardioyu ihmal etmeyeceksin benim gördügüm de en cok leslie tarzi aerobic kardiolar kalori yaktiriyor. Shaun T nin hip hop abs kardiolari da var ama you tube dan silinip duruyor . Biz yine leslie ye sadik kalalim ama bölgeseli de ihmal etmeyelim. Ilave olarak yoga yapabilirsin kaslar esneyip uzasin yaptigin spor daha cok ise yarasin diye.

Deryacım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Bu 5 mil dediğin her milin sonunda koşarak bazı hareketler yapıyorlar o video mu yoksa başka mı? Bugün 4 rast mil yapayım dedim net takıldı yapamadım 5 mil yaptım artık. Karın için de senin daha önce eklediğin bir iki video video vardı onları yapmaya çalışıyorum ama her gün spor yapamıyorum.
Bir ara bu topikçe verdiğin tüm videoların linklerini kopyalucam
Tekrar teşekkür ederim

Bir sey degil sevgili papatya. 5 mil kosmali evet 4 fast mile da kosmali ve daha hizli. Seninle mesajlastigimda ben de brazil basligindan sevgili lionun verdigi bazi linkleri inceliyordum. Son zamanlarin modasi danscilar gibi yapilan calismalar var barre workouts diye ben uygulamayi düsünüyorum o linkleri de eklerim memnun kalirsam.

Az önce uyguladigim ve kendimce bir calisma listesi yaptigim barre workouts linklerini ekliyorum karin ve ic bacak icin bir de sonda esneme videosu var ki leslie den sonra da yapilabilir.

Barre Exercise: Lower Belly Blast - YouTube

Ballet Barre Exercise: Strengthen Your Core with Kristin S. - YouTube

Ballet Barre Exercise: Carve Beautiful Abs with Carol - YouTube

Ballet Blast Fit in 5 Obliques - YouTube

Ballet Blast Fit in 5 Inner Thighs - YouTube

Ballet Blast Fit in 5 stretching - YouTube

Bu arada videolari ikisinde tek tarafi calistiriyor videoyu durdurup diger tarafi da calistirmayi unutmayin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…