canım tüy sarartıcı tüyleri uzatmıyor..bir süre sonra dipten tüyler siyahlaşmaya başladığı için tüyler uzuyormuş gibi görünüyor,ondan..Ben yıllardır bir kapak amonyak,bir kapak perhidrol karışımını sürüyorum fırça ile..hemen beş dakika bile sürmeden sararıyor..sonra yıkıyorum ve ocağın üzerinde hafif tütsülüyorum kısalsın diye..tüyler belli olmuyor,sapsarı görünüyor...tavsiye ederim..
canım bende tütsülüyorsum bi ara sarartmadan ama bende çok iğrenç durdu.daha sonra tüy sarartıcı krem aldım.3-4 gün sarı duruyor.sonrada siyahlar çıkıyor.şimdi kollarıma hiçbirşey yapmıyorum kızlar ancak 3 hafta sonra düğünüm var,böle kıllı kıllı olmaz dimi gelinlik,bi akıl verin.bide benim dirsekten yukarısıda kıllı,tüm kol almam gerekecek alırsam napayım aldırayım mı?siz naptınız,anlatın CADIARZU
hayaller prensesi 2.sayfada kızlardan biri aldıktan sonra protexle yıkayıp, batikon sürüyormuş.bak istersen belki faydasını görürsün.canım kıllı kıllı olmaz sanki.acaba kıllarımı yakıp sarartsam mı acep?yakıncada iğrenç duruyor.yüzümüde sir ağdalatıyorum.sivilce olmadı yüzümde,ayy bide düğünden önce aldırdığımda alerji yapmaz inşallah
koldan tuy alma mi? benim kollarımda yok bunu da ilk defa duydum
Uzayda mı yaşıyorsun. Kol kılına şaşıranını da ilk defa duyuyorum :roflol:
Ben eskiden epilasyon aletiyle alıyordum. Fakat kıllar çıkarken sakal gibi batıyordu, anca biraz uzayınca batma geçiyordu. Şimdi lazerle hepsini yok ettim. Bebek kolu gibi oldu.:dance: Fakat kıllar ince olduğu için lazer 15 seans sürdü.
epilasyon agda yapmadan kolunda kil olmayanida ben ilk defa duyuyorum -tatlicadiarzu-koldan tuy alma mi? benim kollarımda yok bunu da ilk defa duydum
Bu lazer operasyonu kaç liraya mal oldu acaba canım ? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?