Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
4 fast mil o kadar etkiliydi ki koşu vardı bugün hala kollarım ve bacaklarım ağrıyor ama çok sevdim,bugün yapamıcam galiba

Rica ederim canim. Herkesin isine yarasin. Iki ayda bir kilo fena degil sen cok kilolu degilsin fazla kilosu olan daha cok veriyor. Ben de bir yilda 7 kg verdim ve korudum diyetsiz. Önemli olan kalici vermek. Yavas yavas yemek düzenini de saglikliya cevirirsen diyete filan gerek kalmaz. Ben de kaciriyorum bazen adet öncesi cikolataya saldiriyorum, bazen kiymali makarna yiyorum 2 tabak ama sonradan yine normal yeme düzenine dönüyorum ve kilo almiyorum. Günlük siskinlikler oluyor tabii onu da önlemek mümkün degil herhalde. Bende o konuda bol bol bitki cayi ise yariyor fazla sulari atiyorum. Ne diyelim devam devam devam...

diyet yapmıyorum ama zaten çok tatlı filan yiyen birisi değilim bende bol bol bitki çayı içeyim

merhabalar leslie ile yürü ve incel topiği sakinleri :18:
ben aslında topiği düzenli takip etmekle beraber arada da leslie ile 3 mil yürüyorum ama şimdi jillian 30 day shred programını tamamlamaya çalışıyorum 1 haftam kaldı sadece bitmesine sonra bir müddet te adam akıllı leslie yapmak istiyorum benim bazı sorularım olacak yardımcı olurmusunuz?
bu leslie acaba göbek bölgesini inceltmekta etkilimi?
birde bacakları tabi.. zaten pek kilolu değilim ben 54 le 55 arası gidip geliyorum
amacım biraz kilo verip incelip sıkılşamk sizin sonuçlarınız nasıl gidiyo?
düzenli yaparsam dediğim bölgelerden incelebilirmiyim acaba?

Leslie gibi kardio calismalari tüm vücut yaglarini yakmaya yaradiklari icin incelme saglar ancak sikilasma ve sekillenme icin bölgesel hareketlerle dönüsümlü olarak yapilmalari gerekir. Örn. kilo vermeyi amaclamayan biri haftada 3 gün kardio, haftada 3 gün de bölgesel hareketler yapmalidir.

teşekkürler peki şöyle yapsam nasıl olur acaba?
leslie yaptıktan sonra hemen ardın a bir gün kısa bel bölgesi için etkili bir çalışma mesela 10 dk fln
diğer günse ardından bacak için kısa bir çalışma yapsam yani leslie ile birleştirsem olurmu?

Tabii ki yani 3 gün 3 gün deyince illa 6 gün calisilacak diye anlasilmasin. Kardio calismasinin ardindan bölgesel, ya da bazi yerlerde tavsiye edildigi gibi bölgesel calismanin ardindan kardio yapilabilir. Ben haftada 4-5 gün günlük hareketimden ekstra bir spor aktivitesi yapmaya calisiyorum. Bazen sadece bölgesel, bazen kardio ve karin , kardio bacak, üst vücut hareketleri gibi. Yani basari icin bir hafta icinde tüm vücudu calistirmamiz gerekiyor. Maalesef ihmal edince bölgesel calisma pek basarili olmuyor.

anladım çok teşekkür ederim zaten dediğim gibi topiği biraz takip ediyordum yeni gelenlere ve soru soranlara yardımcı olduğunuzu gördüm beni de bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :)
bu arada ben leslie nin 3 milli videosunu yapıyorum bunun biraz daha tempolu ve ağır olan videosu varmı youtube da önerebileceğiniz?

3 millik birkac videosu var tempolu olanlar zaten belli oluyor. Really fast miles ve fat lose olanlar daha hizli. Bes millik ve 4 millik olanlarin da 3 milini yapabilirsin. Zamanla arttirirsin vaktine göre. Onlarin arasinda kosu da oldugu icin kalori yakimi daha fazla oluyor. 3 milin de ben öne arkaya yürüdügü kisimlarda artik kosar adim yapiyorum böylece kalp atisi hizlaninca arada yag yakimi da artiyor. Ya da eline iki ufak su sisesi alip yapmak da kalori harcamasini arttiriyor.

Bu arada özel mesajima da bir cok soru geliyor kizlar ben de uzman degilim. Cok okuyup arastiriyorum bu konuyu sizlerle de paylasiyorum, deneyip memnun kaldigim videolar gibi. Ben de daha sizler gibi emek harciyorum hedefime ulasmak icin. Dogrusunu bilsem de yapmadigim, yapamadigim zamanlar oluyor. Ama vazgecmiyorum cünkü devam ettikce sonuc aliyorum. O kadar emek verdikten sonra alisverise gidip de bir beden kücük bir kiyafet alabilmek bile büyük bir ödül oluyor.

merhaba bir şeyi çok merak ediyorum bu yürüyüş videolarında leslienin elindeki o pembe ağırlıklar tam olarak ne kadarlıktır nerden bulabiliriz acaba birde pilates bandından baika hangi araçlar lazım ? şimdiden teşekkürler

merhabalar leslie nin videolarını araştırırken özellikle karın için olan bir video buldum
ama videodakilerin bellerinde bieşey bağlı one acaba? bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…