- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
-
- Konu Sahibi miaselinam
canıım çook sevindimm:):))) Ben de kahvaltıda hep yumurta yemeyeyim bugün iki dilim kepek ekmeği yiyeyim dedim ama ekmekten soğumuşum. iki lokma aldım tadı o kadar kötü ve kuru geldi ki bıraktım yumurtalarımı bekleriyorum şimdi:)umarım bir daha hiç ekmek istemez canım tüm ömrüm boyunca.
valla kendim kadar çok sevindim sana devamı da gelicek inşallah hadi bakalım:)
Off motivasyonum düşüyor
Diyete baslayalı 10gün olmuş ve başlangıcım 59.9 suanki kilom 57.9
2kilo gitmiş ama bunun 2side sudur diye dusunuyorum yağdan gitmiyor sanki
Daha fazla veremicem gibi sanki
Off motivasyonum düşüyor
Diyete baslayalı 10gün olmuş ve başlangıcım 59.9 suanki kilom 57.9
2kilo gitmiş ama bunun 2side sudur diye dusunuyorum yağdan gitmiyor sanki
Daha fazla veremicem gibi sanki
Tatlim bence en iyimiz sensin. Sakin oyle dusunme ben 2.5 kiloyu 24 gunde verdim. Sen on gunde. Asil motivasyonunu bozmasi gereken kisi varsa o da benim. Cu nku bir ara yeniden 60 li rakamlari bile gordum ve daha yeni 58 lere indim.
Vereceksn muhakkak. Ceren kisiler nasil veriyor. Sadece dikkatli beslen.
Canım motivasyonu düşürecek en son kişi sensin:) 10günde 2 kilo daha ne:) ben o iki kilo için 3hafta çabaladım. Sen çok iyi gidiyorsun. elbette biraz da sudan gidecek birikenleri atıyoruz vücutta. Ama şöyle düşün 10günde sudan kurtuldun bundan sonrası yağ olacak:))) içine zor girdiğimiz pantolonların tişörtlerin bollaştığını gördüğün günleri hayal et canım. Azıcık sabredicez:)
canıım benim de 57,5 kilo verme günü bugün galiba:))) o yarım kiloya ne kadar sevindim sabah hay allahım:))
Bu sabah kahvalti yapmadim. Ogle yemegnde tavuk sote cok az corba bulgur pilavi ve cacik yedim.
Iyi gidkyor tatlim ama hala 58 lerde 59 larsayim. Ben oruca basladim. Sahurda tost yumurta yiyorum domatesle. Aksamda n yemek olursa ondan yiyorum. Iftardan iki saat sonrada yuruyus yapıyorum. Bakalim farkedecekmi
Eylul 15de erkek arkadasimla tatile gidicem benim de kilo vermem lazim ve sizlerin motivasyonuna ihtiyacim var sanirim. Gec oldu ama bende katilayim araniza :)
boyum 167 kilom 69.5
tatile gidene kadar 60 olursam cok sevinicem. Iki gundur 35 dakika kardio yapiyorum. Ekmek gunde 2 dilim tam bugday yiyorum. Onun disinda sadece sebze yemekleri ve izgara etler.
Hosgeldin canm
Bende eylulun ilk haftası tatile gidicem nişanlımla onun için ugrasıyordum ama ramazan bozdu baya yenıden toparlamaya calısıyorum sımdı
Boyun uzunmus senın ne guzel ya
Bir de menün cok guzel gercekten 2 ayda 8 gider en azından bence