Hanımlar tamam diyelim ki başkası var ee bu çocuk neden bana telefonda 3 saat açıklama yapıp diğer gün de görüşmek istedi? Görüşeceğimiz gün de sürekli mesaj attı, şu servise bineveğiz, serviste misin vs vs gibi. Kafeden çıkınca direkt ayrılabilirdik, ama o biraz yürüyelim mi dedi, kendi sarıldı vsvsvs offff bilmiyorum belki daha başıma yeni geldiği için kendimi kandırmaya çalışıyorum ama kafam karıştı
ayrılmak isteyen adam bunlarla uğraşmaz.
giderken sorun çıkarmayın, kendi isteğinizle gidin ve bekleyin diye.
aslında biraz araştırsanız her şey çıkar ortaya da bence bu saatten sonra uğraşmaya değmez.
Anlattığı her şeyi doğru kabul edelim diyelim , bu kadar tiksinecek boyutta ne olmuş olabilir. Adli bir olaya fln mi karıştı sana anlatamiyor. Bizim istediğimiz o yok olarak hayatına devam edebilmen, bekleyeceksin sen beklerken o hayatına devam edecek . Ben hiç beklemediğim bir anda terk edilmiştim bana söylediği şu oldu ileride anlayacaksın . Yıllar geçti anlamadım :) neden yaptı , niye yaptın, gerçek , yalan bunları düşünme . Olacak olsaydı adam da seni kaybetmemek için bir şeyler yapardı . İletişiminizin üstüne dinamiti koydu ve gitti . İçinden gelmiş sarılmıştır, insanlar biz kadar anlam yüklemiyor ki .Hanımlar tamam diyelim ki başkası var ee bu çocuk neden bana telefonda 3 saat açıklama yapıp diğer gün de görüşmek istedi? Görüşeceğimiz gün de sürekli mesaj attı, şu servise bineveğiz, serviste misin vs vs gibi. Kafeden çıkınca direkt ayrılabilirdik, ama o biraz yürüyelim mi dedi, kendi sarıldı vsvsvs offff bilmiyorum belki daha başıma yeni geldiği için kendimi kandırmaya çalışıyorum ama kafam karıştı
Nasıl yani ya ne haklısı , buluştuğunuzda mu devam edelim dedi. Tüm kararlar ona mı aitmiş, gerginse kontrol etsin kendisini . Bu cümleler tam çakal cümleleri aslında ben seni bırakmak istemiyorum da ilerde üzülürüz , senin bırakmadan korkuyorum. Sıfır iyi niyet var burda . İleride birakmandan korkup şu andannasil bitiriyor , yaşamadan denemeden ilişkiye şans vermeden. Aşırı bencil biriYa bana dedi ki tamam devam edelim dedi ama ardından ama ama diye bi sürü şey dedi. 2 gün sonra bu gerginliğim yüzünden tartışırsak kötü şekilde ayrılırız dedi. Ya ben sana ihtiyaç duyarken sen yorulup ayrılmak istersen dedi. Bunları düşününce bana haklıymış gibi geliyor...
Kendini hiç üzme ve düşünme peşinden koşma istemiyorsa bırak gitsin uğraşma akışına bırak her şeyde bir hayr vardır böyle düşün derimHanımlar selam,
Şu an o kadar şaşkın ve tuhaf hissediyorum ki. Direkt konuya giriyorum, Aşağı yukarı bir buçuk aydır işyerinden birisiyle konuşuyorum, 3 hafta önce buluşmuştum. Görüşmemiz çok çok güzel geçti. Hiçbir falso hareketini görmedim, beni dinlerken mimikleri halleri çok tatlıydı. Sonrasında da çok ilgili davrandı. 2 gün önce evlerine bir misafir geldi o günden beri feci morali bozuk, çok az konuşuyoruz. Ailesel, babasıyla ilgili bi sorun olmuş. Özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim bence olabildiğince anlayışlı davrandım.
