Konuşmayı bitirmek istedi, yarın görüşüyoruz ne diyeceğim

üzgünüm ama adamın size karşı yeterince yoğun duyguları olmadığını düşünüyorum. aksi halde bu kadar rahat bitirelim, devam etsek de tiksinerek edeceğiz gibi cümleler kurmazdı. direk noktayı koymuş kafasında. aile problemleri vs olabilir şimdi adamı tanımadan direk yalan demeyeyim ama gerçek olsa bile insan gerçekten bir şeyler hissettiği, güzel bir şeylere başladığı bir insanı bu kdr kolay gözden çıkarmak istemez. aksine onunla huzur bulur. ben de karşısına başka birinin çıktığını, belki geçmişten birilerinden haber aldığını vs düşünüyorum ama ne dersek diyelim son kez buluşmadan içiniz rahat etmeyecek belli ki. bence keyfin bilir modunda olun. keşke devam etseydik ben sana iyi gelirdim duygusunu hissettirmeyin. her seçimin bir sonucu olduğunu görsün.
 
Jeehan gitmemelisin, gitmee. Başıma gelse ben de kesin giderdim ama dışardan bakınca görebiliyorum sadece. Evet o bunu hak etmiyor diye söylüyoruz hepimiz. Ama onu istiyorsan da gitmemelisin. Gitmezsen eğer merak uyandırabilirsin.
Ama illa gideceğim diyorsan da bir arkadaşın dediği gibi çok cool ol. Hatta açık kapı bırakmam demişsin ya, böyle net tavırlar sergileme bence. Hiç takmıyormuş gibi ol. Yani ne bileyim, sallama hiç onu. Hep mutlu ol, cool ol. Öyle git madem
 
Çok doğru tespit. Eğer giderse kaybeder.
 
çooookkkkk benzerini 20li yaşlarımda yaşadım, daha 24 saat önce aşkım balım böceğim sen benim ruhumsun diyen adam ertesi gün gezerken şak diye elimi bıraktı aaa dedi şirketten birini gördüm dedi bilmesinler vs dedi ben de saf aşık yedim bunu, o akşam yine methiyeler şiirler şarkılar, aaa ertesi gün oldu akşama kadar çıt yok adamdan, en son akşam bi mesaj seni üzmek istemiyorum ama işlerle ilgili ciddi sıkıntılarım var bu süreçte seni yıpratmak istemiyorum sen çok kıymetlisin bi süre senden uzak dursam daha doğru olacak deyip iletişimi kesti benimle. ben salak gbi bi gün dönecek diye beklerken bu çoktaaaaannnnn sevgili yapmış kendine gününü gün ediyormuş bile

söyleyeceklerim bu kadar
 
Tabi ki umarım güzel şeyler olur :)
Ben güzel seyler olmamasını temenni ediyorum, sizin naif kalbinizin tekrar kırılmaması adına.. Çünkü böyle bir adam yarın yine ilk fırsatta size sirt çevirecek. Çünkü bu tarz adamlar karsilarindaki kadınla toksik bir iliski kurarlar. Gerekçe her ne olursa olsun her an yarı yolda bırakabilir sizi.
 
jeehan başka birisi vardır demiyorum ama başkalarıyla tek iletişim kanalı whatsap ve instagram mı? Veya birileriyle iletişim kurmak için illa bunlar mı gerekiyor?
 
Kendimi yedekte tutmam diyorsun ama bu adama kuma bile gidersin sen... İnsan Kendine değer verir..
 

Vay namussuz vay
 
Bu kadar saf olursanız bunun gibi çok darbe yersiniz. Söylenen neden çocukça ve bariz bir yalan var ortada. Hala buluşacağınızı söylüyorsunuz. Çok ilginç.

Buradaki insanların hepsi iyiliğiniz için buluşmayın yazmış. Bir çoğu da tecrübelerine dayalı yazmıştır. Bence kendiniz deneyimlemek yerine başkalarının tecrübelerinden ders çıkarın ve buluşmayın.

Sizi hemen silip atabilecek biri için bir dakikanızı bile harcamayın.
 
Yorumları okudum ve anladığım kadarıyla siz buluşunca adamın düzelmesini bekliyorsunuz, devam etmek istiyorsunuz. Bunun için buluşmamanız lazım. Ailevi sorunlar bilmem ne diyince umursamaz bi ses tonuyla aa öyle mi o zaman bence de görüşmeyelim diyip çat diye kapatacaktınız. 1 2 ay sonra size tekrar yazardı kesin. Konuşurken zaten bitmesin demişsiniz adam da ben seni üzerim moduna girmiş istemediğini çok açık belli etmiş. Sizin buluşmak istemeniz adamı daha da uzaklaştıracak. Sizi görünce ne kadar aşık olduğunu hatırlayıp vazgeçeceğini falan düşünmeyin tam tersi etki yapacak. Yani birlikte olmak istiyorsanız buluşmayın.
Yukarda herkesin söylediği gibi ayrılma nedeni çok klişe ve gerçekten öyle olsa bile sizi hemen silen biriyle olmayı hak etmiyorsunuz. Yetişkin gibi değil bu adam. Ben başkasının olduğunu sanmıyorum, sadece sizden o kadar fazla hoşlanmamış ve ailevi sorunlar -eğer gerçekse- olunca da sizinle uğraşmak istememiş. Bu durumda da bu adam son kez görüşmeye değmez bence.
 
Sizi bilmem ama ben çok kızıyorum bu bahanelere. Devam edersek birbirimizden tiksinebiliriz ne demek, ne mana, ne saçma tehditvari bir ukalalık! Güven verdiğin, sana güven duymuş kişiyi aile sorunları nedeniyle böyle çirkin bir ifadeyle ayrılmaya mecbur bırakmak bence zaten kendisinin güvenilmez, zoru görünce tabanları yağlayan, gelecek düşüncesiyle de asla bir yola çıkılmaması gereken birisi olduğunu gösteriyor. Birliktelikler sadece iyi gün için midir? Binbir sorunun olur yine elini bırakmaz, yanında olmayı /yanında olmasını istemeyi tercih eder, aksini düşünemezsin bile. Ha konuşursun başımda böyle bir durum var, daha az görüşmek zorunda kalabiliriz, ben biraz asabi ve negatif olabilirim, senden anlayış bekliyorum dersin budur. Üzülmeyin ama Bence sizden yeteri kadar etkilenmemiş ki ilk gözden çıkardığı sizsiniz. Bu durumda. hiç öyle karalar bağlamayın karşısında. Hatta hiç umursamadışınızı hissettirin. "boşver ya ilk zorluğunda beni gözden bırakacağını bilsem zaten hiç başlamazdım. Başka bir nedenle olsa üzülürdüm belki ama değer görmediğim biriyle asla beraberliği yürütmem ben de" filan deyin. Şımarık ve sinir bozucu değil ama gayet neşeli ve pozitif olun çünkü geneli böyle bir ayrılıkla karşılaşınca daha eve dönerken pişman oluyor ben bu kızı neden bıraktım ya diye. Eğer bir başkası yoksa aklı sizde kalsın böylece! Olur da bir gün gelip de tekrar daha deneyelim dediğinde de sıkı bir zorlayın kendisini.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…