Konuşmayı bitirmek istedi, yarın görüşüyoruz ne diyeceğim

ayrılmak isteyen adam bunlarla uğraşmaz.

giderken sorun çıkarmayın, kendi isteğinizle gidin ve bekleyin diye.
aslında biraz araştırsanız her şey çıkar ortaya da bence bu saatten sonra uğraşmaya değmez.

Yok kesinlikle uğraşıp kendimi düşürmem bu kadar belirsiz bir şey için. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum galiba. Ama sorun çıkaracağım bi şey yoktu. Daha sadece konuşuyorduk.

Anlattığı her şeyi doğru kabul edelim diyelim , bu kadar tiksinecek boyutta ne olmuş olabilir. Adli bir olaya fln mi karıştı sana anlatamiyor. Bizim istediğimiz o yok olarak hayatına devam edebilmen, bekleyeceksin sen beklerken o hayatına devam edecek . Ben hiç beklemediğim bir anda terk edilmiştim bana söylediği şu oldu ileride anlayacaksın . Yıllar geçti anlamadım :) neden yaptı , niye yaptın, gerçek , yalan bunları düşünme . Olacak olsaydı adam da seni kaybetmemek için bir şeyler yapardı . İletişiminizin üstüne dinamiti koydu ve gitti . İçinden gelmiş sarılmıştır, insanlar biz kadar anlam yüklemiyor ki .

Nasıl yani ya ne haklısı , buluştuğunuzda mu devam edelim dedi. Tüm kararlar ona mı aitmiş, gerginse kontrol etsin kendisini . Bu cümleler tam çakal cümleleri aslında ben seni bırakmak istemiyorum da ilerde üzülürüz , senin bırakmadan korkuyorum. Sıfır iyi niyet var burda . İleride birakmandan korkup şu andannasil bitiriyor , yaşamadan denemeden ilişkiye şans vermeden. Aşırı bencil biri

Kardeşim bu şekilde yalan söyleyen biri tarafından uzun süre kandırıldı. Yıllarca umut bağladı. Sonra bir gün sosyal medyada nişanlandığını gördü. Şu an kardeşim 36 yaşında ve bekar. Kimseye güvenemedi.
Bence siz de bu kadar saf olmayın. Buluşmaya giderek, sarılarak ona karşı boş olmadığınızı ve o ne zaman isterse size ulaşabileceği hissi vermişsiniz. Bu adamların egolarını bu kadar şişirmeyin.

Kendini hiç üzme ve düşünme peşinden koşma istemiyorsa bırak gitsin uğraşma akışına bırak her şeyde bir hayr vardır böyle düşün derim

Yok kesinlikle uğraşıp kendimi düşürmem bu kadar belirsiz bir şey için. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum galiba. Ama sorun çıkaracağım bi şey yoktu. Daha sadece konuşuyorduk.

aman iyi yapmışsın
son bir kez görüşmüşsün içinde kalmamış
artık yeni birilerine bakma zamanı...

Ben bu süreçte yanında olabileceğimi söyleyince tamam devam edelim ama sonra bi şeye kırılıp öff dersen bu şekilde açıklama yapmam, kötü bi şekilde ayrılırız vs dedi. Ben de konuşmalarında o isteği göremedim. Devam etmeyelim, tamam dedim.

Birşeye kırılıp öf dersen mi..
Net bir şekilde belli oldu ki başından atmaya çalışmış seni.
Ayrılmazsak burnundan getiririm ayrılana kadar demiş.
Herşeyi geçtim korkak bu.

Ya ne kadar sinir bozucu bir şey o zaman hepimiz kendi kendimize sorunlarım var brni kabul et ,kirilma istediğimi yaparım diyor

Ben bu "ailesel mevzu, sorun" bahanesini bir kere yemistim o da 16-17 yaşimda filandim.
Baskasi yok diye yemin ustune yemin etmisti. Tabi ki ogrendim başkasi varmiş, aldatilmisim bile baskasi yok demesinin sebebi de geri donus yolunu kapatmamak. Otekiyle olmazsa veya otekinden hevesini alinca donmek icin.

Bazi erkekler vardir yaninda kim olursa olsun akli digerinde kalan...

Yerinizde olsam bu gorusmeye bile gitmezdim. Seven, hoşlanan erkegin kaybetmekten ödü kopuyor, iki eli kanda olsa yaziyor ariyor haberiniz olsun.

ben neden konunun detaylarını almadığını merak ediyorum.
yani kimse benim hayatıma bir anda girip bir anda böyle kafasına göre nedensiz, kafamda oturmayan şeylerden dolayı çıkamaz mesela.
geçerli ve mantıklı bir neden olmalı.
tamam kimse kimseye yalvaracak değil kimse kimseye meraklı da değil ama zaman kaybı yaratıyor.
enerjini alıyor, belki moralini bozuyor, söyle ya da söyleme hislerinle oynamış oluyor.
bu neden artık senden hoşlanmıyor olması ya da seninle devam etmeyi gönlünün istememesi de olabilir ama yeter ki ne olduğunu söylensin adam gibi.
hayır ben olsam detayları öğrenmek için üstüne gider, söylemediğinde de o zaman aklıma en kötüsünü getiririm, sen suça falan karıştın der üste çıkardım.
o zaman söylemek zorunda kalırdı.
5 saat görüştük diyorsun, 5 saatini harcadıysan bir neden mutlaka açıklanmalı.