Bu akşam telefonda konuştuk bana, az biraz ailesel sorunundan bahsetti bu süreçte çok gergin olduğunu, beni de istemeden kırabileceğini bunu asla istemediğini vs anlattı. Lafı, istersen konuşmayı bırakalıma getirdi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi konuşmayı bitirirsek bi daha aynı samimiyette tekrar konuşamayacağımızı vs söyledim. Bana eğer konuşmaya devam edersek, birbirimizden tiksinerek konuşmayı bitireceğimizi söyledi. Eğer bu kadar kırılmayı göze alıyorsan devam edelim dedi. Aklına başka bi şey gelmesin başka birisi vs kesinlikle yok dedi.
Hanımlar, ilk defa başıma böyle bi şey geliyor. Hareketlerinden bi samimiyetsizlik görsem tamam, ama çok tuhaf hissediyorum.
Yarın akşam görüşeceğiz, ikimizde birbirimizi görmek istedik. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Konuşmayı direkt kesmek istemesine, beni direkt hayatından çıkaracak olmasına çok üzüldüm.
Bu ne şimdi, lütfen konuşmaya devam edelim diye yalvaracak değilim ama şak diye bitmesi de çok tuhaf geliyor. Bi yandan bencillik mi ediyorum diye kendimi yiyorum.
Yok kesinlikle uğraşıp kendimi düşürmem bu kadar belirsiz bir şey için. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum galiba. Ama sorun çıkaracağım bi şey yoktu. Daha sadece konuşuyorduk.
Nasıl yani ya ne haklısı , buluştuğunuzda mu devam edelim dedi. Tüm kararlar ona mı aitmiş, gerginse kontrol etsin kendisini . Bu cümleler tam çakal cümleleri aslında ben seni bırakmak istemiyorum da ilerde üzülürüz , senin bırakmadan korkuyorum. Sıfır iyi niyet var burda . İleride birakmandan korkup şu andannasil bitiriyor , yaşamadan denemeden ilişkiye şans vermeden. Aşırı bencil biri
Ben bu süreçte yanında olabileceğimi söyleyince tamam devam edelim ama sonra bi şeye kırılıp öff dersen bu şekilde açıklama yapmam, kötü bi şekilde ayrılırız vs dedi. Ben de konuşmalarında o isteği göremedim. Devam etmeyelim, tamam dedim.
Ya ne kadar sinir bozucu bir şey o zaman hepimiz kendi kendimize sorunlarım var brni kabul et ,kirilma istediğimi yaparım diyorBen bu süreçte yanında olabileceğimi söyleyince tamam devam edelim ama sonra bi şeye kırılıp öff dersen bu şekilde açıklama yapmam, kötü bi şekilde ayrılırız vs dedi. Ben de konuşmalarında o isteği göremedim. Devam etmeyelim, tamam dedim.
ben neden konunun detaylarını almadığını merak ediyorum.Ben bu süreçte yanında olabileceğimi söyleyince tamam devam edelim ama sonra bi şeye kırılıp öff dersen bu şekilde açıklama yapmam, kötü bi şekilde ayrılırız vs dedi. Ben de konuşmalarında o isteği göremedim. Devam etmeyelim, tamam dedim.
Kizlar kusura bakmayın ama siz böyle konusunca ben sizlere hayretle bakıyorum. Gerçekten sorunu olamaz mi, ki erkek bu sorunu oldugunda çoğumuzun sinir olduğu huyu değil midir, susarlar konuşmazlar. Bizde konuşmak isteriz. Yeni iliski oluncada gayet rahatta vazgecebiliyorlar.
Belki konu sahibinin ileride cok ama cok mutlu olacagi biri bunu hiçbirimiz bilmiyoruz. Direk kestirip attınız bir kenara.
Yerinizde olsam bu gorusmeye bile gitmezdim. Seven, hoşlanan erkegin kaybetmekten ödü kopuyor, iki eli kanda olsa yaziyor ariyor haberiniz olsun.
