Konuşmayı bitirmek istedi, yarın görüşüyoruz ne diyeceğim

Ya çok saçma gelecek ama sürekli saçma sapan tiplerle uğraşıyorum. Daha önce konuştuğum tipler için aman aman üzülmedim çünkü kafamda hep soru işareti vardı. Bu bahsettiğim çocuk o kadar net ve samimi yaklaştı ki, çoğu şeyde samimiyetine inanmıştım. Şaaak! Saçma sapan ne olduğu belirsiz bahaneler sonra.

Ya kendime feci kızıyorum. Gayet kibar kibar konuşup dediği her şeye inanmış gibi yaptım kendimi salak yerine koydurdum resmen
Hesaplaşmanı kendi içinde ee bitir ve rafa kaldır. Kendine lütfen kızma , hepimizin zaman zaman istediği kişiye karşı zaafları oluyor. Sen kendi içinde doğru olanı yaptın, içinde bir şey kalmadı. Kandimak istediyse kendi bileceği iş. Sadece gerçekleri görmemiz lazım ve ona göre hareket etmek . Lütfen kendini üzme hepimiz inandık :)

İnan bana hepimiz o saçma sapan tiplerle uğraşıyoruz . Sonra biri çıkıyor ya diyoruz işte bu o adam . O kişi de en tepeye çıkarıp uçurumdan bırakıyor

Şirkette görünce nasıl davranacağımı bilmediğim için kaçıyorum resmen sjdmdjdnjd

1 haftaya kafamı toplarım altı üstü 1 aydır konuşuyoruz kendimi yemem ama saçma bi şekilde bahane üretmesine çok üzüldüm

Off bu durum b.k gibi aynı iş yeri flörtleri gerçekten sıkıntı . Umarım güzel şeyler bekliyordur bizleri :)

ben de benzer durumdayım yani saçma sapan tipler konusunda. benim de gerçekten çok uzun zaman sonra karşıma ilk kez düzgün diyebileceğim biri çıktı. ama onunla da iş yoğunluğu yüzünden görüşemiyoruz. hep yorgun, hep yoğun ve son zamanlarda başına bin tane aksilik geldi. tam hayatının içinde olmadığım için müdahale de edemiyorum bir şeylerine. 2 kez görüştük, sonra 2 kez daha niyetlendik görüşmeye ama onun yüzünden iptal oldu, düşün. ki diğerleri gibi olsa akşamki buluşma iptal mi? tamam sen de iptalsin o zaman der yoluma giderdim. buna şans veriyorum şu an. kafamda benim de soru işaretleri var ama gerçekten ben de anlayışlı olmaya çalışıyorum. ha bu iptal olan görüşmeler için ben çok ısrar etseydim iptal olmazdı ama ben de kendi haline bıraktım. sonuçta ben de senin gibi şey diyorum kendime, ya bir ay oldu ben de çok şeyapmayayım falan. bir tık gevşek takılma nedenim bu. ama düşündüğüm zaman kendi içimde, onu hayatımda istiyorum. belki biraz daha zaman geçince bişeyler netleşir, oturmayan şeyler de oturur. ama benimki de aslında saçma zamana denk geldi. insan saçma şeylerle karşılaşınca, bunlar pürüz bile olsa tolerans gösteriyor. ama bana da sendeki gibi abuk bahaneler sunsa tekmeyi çoktan yerdi. ben onu avucumun içine alırım almasına da, kapımdan ayrılmaz. ama zaman lazım işte. değer mi değmez mi onu anlamam lazım.

hani demişsin ya iş yerinde görünce nasıl davranacağımı bilmiyorum vs. bence inadına ona görün ve inadına rahat davran. hem biraz daha için soğur hem de umursamaz görünen her zaman için kraldır bak çok net söylüyorum.

Zihin okuma çok yanlış bir şey. Davranış ne? Konuşmayalım. Bunun cevabı bir duruş sergilemek ve ok demektir. Seni mantıklı buluyor olabilir, hoşlanıyor bile olabilir ama konuşmayalım dedikten sonra bunlar seni ilgilendirmez. O hareketler tamamen manipülatif işler. Lütfen aklını karıştırma. Emin ol kendinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…