- 11 Ağustos 2006
- 3.433
- 10
-
- Konu Sahibi highschool17
bence kisa boylu kadinlarda gayet tabii seksi olabilir ancak efsane guzel olamazlar..boyda guzelligi tamamlayan buyuk bir unsur ozellikle kiyafetlerin ustunde durusunu bile cok fazla etkiliyor ve boy eger duzgun bir vucutta mevcutsa insana ciddi bir hava katiyor ve dikkat cekici oluyor.kisa boylu kadinlar hicbirzaman cok dikkat cekici olamazlar bence..
Seksilik boyla alakalı değildir bence minyon kızlardan hoşlananlar da var bunu göz ardı etmemek gerek bence
evet kızlarr benim boyum 1.60.. bayanlar bu boylada seksi olabilirler mi seksi ya da iyi fizikli olması için uzun boylu mu lması gerekir...boyda seksiliğin önemi var mıdır?? cevaplarınızı merak ediyorum.. :) guclubacismile
bu görüşe katılmıyorum...nesilden nesile "sarışın bomba" lakabıyla anılan mariliyn monroe de uzun boylu denilecek bir bayan değil...ama kendisi bir efsane....
Evet diyorum, bu herkes tarafından bilinen bi şeydir uzun boylu kadınlar topuklu ayakkabı giyerken çekinirler çok mu uzun oldum vs. gibisinden yani bunu bi tek ben söylemiyorum kısa boylu kadınlar daha avantajlıdır bu konuda at gibi hatun denmesi de bence hoş değil yani 170 falan neyse de 175 boyundaki bi bayanın topuklu ayakkabı giymesi...pek göremiyorum dışarda ama giyen de olmuyo değil 'çok' uzun kadın da hoş değildir zaten genel olarak manken falan değilse podyumda değilse
uzun boylu bayan topuklu ayakkabı giyemez diye bir şey mi var?? Topuklu ayakkkabı giymekte zorlanıyor demiş bir arkadaşşş... Aksine kısa boylu bayan topuklu ayakkabı giydiğinde bile normal standartlarda (1.70 civarı) bir bayanla bile aynı boya gelemiyorken 1.70 boyundaki bir bayan topuklu ayakkabı giydiğinde tabiri caizse '' off şuraya bak at gibi hatun '' terimiyle anılıyor , yani topuklu ayakkabı konusundan olaya bakarsak '' at gibi hatun '' olan hatun daha çok dikkatleri üzerine çekiyor yolda giderken bu bir gerçek...
konuyu sadece sizin yazdığınızla cvp vericem
şu kırmızıyla belirttiğiniz
at gibi hatun tabiri varya
bunu erkekler çoğunlukla sölemek için sölüyorlar
at gibi hatun tam benlik yada ilişkimiz olmalı demiyorlar
bi tabir varda uygun olmicak o yüzden buraya yazamicam
yani off at gibi yi farklı şeylerde düşünüyorlar
ciddi anlmada değil
erkekler böle düşünüyor
ha skın yanlış anlamayın ben değil
Hee bu arada şunuda söyliyim benim kesinlikle kısa boylu bayanlar seksi olamaz vs. diye bir tezim yok kısa boylu ama seksi bayan çok dışarda, benim sadece demek istediğim şu uzun boylu bir bayan kısa boyludan daha çok dikkat çekiyor ve daha etkileyici geliyor erkeklere.. Ayrıca seksi olmak için uzun boylu yada kısa boylu olmak önemli değil bir bayanın bakışları, dış görüntüsü ve kendine güveni onu seksi yapar boyla hiç bir alakası yok seksiliğin..
Elizabeth Taylor'in boyunu biliyor musunuz arkadaslar? Ben tam olarak bilmiyorum ama cok kisa oldugunu hatta annesinin uzasin diye kollarindan bacaklarindan cekistirdigini biliyorum. Peki bana bir Allah'in kulu bu kadin seksi degil diyebilir mi?
Genellemeleri birakin lütfen. Türk milleti olarak kisa boylu oldugumuz icin uzun boylulari farkli buluyoruz, farkli olan her zaman güzeldir mantigiyla kisa boyun seksi olamayacagini düsünüyoruz. Ayni sarisinlarin cok güzel oldugunu ve bütün erkeklerin onlara bittigini düsündügümüz gibi. Halbuki uzun boylu olan bir irkin insanlarina benzer bir soru yönelttigimizde eminim bir cogu kisa boylu minyon kadinlari cok seksi bulduklarini söylerlerdi. Kisa boy-uzun boy olarak bakarsak bununla alakali oldugunu anlariz.
Ama bir de kisilikle ve yapiyla ilgisi var bu durumun. Yani öyle kadinlar var ki 1.50 civari olup ne canlar yakiyorlar.
Bir de unutmadan erkeklerimiz 1.70 civariyken uzun boylu kizlari uzaktan, ekran arkasindan seksi bulsalar da gercek hayatta onlara pek yaklasabileceklerini sanmam. Kiz arkadasi (sevgili degil) kendinden uzun diye arkadasligini bitireni duydum ben. Dogamizda var; erkek kadindan her zaman uzun olmali. Boylari ne olursa olsun kadin erkekten uzunsa sorun oluyor bu durum. Erkekler acisindan bakarsak kadin ne kadar seksi olursa olsun kendinden uzunsa erkek bunu sorun eder ve o kadinin yaninda kötü hisseder kendini.
Bence seksiligi boya baglamak cok yanlis, kadinlar boylarindan ibaret degil sonucta...