Nasıl haklı geldi ki burada size? Resmen egosunu besliyor. Sen benden ayrılırsın diye ayrılmak ne demek? Sırf terk edilmemek için terk etmek. Sizi düşünmüyor kendini düşünüyor sadece. Özrü kabahatinden büyük denir ya, resmen öyle. Siz de haklı buluyorsunuzYa bana dedi ki tamam devam edelim dedi ama ardından ama ama diye bi sürü şey dedi. 2 gün sonra bu gerginliğim yüzünden tartışırsak kötü şekilde ayrılırız dedi. Ya ben sana ihtiyaç duyarken sen yorulup ayrılmak istersen dedi. Bunları düşününce bana haklıymış gibi geliyor...
Nasıl haklı geldi ki burada size? Resmen egosunu besliyor. Sen benden ayrılırsın diye ayrılmak ne demek? Sırf terk edilmemek için terk etmek. Sizi düşünmüyor kendini düşünüyor sadece. Özrü kabahatinden büyük denir ya, resmen öyle. Siz de haklı buluyorsunuz.
Bir cümlenin icinde “ama” varsa ama’dan sonraki kelimeler gerçekleri ortaya serer. Koca bir korkak.... korkak insanlar sevemez korkusuzca sevilin.Ya bana dedi ki tamam devam edelim dedi ama ardından ama ama diye bi sürü şey dedi. 2 gün sonra bu gerginliğim yüzünden tartışırsak kötü şekilde ayrılırız dedi. Ya ben sana ihtiyaç duyarken sen yorulup ayrılmak istersen dedi. Bunları düşününce bana haklıymış gibi geliyor...
Bir cümlenin icinde “ama” varsa ama’dan sonraki kelimeler gerçekleri ortaya serer. Koca bir korkak.... korkak insanlar sevemez korkusuzca sevilin.
Kibarca istemediğini belirtmiş bunun neresini anlamadınız görüşmeye de gitmeyinHanımlar selam,
Şu an o kadar şaşkın ve tuhaf hissediyorum ki. Direkt konuya giriyorum, Aşağı yukarı bir buçuk aydır işyerinden birisiyle konuşuyorum, 3 hafta önce buluşmuştum. Görüşmemiz çok çok güzel geçti. Hiçbir falso hareketini görmedim, beni dinlerken mimikleri halleri çok tatlıydı. Sonrasında da çok ilgili davrandı. 2 gün önce evlerine bir misafir geldi o günden beri feci morali bozuk, çok az konuşuyoruz. Ailesel, babasıyla ilgili bi sorun olmuş. Özel bi konu olduğu için detay sormak istemedim bence olabildiğince anlayışlı davrandım.
Bu akşam telefonda konuştuk bana, az biraz ailesel sorunundan bahsetti bu süreçte çok gergin olduğunu, beni de istemeden kırabileceğini bunu asla istemediğini vs anlattı. Lafı, istersen konuşmayı bırakalıma getirdi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi konuşmayı bitirirsek bi daha aynı samimiyette tekrar konuşamayacağımızı vs söyledim. Bana eğer konuşmaya devam edersek, birbirimizden tiksinerek konuşmayı bitireceğimizi söyledi. Eğer bu kadar kırılmayı göze alıyorsan devam edelim dedi. Aklına başka bi şey gelmesin başka birisi vs kesinlikle yok dedi.
Hanımlar, ilk defa başıma böyle bi şey geliyor. Hareketlerinden bi samimiyetsizlik görsem tamam, ama çok tuhaf hissediyorum.
Yarın akşam görüşeceğiz, ikimizde birbirimizi görmek istedik. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Konuşmayı direkt kesmek istemesine, beni direkt hayatından çıkaracak olmasına çok üzüldüm.
Bu ne şimdi, lütfen konuşmaya devam edelim diye yalvaracak değilim ama şak diye bitmesi de çok tuhaf geliyor. Bi yandan bencillik mi ediyorum diye kendimi yiyorum.
böyle düşünme.Ya kendime feci kızıyorum. Gayet kibar kibar konuşup dediği her şeye inanmış gibi yaptım kendimi salak yerine koydurdum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?