Sorunu olunca sorunu oldugu konuda susar en fazla, tutup butun iletisimi kesmezler. Yani evlense ve ailevi sorunu olsa kadini mi boşayacak ya da o sorun cozulene kadar evde normal hayattan konusulmayacak mi? Eger boyle bir sey varsa da o adamla ileride de mutlu olunmaz zaten.

Yeni ilişki olunca ilk vazgecilen olmak normal gelmiyor bana. Kendi degerini bilen hic bir kadin "ileride daha kiymetli olurum" kafasiyla boyle seyleri gormezden gelmesin.

Yerinizde olsam bu gorusmeye bile gitmezdim. Seven, hoşlanan erkegin kaybetmekten ödü kopuyor, iki eli kanda olsa yaziyor ariyor haberiniz olsun.

aynen yaa
biz kadınlar bunu neden anlamıyoruz da ya şöyleyse ya böyleyse diyoruzun cevabı da he's just not that into you filminde anlatılıyor aslında
henüz 3-5 yaşlarında bir kızın saçını aynı yaşlarda bir oğlan çocuğu çeker
kız da üzülerek annesinin yanına neden böyle bişey yaptı ki der
annesi de cevap verir seni seviyor ama erkekler böyle gösteriyor.
sonra biz de bu erkek cinsinin her yaptığının altında manalar aramaya başlarız...
sonra filmde diyor ki olay aslında basit
aramıyorsa... sevmiyor
sorunlarım var arayamadım...sevmiyor
gelecektim ama işim çıktı... sevmiyor
çok önemli bir toplantıya gidiyorum dedi sabaha kadar aramadı... sevmiyor
bana gelsene otururuz dedin cevap şu an canım çok sıkkın...sevmiyor
çünkü seven insan her şeyi yapar, deli gibi sevmek zorunda değil biraz "ya bu kız/erkek tam benim kafamda" diyen her cins her şeyi yapar. Her şeyi dediğim durumu kurtarmak için elinden gelen her şey tabi ki.

Nasıl haklı geldi ki burada size? Resmen egosunu besliyor. Sen benden ayrılırsın diye ayrılmak ne demek? Sırf terk edilmemek için terk etmek. Sizi düşünmüyor kendini düşünüyor sadece. Özrü kabahatinden büyük denir ya, resmen öyle. Siz de haklı buluyorsunuz .

Ay ben baya bi akıl tutulması yaşıyorum şu an he. Evet gerçekten dediği şey gerçek bile olsa korkaklık bu yaptıkları. Hooop jehan bitti. Hooop jehan ben seni üzerim. Neyse öyle ya da böyle bitti ve artık istesen de güvenip hayatıma sokamam

Bir cümlenin icinde “ama” varsa ama’dan sonraki kelimeler gerçekleri ortaya serer. Koca bir korkak.... korkak insanlar sevemez korkusuzca sevilin.

Kibarca istemediğini belirtmiş bunun neresini anlamadınız görüşmeye de gitmeyin

Ya kendime feci kızıyorum. Gayet kibar kibar konuşup dediği her şeye inanmış gibi yaptım kendimi salak yerine koydurdum resmen
böyle düşünme.
sadece gerçekten zeki insanlar nerde aptal nerde zeki gibi davranacağını bilir, affına sığınıyorum aptal kelimesi için ama. anladın ne demek istediğimi.
boşver o seni inandırdığını sansın.
ben bayılıyorum insanların böyle herkes akılsız bi kendisi akıllıymış gibi davranmasına. komik duruma düşüyorlar, karşılarına geçip çekirdek eşliğinde falan izleyesim geliyor onları.
yarın öbür gün yazmaya, dönmeye kalkarsa ağzının payını güzelce verirsin.
ama döner diye de bekleme sakın. elde etmeye çalışmak, dönmesini beklemek de insanın kendisine zarar verir.
elde edememek, bir şekilde elde tutamamak ya da, insanda takıntıya neden olabiliyor ve bazen bunu aşk, sevgi sanıyoruz.
hırs yapıyoruz vs.
hiç bakma arkana, birileriyle tanışasın varsa tanış, yok şimdi çekemicem kimseyi dersen de kendi kendine güzel zaman geçir. kafanın rahat olmasının keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…