Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
merhabalar leslie nin videolarını araştırırken özellikle karın için olan bir video buldum
ama videodakilerin bellerinde bieşey bağlı one acaba? bilen varmı?

Bazi videolardaki agirlik, bazisinda da pilates bantlari gibi cekip kullandigi bantlar var.

benim sorum arada kaynamış ilk defa denedim süper terletti inşallah düzenli olur kısa sürede etki eder

benim sorum arada kaynamış ilk defa denedim süper terletti inşallah düzenli olur kısa sürede etki eder

Leslie nin agirliklari kac kg bilemiyorum hic bir videosunda bahsetmiyor. Leslie kendi vücut gücünden fazla bir sey gerektirmiyor. Onun bazi videolarda kullandigi ve kendi sattigi malzemelerin illa gerekli oldugunu düsünmüyorum. Agirlik olarak su siseleri kullanilabilir.

merhabalar leslie nin videolarını araştırırken özellikle karın için olan bir video buldum
ama videodakilerin bellerinde bieşey bağlı one acaba? bilen varmı?

Kızlar 2 konuda da hiçbir fikrim ve bilgim yok

aranıza yeni katıldım 6 ay önce doğum yaptım 10 kg fazlam var vermek istiyorum bunu yeni gördüm hiç duymamıştım umarım veririm.

aranıza yeni katıldım 6 ay önce doğum yaptım 10 kg fazlam var vermek istiyorum bunu yeni gördüm hiç duymamıştım umarım veririm.

Hosgeldin canim, ah bilmez miyiz o dogum sonrasi durumlari? Verirsin hic merak etme yeter ki azim göster ve düzenli yap. Leslie evde bebekle yapilabilecek en rahat spor. Zaten bir süre sonra ezberlersin sesini kisip tv karsisinda bile yaparsin.

derya canım ya bana önerebilecegin diyet var mı 1 ayda 5 kilo falan gimesi sporun yanında ne önerebilirsin ,neler yapmalıyım

Merhabalar herkese :):) Az önce 5 mil yaptım fakat 47. dakikada bittim sonra bir 10 dk daha yaptım ve bitirdim,çok güzeldi..Benim bir kaç sorum olacak derya abla, abla diyorum 23 yaşındayım sizin de benden büyük olduğunuzu biliyorum o yüzden..Uzman değilsiniz evet ama tecrübelisiniz ve spora gönül vermişsiniz tebrik ediyorum ve bu yüzden sormak istyorum..
1.Ayakkabısız patikle yapıyorum uygun mu?Sağlık açısından zararlı mı?
2.beyaz tenlyim damarlarım çabuk belli oluyor varis yapar mı?
Ben gerçekten leslieyi çok seviyorum ve mutlu oluyorum ama bazen soru işareti oluyor kafamda..
Spora kpss den daha çok zaman harcıyorum neredeyse:)

derya canım ya bana önerebilecegin diyet var mı 1 ayda 5 kilo falan gimesi sporun yanında ne önerebilirsin ,neler yapmalıyım

Ah kelin ilaci olsa basina sürer. Ben kendim diyet yapmiyorum ki... Sadece cok karbonhidrat tüketirdim, makarna, pizza gibi onu cok azalttim. Mesela makarna haftada bir filan yiyorum, sabahlari ekmek yiyeceksem kepekli ya da sadece omlet yapip ekmeksiz yiyorum. Sekerli meyve sulari icmiyorum, cikolatayi bittere cevirdim. Arada sürekli cikolata atistiracagima kuruyemis yiyorum badem, findik, ceviz gibi. Bol su ve bitki cayi iciyorum. Bu sekilde en azindan 1 yildir verdigim kilolari geri almiyorum ama kilo vermem de durdu.
Öglen evde ne piserse yiyorum mesela bugün kiymali bamya, bulgur pilavi ve yogurt yedim. Aksam biraz daha hafif yerim salata, et gibi. Öglen makarna türü bir sey yediysem aksami hafif gecirmeye calisiyorum. Ben bunlari yapiyorum canim. Yemeklerimi zeytinyagli pisiriyorum. Tabii kizartmayi da azalttim.

diyet yapmasamda tam anlamıyla ,dikkat ediyorum yediklerime 2 ayda 5 kg veridm bu spor ile ne kadar verebilirim verenler ne kadar verdi acaba ?

tebrik ederim canım ya 1 yılda kılo almamakta süper bişey....inş su 5 kilodan kurtulsam daha ne isterim

Valla canim abla diyebilirsin tabii annen yasindayim. Ben bir iki kere giymeye üsendim ayak bilegimi incittim. Özellikle kardio türü sporlari ayakkabisiz önermiyorlar. Ben bir ayakkabiyi yikayip özellikle evde spor yapmak icin ayirdim. Varis konusunda bir bilgim yok ama bildigim kadariyla varis damar tikanikligi, hareketsizlik ve ayakta durmak da etkili, hareket etmek neden varise sebep olsun mantikli gelmiyor. Cünkü hareket ederken dolasim oluyor vücutta.

derya ablacım ben bugunde dahıl 4 fast mil yapıcam 6 gün + diyet diğer haftada 5 fast mil + diyet seklinde dönüsümlü yapsam olur mu vucud alısmasın sasırtmak için kilo vermede fayda olur mu sence?

derya ablacım ben bugunde dahıl 4 fast mil yapıcam 6 gün + diyet diğer haftada 5 fast mil + diyet seklinde dönüsümlü yapsam olur mu vucud alısmasın sasırtmak için kilo vermede fayda olur mu sence?

Haftada 6 gün leslie yapacak vaktin varsa zaten süper canim. Saglikli beslen, zayif düsecek sekilde diyet yapma cünkü spor yaparken gidaya da ihtiyacin var mutlaka ise yarar. Siz gencsiniz canim yaa ben 43 yasinda ve 3 sezaryen gecirmis olmama ragmen, ayrica 2 de baska operasyonum var yine de verdim. Ben özellikle agirdan aliyorum bu kez kalici olsun diye. Günde aldigin normal kaloriyi 500 kalori kisip spor da yaparsan ise yaramamasi mümkün degil.

Sağol ablacım..Maşallah sana binlerce kez..

Bugün bütün ögleden önce ev temizligiyle ugrastiktan sonra abdominales parados u yaptim. Hafif geliyor ama karin kardiosu diye yapiyorum. Hem de kisa sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…